PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Felicitari Miruna!

Bun venit pe lume micutule Dimitri! Iti dorim o viata minunata alaturi de parinti si fratior.

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Dimitri sa cresti mare, sa ai o viata frumoasa si implinita! Miruna, sa va traiasca puiul !

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pumpkin, multumim pt gandurile frumoase, ; fratiorul se simte bine, se recupereaza f frumos, papa semi-solide, si s-ar putea ca maine-poimaine sa vine acasa , sa dea D-zeu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Wow ce de vesti! Ma bucur ca am intrat azi in livada!!!

Miruna scumpa de tine! Cat de tare m-am emotionat cand am auzit de nasterea lui Dimitri! Sa-ti fie sanatos, papacios si necolicos! (Tocmai acum a intrat pe telefon mesajul de la tine, cum ca ai nascut! - ce coincidenta) Te pup si te imbratisez cu mare mare drag!

Amabella, Madyn bine ati venit in clubul burticoaselor!

Stefania azi am citit c-ai intrebat de bebe din burtica. Banuiesc ca-i bine. Ultima data cand am fost la ecograf, isi sugea degetelul! Il simt din cand in cand, dar e inca prea mic (16 saptamani) pentru a-l simti frecvent... Te pup si-ti multumesc de intrebare.

Anasia, Stefania felicitari pentru scapatul de Pampers. Si noi suntem tot pe-acolo. De fapt, treaba sta cam asa. Atata vreme cat e in fundul gol, fuge si face la oala. Daca are fie si-un chilotel pe ea, are impresia ca-i Pampers si-i in regula sa-i dea drumul. Aici noi suntem vinovati, fiindca n-am fost consecventi. Ii puneam Pampers cand nu aveam timpul sau dipozitia necesare de-a o pune pe olita. Cand ne anunta ca face pipi, o linisteam spunandu-i ca poate sa-i dea drumul ca are Pampers. Deci...

Mami a Clarei (18.08.2006) si 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic fetele,

Dimitri bine ai aparut. Sanatate, sa cresti mare, cuminte, destept, frumos si voios. Mirunei multa sanatate si numai bucurii, sa-i traisca baietii.

Noi ne pregatim de plecat in tara. Azi i-am facut vaccin lui Luca cel urias, maine face doua luni si are 6840 de g si 62 de cm, este cam urias sper sa se comporte bine.

Robert este sanatos si face numai zapaceli dar macar spune ca face caca si pipi la oala. Nu mai vrea scutec nici cand mergem afara si alearga cu fundul gol prin casa, merge sg la olita. Din cand in cand face scene de gelozie, trantiri pe jos si alte cele. Luat in brate stans ii mai trec nabadaile uneori dar nu mereu. Este de-o caposenie fantastica dar sper sa treca cu varsta.

Pupicei, merg sa-i dau lui Luca sa suga!

Tocmai am citit si am aflat ca Julax este din Moinesti, localitate unde vom petrece trei saptamani in tara la socrii asa ca...musai sa-l vedem pe bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Felicitari Miruna!

Dimitri sa fii sanatos, papacios si norocos!

Miruna recuperare rapida sa veniti sanatosi acasa!

La multi ani Dimitri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Muuh felicitari! Refacere rapida si un pui-mic cuminte iti doresc!

m(7+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Muuh felicitari !!! Dimitri bun venit si sa fii cuminte, sanatos si norocos, sa te poti bucura la maxim de o asa familie frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Muhh felicitari! Dimitri bine ai venit pe lume, sa cresti mare.

Sabina

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Miruna felicitari !!!
Sa fii fericita alaturi de cei 3 baieti acum !!!
Dimitrii bine ai venit sa fii sanatos, norocos si la punga gros !

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput