Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
eliza ce puiut frumos ai! e tare dulce emma, imi place tare de ea!!!! ce mocuta are aici .. http://good-times.webshots.com/photo/2600226950102710211UcnLEz te topesti nu alta! 
lala m-ai facut sa rad .. iti dai seama ce incantat e andrei de noua sa pozitie .. de a adormit mititelu asa. e tare dulce si frumos pletoselul mic!
miri ai pm. si iti doresc sa ai o zi usoara maine!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
miutza iti multumesc si tie. nu am primit nicio porcarie de hartie .. ufff .. ce nervi am!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
miri du-te cu incredere la intalnire .. ai cu ce te lauda si ce arata, trust me!!!!!!
si sunt de acord cu tine .. s-au adunat toate slabanoagele la intalnirea lui ven (
) .. care la randu-i e enervant de sexoasa!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cati_magureanu spune:
DOOOI! 2 dintoci avem! 
Saru'mana fetelor pentru felicitari! Matei le-a savurat pe toate si va pupa dulce si balos (de la dintiosri)...![]()
Elle, felicitari de la noi pentru Evelina pentru ridicatul in picioruse! Super tarcul..Am vazut si pe aici (pe internet adica, da' aici in state) cam la fel..tot asa colorat frumos insa este vreo 200$ (daca stau sa fac socoteala..tot pe acolo este) dar parca nu ma indur sa dau atata pe el...In magazin nu gasesc decat mici (~3mp) si nu colorate asa frumos cu jucarii..pur si simplu niste placi din plastic urate care se imbina intre ele.....Al tau cam cati mp are?
Laura, pup! Cand plecati la Atena? salutari grecilor! Hi, hi...
Gatta, pup! Matei n-a avut probleme cand au erupt dintisorii (de aceea nici n-am stiut ca ii are :-)..i-am descoperit ieri, intamplator...)...poate sa zic ca a fost ceva mai agitat si mai miorlait decat de obicei...dar am zis ca-l deranjeaza gingiile asa cum se intampla de vreo 2 luni incoace...
Cu mersul..da..e ca o balerina pe poante...si-si suceste gleznele...o samai exersam..nu ca m-as grabi sa o ia "la picior" dar mi se parea ca nu este in regula la 7 luni sa faca asa cu picioarele..
Cretzu, vazut pozele din concediu si de Mariuca! Magnifice!
LalaD..m-am amuzat teribil de ce povestesti tu acolo cu baby Andrei si l-am vazut si in poze! este teribil! Frumos rau!
Si Yasmin si Maya de Miutza...frumoase mici ce sunteti! Pup!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Ellenuta spune:
cati felicitari pentru dintosul mic!!! 
tarcul meu are cam 3 m pe 2,5 m .. deci e destul de mare. si a dat mama 4 milioane .. ar veni cam 180 usd. e dragut ca are jucarii, e colorat .. si taman bun de lins si rontait ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
gata .. va spun noapte buna!!! ma duc la
caci bitzi e agitata .. poate ne ies si noua dintii aia odata!!
dau si o strigare .. stoisor, gabby, lala20 (esti la mare? parca spuneai ca revii luni), mituslina, angi??, doc, adinuta, alinush023, gugu, iulia, danonique viitor mamique
, nour, darene, laurici, anandrei??, anca diana, nicole .. fetele, pe unde umblati???? mai dati-ne de stire despre voi si clopotei.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Shose spune:
Vazut poze de la Miutza si Eliza, avetzi bbeluse frumoase si gingash foc. 
Fetelor dati'mi un sfat. Pipetului nu i prea plac fructele sub forma de piure cred. Legumele le papa cu mare placere si in cantitati mari...adica rade tot ce'i mixez.
\fructele nu le papa decat daca au branzica sau iaurt in ele. Dar nu i pot da zilnic branza sau iaurt.Cu ce sa i le mai combin?
Cred ca nu i place dulce. Daca ii pun ceva mai acrisor parca mai ia cateva guri.
O alte anomalie gasesc in faptul ca nu vrea dimineata piure de fructe sau papa cu lingurita deloc. Vrea doar suc.
Deci: ora 6 lapte, ora 9.30 suc de fructe, orea 11 lapte si somn, ora 1.30 sau 2 legume, 3.30 lapte putin si somn, 6 fructe cu iaurt sau branza, ora 10 lapte si somnik.
E ceva in neregula? De ce nu vrea la masa de dmineata nimik cu linguritza???
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
shose ai incercat sa-i pui niste cereale in fructe? si de ce sa nu-i dai zilnic branzica si iaurt?? eu ii dau evei iaurtel in fiecare zi, branzica mai sar dar iaurt e la ordinea zilei.
cat despre lingurita .. eu zic ca trebuie sa insisti cu ea. cat un pic in fiecare zi pana o accepta.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Miutza spune:
Shose, daca-i place acrisor, amesteca-i fructe mai acrisoare cu banana sau ce vrei tu sa-i dai, de ex visine, caise, kiwi (eu i-am dat deja), prune mai acrisoare sau un mar acrisor... sau doar iaurtel, nu cred ca nu-i poti da iaurt zilnic.
mamici de clopotei frumosi, va multumim ca v-ati uitat la poze. daca v-au placut, mai avem! am pus acum poze noi pt cine mai are timp si rabdare.
duminica plecam si noi la munte, mi-e groaza sa ma apuc de bagaje... aa, plus ca maine sau poimaine vom incerca papa la borcanel pt prima oara sa vedem cum ne descurcam cu Maya cu papica pe coclauri 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Shose spune:
Ellenutzu cu linguritza s'a imprietenit bine,numai ca dimineata refuza hrana solida sa zic asa,...vrea doar bibe cu suc de fructe.
Nu stiam ca i dai Bitzului zilnic iaurt sau branzica. Credeam ca tre' sa'i fac pauze. Daca e ok...nu 'mi mai fac probleme pt masa de dupa amiaza cufructe.
Cereale am zis sa nu prea ii bag ca e cam rotunjoara...desi de o luna astagnat.
I am dat de doua ori cate o cupa in bibe de seara, cerealele alea "Somn usor" cu tei...parca asa le zice. Nu i'au prea placut.
Ce cereale zici sa'i incerc in fructe?
Si crezi ca e ok ca nu papa dimineata ceva piureutz?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii