Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
Miutza spune:
salutare fetelor!
mai am restanta iar cateva capitole insa incerc sa va spun si eu 2 vorbe pana recuperez.
in primul rand, Roxana imi vine sa plang de ciuda ca Adela mica si scumpa trebuie sa treaca prin toate astea! Ufff saracuta de ea :(( sper sa nu fie nicio malformatie si sa scapati repede de probleme. Fii tare, trage aer adanc in piept ca DD nu va lasa la greu !
Louiza, n-am apucat sa vad (in urma) ce probleme ai acasa insa te simt tare deprimata. E pacat ca fericirea de a avea o fetita asa scumpa e umbrita putin de comportamentul(probabil) sotului. Nu-l lasa sa te supere, ai nevoie de rabdare, luciditate si buna dipsozitie ca sa te ocupi in continuare asa cum trebuie de Yasmin cea vesela. Discuta cu el si rezolva problema ! tinem pumnii sa iasa bine si sa fie din nou pace, armonie si fericire deplina la voi in casa !
noi suntem ok, i-am dat Mayei avocado si i-a placut. daca am folosit avocado, in zilele respective nu i-am mai dat ulei de masline ca avocado e destul de gras si cred ca nu mai are nevoie, nu? voi ati dat pana acum?
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Miutza spune:
Monicaa, nu lasa garda jos ! depresia cred ca sta la panda pt noi toate insa important e sa nu te lasi mai prejos ! aminteste-ti de ceva ce-ti facea mare placere oricand si fa acel ceva sau poti incerca ceva nou... iesi cu o prietena/amica/vecina la o cafea, asculta muzica ce-ti placea odata, ia-ti un dvd cu bellydancing de exemplu sa faci si miscare, te si amuzi, si ii pregatesti si sotului ceva special :D zic si eu, nu da ! trebuie sa fim din nou femei ! statutul de mama nu-l exclude pe cel de femeie si nici pe cel de sotie. Pupam fata sa se simta mai bine !
acelasi lucru e valabil si pt Micsunea ;)
Virgo, nu pot sa cred ca exista asa oameni !!! incredibil ! off bine ca ati rezolvat cu vagonul de dormit si ati ajuns in siguranta.
LalaD, nu pot sa zic decat WOW ! ce baiat precoce si curios si perseverent ai tu!
Mi se pare tare mult pana ajung si eu sa zic ca Maya exploreaza vreo camera...mai ales sa se si ridice in picioare ! acum sta in fundulet, se rostogoleste ff tare, adica non stop, ii place mult. Dar inca merge inapoi de-a busilea in pat.
Grati, sper sa va faceti bine de tot tu si Ozi iar Dudu sa nu aiba absolut nimic (decat noroc si sanatate:) )!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Miutza spune:
Angiiii, sa ne spui ce a zis dr legat de bubitele-pete de pe manutele lui Pupi! pupam Pupi drag sa-i treaca repede si usor!
Mitsu, am citit ca veti pleca in Belgia :) super! sa aveti drum bun si sa va intoarceti sanatosi si cu muuuulte amintiri frumoase!
Ellenuta spune:
fetelor ..
cand intra banii de CIC pe card???? eu tre' sa iau si pe iunie si iulie si iaca ca e 20 august si banii ioc .. nici alocatia evei nu a intrat si aia intra pe 17 pe card ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Miutza spune:
Elle, mie mi-au intrat deja, de pe 10. de fapt in fiecare luna imi intra pe 10. e prima oara cand ar trebui sa-i primesti? sau??? cum de au intarziat atat?
miri_mik spune:
salutare!
raport pe scurt: nenea doctor a zis pur si simplu ca bruno e gelos,c a ar eo labilitate a vezicii car enu-i permite inca un control total si sistematic al sfincterelor. tot ce tre sa facem e sa asteptam. 80% din copii sufera de asta si statul impreuna cu frate-sau a agravat fenomenul.
sacha si bruno nu mai dorm impreuna. sahca e trsit, bruno emai vesel; a reinceput sa deseneze la gradinita...
pt fetele "lovite" de depresie: intrati in primul coafor de langa casa. si numa sa va spele pe cap... o sa fiti mai tinere, mai vesele si mai femei cu 10 ani. tocma m-am vopsit si m-am tuns... nu ma dau pe un jeb de cuie chit ca pt banii aia puteaus a-mi faca si cafeaua de dimineata vreme d eo luna:)
am vazut doar trei poze: eleni cu cercei, eva in picioare si yasmin la picnic. promit ca recuperez. marti e zi libera, pana atunci...printre picaturi...
pumpizez.
ps: micsunea, pls un nr de tel pe pm.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miutza Elle, mie mi-au intrat deja, de pe 10. de fapt in fiecare luna imi intra pe 10. e prima oara cand ar trebui sa-i primesti? sau??? cum de au intarziat atat? Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra |
da, e prima oara cand trebuie sa primesc .. ce nervi imi fac si astia. sa vad unde sun maine sa ma interesez.
multumesc!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miri_mik spune:
lauraD, te rog eu, pune perlele lui dimitris la perlele copiilor! e cel putin delicios! el si gandirea si viata amoroasa asa de complicata:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
da, e prima oara cand trebuie sa primesc .. ce nervi imi fac si astia. sa vad unde sun maine sa ma interesez. multumesc! Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Dar tu ai primit hartie acasa ? Decizia de acordare a indemnizatiei ? Ca fara ea nu primesti banutii. Iar in cuprinsul ei iti spune si data la care iti intra banii in cont sau , ma rog vine postasul ( dupa caz).
De sunat trebuie sa suni la directia de munca din strada Hambarului.
Eu am depus dosarul in 7 februarie si am primit primii bani in 20 mai

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miri_mik spune:
lala! ce mari baieti ai!!!!inca putin si or sa mearga la fete impreuna! tocmai m-am uitat la "secventa" cu ridicatul in picioare (ultimele poze) si aproape ca ma apuca disperarea cand ma gandesc ca sacha e ca un bebe de 5 luni. putoare adica:))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii