PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)
Raspunsuri - Pagina 3
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Hai ca am reusit si eu sa mai dau un semn de viata.
In primul rand, vreau sa le spun "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de pana acum si sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa aiba parte numai de bucurii in viata!, cu mii de scuze pentru intarziere.
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru, dar am fost tare prinsa. La noi la serviciu se fac to felul de schimbari, a plecat o colega, o alta urmeaza sa nasca si ne-a venit o colega noua, alta urmeaza sa vina si totul e deocamdata pe capul meu. Dar nu ma plang, numai ca nu prea mai am timp sa mai stau cu voi la taclale ca alta data. Seara nu-mi mai vine sa mai intru, ca sunt tare obosita, ajungem tarziu acasa, dupa ce haladuim prin parc. Poate la iarna imi mai fac si eu timp sa intru sa vorbim mai mult. Glumesc! O sa mai am timp, dar mai intai sa le bag in paine pe noile colege si pe urma o sa-mi fie si mie mai usor.
Am promis ca o sa pun si poze si filme din concediu, dar nu prea am avut timp, cum spuneam, sa fac o selectie, ca am multe poze si de la mare si de la Breaza.
In rest, suntem foarte bine. Petrecem cat mai mult timp in parc cu piticul si cam atat. Mai vrem sa ne luam cateva zile de concediu in septembrie sa mergem pe undeva si sa ne mai odihnim.
Duminica suntem invitati, adica piticul la ziua unei fetite, tot la locul de joaca unde i-am serbat si lui ziua.
Cam astea sunt noutatile in cateva cuvinte. Cand ma mai eliberez, o sa mai citesc si eu din urma, ca am pierdut sirul.
Va pupam pe toti si pe toate si o sa revin intr-un viitor, sper ca apropiat cu noutati si cu temele facute!
Pupici multi,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mamaluidavid spune:
neatza livada!
Mamidestefani si Gina bine ati revenit in livada!
Madyn sarcina usoara si felicitari !
Tweety cum mai e burtica? Cate saptamani ai? Mai da un semn de viata daca ne citesti!
Patricia e tot fara pampers,cu chilotei,a 3-a noapte a mers la fel de bine ca si pana acum iar azi de dim. m-am trezit EU la 6.30,zilele trecute a facut pisu pe ea la trezire pt. ca tati era somnoros si nu a dus-o la toaleta chiar daca ea l-a tras de mana,ca rasplata a facut pisu exact pe el Azi am fost fara probleme.
De mult vroiam sa va povestesc ce am descoperit. Patricia a fost constipata aprox 1 an de zile din cauza ca nu stia/putea/vroia sa impinga cum trebuie. De cand foloseste WC-ul (nu olita) adica de vreo 1 luna fetita mea face in fiecare zi kk. Alimentatia e la fel,ba chiar am introdus din nou alimente care constipa (banana,orez ,etc) Si cand ma gandesc cat ne-am chinuit amandoua Bine ca a trecut.
Si mai vroiam sa va povesc ca de cateva zile fetita mea s-a schimbat muuuult. Dintr-o data a inceput sa manance singura cu lingurita si o foloseste chiar bine,nu i-am mai dat sa manance de vreo 4 zile, se incalta singura si nu greseste stangul cu dreptul cum inca mai face David ,reuseste sa ia chilotei,pantaloni pe ea.
Si chiar zilele trecute va spuneam ca inca nu face propozitii,ieri cand pregateam micul dejun nu stiu ce am facut gresit si mi-a spus:"nu asa,invers" si mai tarziu,pe la pranz ii era foame si vine,ma trage de mana si zice"da-mi mancare"
Prca nu imi vine sa cred ca mari au crescut amandoi,David mai nou ma apostrofeaza "mami nu vorbi cu gura plina ca nu e frumos" ,i-a intrat copilului in cap cat l-am stresat ,macar bine ca nu vorbesc cu peretii
livada!
nicomico spune:
julax daca te referi la masaj.............daa....;e super tare si are efect
eu am facut cu acelasi baiat vreo 3 luni dupa nasterea Biancai si se vedeau modificarile foarte bine
acum am putina febra musculara, dar e suportabila
iar dupa chinul de anticelulitic, mi-a bagat si unul de relaxare la spate de imi venea sa zbor....ma rog.....asta am gasit mai repede
Citat: |
citat din mesajul lui julax In sfarsit mai leag acine va cateva vorbe pe aici. Buli,concediu placut,imi place ca te plimbi,nu gluma Nicomico,supertare masajul.Sa ne tii la curent daca a avut efect,ca de placut trebuie sa placa Norocutza,fa-ti timpn si arata-ne poze cu piersicutza si cu cerul si pamantul Hai sa va mai zic si de noi.Ne pregatim de petrecerea de duminica.Un fel de-a spune,ca nu e invitat decat un copil,asa ca sa nu spun ca nu are cu cine sa se joace si Alex.Prietenele mele nu au bebe(ulele la purtator),rudele au copii mari,iar vecini cu bebe nu prea(in zona).Recuperanm noi la gradi.DE cateva zile doarme in patul mare si a fost mai bine decat ma asteptam.In prima zi a mai coborat,dar i-am spus de fiecare data ca trebuie sa faca nani si a priceput pana la urma.Are companie o papusa si un catel,care are grija sa fie mereu inveliti la culcare(in sens contrar ma striga sa rezolv situatia).Cu olitza,hmmm,nu prea mari progrese,face daca il pun sau face in picioare(udam copacii,iarba...),daca nu face pe el fara nicio jena. Bebelina din burtica e bine,am asa o presimtire ca va veni inainte de 40 saptamani,sper sa stea acolo pana la 37 macar. Hai ca m-am lungit mai mult ca de obicei. pe toate si sa nu uit... La multi ani! Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard Iulia 34+@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclip Poze si filmulete Bebe din burtica |
nicomico spune:
stefania nu cobesti - inseamna ca Patricia este pe drumul cel bun
dar am o intrebare: inainte sa o lasi noaptea fara pampers, nu se trezea cu pampersul ud?????????adik plin de pipi?
mie mi-e teama sa o las si noaptea fara pampers ca sa nu ma trezeasca ca se uda
muuk - ce burtica frumoasa ai!!!!! nastere usoara
iar pozele cu alexei sunt super super tari, cel putin la cea in care face nani pe parchet cu fata in jos - m-a topit!
madyn si amabella sa fie-ntr-un ceas bun!! sarcini usoare si felciitari
citat din mesajul lui mamaluidavid Neatza livada! In primul rand uram sarbatoritilor,mereu uit si imi cer scuze pt. asta! julax distractie placuta!DPN-ul cand il ai? Cred ca abia astepti sa iti vezi fetita Muuh poate nu am fost pe faza...ce nume va avea baiatul? Anasia am trimis din nou poze pt. colaj,scuze ca a durat atat insa am PC nou si pana am luat toate datele din cel vechi Parca mi-e si frica sa spun ca sa nu cobesc insa de 2 zile Patricia e fara pampers. Inclusiv noaptea.Iar ziua cu chilotei pe ea,cand o scapa ma ia de mana si spune kk (chiar daca face pisu) Eu am avut mari emotii noaptea insa pana acum nu a facut pisu deloc,oricum i-am pus un cearceaf impermeabil. Sper ca in continuare sa mearga la fel de bine. livada! Stefania&copiii |
nicomico spune:
mamidestefan nastere usoara!! si asteptam poze cu camerele piticilor
sa revii in forta ca trebuie sa ne facem frumusele cu dieta ta
madyn fi curajoasa si doamne ajuta!!!!
gina concediu placut cu
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
La noi ploua si e tare urat,azi stam in casa.
Raportam inca o noapte de succes,a 4-a. Inca nu rasuflu usurata,astept sa treaca cel putin 1 sapt sa spun gata,am scapat de pampers.
Nicomico cand avea pampers se trezea cu el plin. De aceea i-am pus cearceaf impermeabil,sa nu ude salteaua.Cand i-am pus chilotei noaptea i-am explicat ca nu sunt pampers si daca o scapa pisu sa ma cheme si o sa mergem la toaleta.
O duminica frumoasa!
nicomico spune:
stefania inseamna ca asa trebuie sa fac si eu
Bianca ziua doarme fara pampers, tot cu cearceaf impermeabil si nu face mititica pe ea, insa noaptea i-am pus pampers si i-am zis sa ma scoale daca simte ca face pe ea...si nu ma scoala
o sa ii dau pampersuljos si noaptea si poate am succes, daca zici ca la voi a mers
citat din mesajul lui mamaluidavid Neatza livada! La noi ploua si e tare urat,azi stam in casa. Raportam inca o noapte de succes,a 4-a. Inca nu rasuflu usurata,astept sa treaca cel putin 1 sapt sa spun gata,am scapat de pampers. Nicomico cand avea pampers se trezea cu el plin. De aceea i-am pus cearceaf impermeabil,sa nu ude salteaua.Cand i-am pus chilotei noaptea i-am explicat ca nu sunt pampers si daca o scapa pisu sa ma cheme si o sa mergem la toaleta. O duminica frumoasa! Stefania&copiii |
julax spune:
Azi e ziua baietelului meu scump,asa ca fac cinste cu o felie de tort si ce mai avem pe aici
LA MULTI ANI ,ALEX!!Iulia 34+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
anasia spune:
La multi ani, piersicutzelor!
Alex
Rares Gabriel
Ana Maria, Ana Catalina, Bushra
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
MADYN spune:
Multumesc pt. felicitari, urari si incurajari !
Am fost la dr. si bb2 e bine. Si eu sint mai bine acum, asa ca ma declar oficial . Sper sa fie bine pina la capat.
m & m - (1-aug-2006)