PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sunteti minunati! Amandoi! Sa inteleg ca ati ajuns acasa? Ma tot uit la voi.....am uitat cum arata un bebe asa mic...

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

muuh, sunteti!e un scump Dimitri;
julax,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Miruna:sunteti niste scumpi!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Ma bucr ca ati ajuns cu bine acasa!
Pupici multi!

Pupici la toata livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna tuturor,

Genie iti simtim lipsa, felicitari pentru reusita, fie si 1/2 din actiunea_olita! Exact cum spui tu fac si eu...il las cat pot fara Pampers si deja reactioneaza in sensul ca nu ii place ud. Acum astept ziua cand va intelege si unde poata sa puna "cadoul" .

Sanziana, julax

mamaluidavid Doamne ajuta...raceala sa fie, cum zic ei da' sa treaca repede si sa nu o ia si Patricia. Multa sanatate!

anasia multumesc pentru poze. Maine ma voi ocupa de "bucatarit" blogul, ca azi am toti baietii acasa si ne rasfatam impreuna.

muuh pup bebe mic si scump, iar tie refacere rapida! Cum a rectionat Alexei cand la vazut pe Dimitri in casa, in patutul lui...Sper ca am inteles bine ca sunteti acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Muuh Dimitri! M-am uitat si la pozele din urma si am vazut ca in poza in care Alexei doarme pe parchet are in picioare Crocs si nu ma pot abtine sa spun sa ai de grija,aici au fost foarte multe cazuri cu copii si adulti care au avut accidente pe scarile rulante din cauza acestori papuci. Au facut experimente si au descoperit ca din cauza materialului folosit ca sa fie asa usori sunt si foarte elastici si se prind imediat in scarile rulante.

Noi suntem bine,ne-au trecut racelile si azi avem serbare la gradi,eu am emotii mai mari decat David,il tot aud prin casa cum canta si danseaza si imi vine sa ,sper sa ma pot abtine la serbare,sunt foarte emotiva in situatii de genul asta.
Daca Patricia va binevoi sa ma lase sa filmez o sa pun un clip sa-mi vedeti odrasla cantand "ponio-ponio"(un cantec despre un peste)

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamaluidavid merci de sfat din fericire in Romania scari rulante exista doar in Mall si noi acolo nu prea mergem cu Alexei dar oricum voi tine cont. Succes la serbare.

norocuta suntem acasa de vineri. Alexei a reactionat pana acum bine, nesperat de bine. Are tendinta unor jocuri mai violente cu Dimitri dar in limite acceptabile. In rest incercam sa ne obisnuim cu viata in patru iar eu astept sa imi revin complet cat mai repede.

Multumesc tuturor de urari.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

mamaluidavid, petrecere frumoasa la serbare!
muuh, bine ati venit acasa!ne-am intalnit cu Alexei, vorbaret

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Stefania, petrecere frumoasa la serbare!Astept poze
Muuh,sunteti superdulciIulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

A fost foarte frumos la serbare,am pus www.dropshots.com/Mitzilica#date/2008-09-07/17:10:35" target="_blank">aici 2 min. din cantec pt. cine vrea sa vada. (David e chelutzul fara bretele si cam pe langa )

livada!

Mergi la inceput

mamaluidavid, ce dragalasi sunt!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput