PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamaluidavid, of, multa sanatate copiilor!
sephora, te asteptam, !
norocuta, , foarte frumos blogul, iti trimit si pozici de la mine (mai am si de-ale piersicutzelor)
map, cred ca sunteti deja plecati; drum bun!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

am uitat sa va spun, multumim pt rugaciunile voastre, fratiorul s-a intors acasa si este bine

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

julax mai e putin, Doamne cum trece timpul asta! Eu am nascut la 37 si1/2 sapt.
Suntem alaturi de tine

mamaluidavid multa sanatate micutilor, sper sa nu fie ce banuiesti tu!

anasia multumesc pentru aprecieri si astept pozele de care ziceai.

N-am terminat inca la blog, dar parca piersicile noastre sunt mai "vizibile" in coloana verticala decat in slide show (cum au fost in iarna).
Chiar ma gandeam ca imi lipsesc ceva piersici pe care le vad in colaj.
Unde crezi ca am iar probleme? La Codrinul Sanzianei pe care il pup ca e un dulce, dar pe care nu pot sa-l postez...din aceleasi motive...formatul pozei

Astept mamicile sa isi traga sufletul dupa concedii si sa trimita poze la mamiciiulaug2006@yahoo.com cu piersicutele din livada (fie cu tort de la aniversare, fie alta poza)!

Cele cu torturile pe care scrie "2" sunt remarcabile. Ar fi excelent sa avem de la cat mai multe, sa vada lumea cat de mari ne-am facut .
Cine vrea sa le vada poate intra aici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Muuh, felcitari! Dimitri, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si sa te faci mare alaturi de fratiorul tau, Alexei!
Mamaluidavid, multa sanatate copiilor!

Nici eu nu am mai intrat de o gramada de timp, acasa nici nu mai deschid calculatorul iar de la serviciu nu prea intru.
Noi crestem, vorbim din ce in ce mai mult, olita merge bine, desi se mai produc si accidente cateodata. La noi a functionat urmatoarea metoda(ca intreba Norocuta parca): jos pampersul si pus chilotei. In primele zile se intapla frecvent sa faca pisu si chiar kk crezand ca are pampers, insa cu rabdare si multe explicatii a inteles deosebirea intre cele 2 si acum daca cumva are pampers si suntem acasa cere singura la olita. Noaptea inca suntem cu pampers, am incercat dar inca nu e momentul.
Julax, iti doresc nastere usoara si o bebelusa sanatosa si frumoasa!
Mami de stefan si tie nastere usoara ca stiu ca sa apropie!

Anasia, ma bucur ca fratiorul de piersicuta se simte bine!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Norocuta multam inca odata pentru aprecieri. Ma "omoara" tati cu tehnica si cu pozele lui. Sa inteleg ca nu poti sa le scrii, adica sa scrii pe ele sau e alta problema? Ca nu imi mai aduc aminte de data trecuta.

PS: scapam si noi incet incet de pampers. Suntem pe drumul cel bun, cel putin ziua, ca noaptea nu imi fac sperante ca inca mai bea lapte noaptea.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Multumesc pentru gandurile bune!

Am mers ieri la doctor bou si m-am intros vaca...scuzati expresia dar chiar asa simt
Deci cica David are o RACEALA de vara ,am trait sa o aud si pe asta,raceala cu un singur simptom :BUBE in gura . Se pare ca si in gat are bubite. In fine,bine ca nu e infectie,m-a asigurat ca nu e din cauza operatiei.

livada!

Mergi la inceput

acum am vazut, am trecut de ziua unor mamici de la noi, cu intarziere si cu scuze

La multi ani, Leistra, MihaelaGrosanu, TaniaForsea!

mamaluidavid, bine ca este doar o raceala;

asteptam pozicile pt albumul de 2 ani!!!!

norocuta,

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

norocuta, gata, am trimis si pozicile care erau la mine

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Norocuta,Anasia,imi place cum arata blogul cu piersicutze la 2 ani
Norocuta,multumesc mult!Conteaza gandurile bune
Genie,multumesc si felicitari pentru renuntarea la pampers(ziua)
Stefania,chiar ca interesanta raceala asta de vara cu bubite.Ti-a dat ceva?Sanatate multa!
Anasia,ma bucur ca fratiorul e mai bine?Se poate spune despre cine e vorba sau vrei-vrea sa ramana in anonimat?
Iulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc de urari. www.flickr.com/photos/mirunajovin/2830595162/" target="_blank">ne puteti vedea aici

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput