PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi Ani ALex! Julax, sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos!
Madyn super vesti...sa Deie Domnul sa ajungeti cu bine la final si sa fiti sanatosi amandoi
mamalui david pupa pitica fara pampers
mamidestefan si gina bine ati revenit!

noi nu suntem prea bine...rares a facut scaune cu sange si voma, nu e virus..deci nu stiu la ce sa ne gandim...mai asteptam o anliza maine si...caut un dr gastroenterolog bun...stie cineva?
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

bulinutza mergi la o clinica privata ca sa ii faci un set de analize complete
stiu ca sangele in kk efoarte periculos
te pup si multa sanatate piticului mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,Buli,multumim mult de urari
Buli,nu cunosc un astfel de medic,dfar sper sa rezolvi cumva.Da si tu o cautare pe google,poate gasesti alte raspunsuri.Sanatate multa!
Iulia 34+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

fetelor va pup...

La multi ani tuturor piersicutelor...multa sanatate si doar bucurii...

Sarcina usoara tuturor...

Buli:sanantate multa lui Rares..

Ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare mamici,

Vin si eu cu ceva pozici de la aniversarea celor 2 anisori ai lui Stefan

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Sunt si citeva pozici din camera lui cea nou amenajata ..la fetita inca nu am reusit sa fac pozici ...dar promit ca revin cu ele curind.

In rest, despre noi ..asteptam cu nerabdare sa incepem sa mergem la cresa ...de saptamina viitoare ...mai e cineva printre voi care isi duce piersicutza la cresa TITAN IV ? Am ceva emotii ca am avut o experienta negativa in februarie la o cresa privata ..m-a costat enorm ..Stefan a plins in continuu 4 zile ..dupa care au urmat 4 saptamini cind a fost bolnav ...asa ca nu prea imi fac mari sperante..singurul avantaj e ca e mult mai aproape de noi ..si incerc sa il iau mai devreme .mai ales in primele saptamini.

LA MULTI ANI TUTUTOR PIERSICUTZELOR SI PIERSICUTZILOR CARE AU FACUT DEJA 2 ANISORI ...

bulinuta Sanatate multa lui Rares ...Cred ca e foarte greu pentru tine sa treci prin toate astea ...eu una ..cind este Stefan bolnav sunt foarte stresata si nelinistita..ma gindesc cu groaza ca la cresa poate sa ia fel de fel de boli ale copilariei ..dar alta cale nu prea am de ales ..cu 2 copilasi chiar mi-ar fi foarte greu. Iti tin pumnii sa se insanatoseasca cit mai repede.
MADYN Felicitari pentru bb2 ...Sarcina cit mai usoara ..si un bb sanatos!
nicomico Multumesc mult . Despre dieta ..poti sa ma intrebi oricind...dar eu am sa o tin din nou abia pe la primavara ..Oricum nu am nici o emotie ca voi ramine cu kilograme..In 2007 cind am tinut-o am dat dublu decit mi-am propus...si m-am mentinut pina sa ramin ...asa ca eu contez pe ea ..la capitolul slabit.
mamaluidavid Ce mamica norocoasa esti ! Si ce copilasi isteti ...abia astept si eu sa creasca ai mei ..sa ii vad peste 2 anisori ..dar pina atunci e drum lung.
Muuh Nastere usoara !...Si tine-ne la curent sa iti facem galeria

Fetelor ...as trimite si eu citeva pozici cu Stefan ..dar nu mai stiu cui si unde ...ma ajutati ?

Pupici la toata livada si felicitari tuturor cu sau ...

LIDIA (35w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, of, multa sanatate lui Rares, ati reusit sa ajungeti la dr?
crissa,
mamidestefan , frumos montaj; poze de prezentare le ia norocuta, iar cele de aniversare le iau eu, toate le trimiti pe mailul comun;
madyn,

La multi ani, piersicutzelor!

Christian Alexander, Antonia Nicole

La multi ani, eugcem!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

rares pare a fi mai bine..a facut ok si ieri si azi, dr lui zice sa nu ii facem acum colonoscopie si sa il supraveghem. analizele au iesit ok deci nu a fost virus sau altceva, raman 2 variante o fisura anala sau altceva

nico, julax, crissa multumesc mult de urari
mamidestafan oau ce repede a trecut timpul..si vine si bebelina
anasia nu am fost cu el la ea azi ca a zis sa nu il mai duc prin spital sa mai ia ceva...fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Sa fiti sanatosi si fericiti!Sa aveti doar zile senine si pline de bucurii!

Muuh:cand ai timp..as vrea sa vorbesc ceva cu tine..nu stiu cum...pm nu mai ai?Poate-l activezi...multumesc frumos...
am vazut pozele...doamne cand a trecut timpul...mai ai un pic si gata alt baiat!!!Felicitari...

Fetelor sper sa ne auzim mai des zilele astea...
Noi suntem binisor...
Povestim mai multe..
Va sarut!

Mergi la inceput

Buli:ma bucur ca sunteti mai bine....o sa fie bine...ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

In sfarsit, am reusit sa postez si eu o parte din pozele de la mare si de la Breaza. Mai am de pus o gramada, dar luna asta nu mai pot, ca am depasit limita de pe site. Daca vreti sa ne vedeti, le gasiti in "Poze Razvan, mami si altele".

Eu in continuare sunt tare prinsa cu inchiderea de luna la serviciu si nu prea stiu cand mai reusesc sa intru.

Sper ca toata lumea e bine!

Va pupam si sper sa revin cat mai curand,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput