Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

roxana - am luat no spa, doar ca azi m-a prins junghiul imediat ce m-am dat jos din pat.

oricum, vestea buna e ca am schimbat semnatura si am ajuns la jumatatea sarcinii

raluca tu ai modificat semnatura ieri?

20+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

foarte bine ai facut. daca nu cedeaza poti pune un supozitor cu scobutil - este eficient si actioneaza mai rapid. incearca azi sa stai cat poti de mult in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Lisa da ce inaltime ai? Ca numai mie nu imi sunt buni pantalonii cu 32":))) Eu mi-am luat gandul de a gasi pantaloni de graviduta si lungi destul. Probabil ca o sa merg cu ei mai scurti si gata. La cealalta sarcina am avut unii din velura care sunt cum zice miere cu talie joasa, dar nici aia nemaipomeniti de lungi. Dar m-am obisnuit. Eu abia gasesc care sa-mi placa si sa fie destul de lungi si in conditii normale, dar acum#8230;.
Dark asteptam vesti. Eu chiar nu stiu ce as vrea. Nu pot sa imi dau seama, dar nu ma pot hotari asa ca astept sa aflu.
Soacra tot zice ca e fetita, si ma pune sa fac din testele alea care ziceti si voi, dar nu incerc ca nu are rost.
Eli si alinuk bine ati revenit!
Eli mare grija si LMA pt Stefan. Si pe baietelul meu tot asa il cheama:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

175 cm, dar sunt lunga in craci, am vazut ca pe motherhood au lungime 34..aia mie imi sunt perfecti. dar acum e tarziu,asa ca astept pe cand ma intorc!

Cristi, sper ca atunci cadn ma trezesc sa citesc ca totul e ok. bafta multa si grija de bb si de tine!

17S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

foarte bine ai facut. daca nu cedeaza poti pune un supozitor cu scobutil - este eficient si actioneaza mai rapid. incearca azi sa stai cat poti de mult in pat.

in pat nu pot ca deja is la servici - da azi nu ma duc nicaieri, stau aici cu voi

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neata, fetelor!!!

Roxana, o sa vb. cu medicul de familie, cand se intoarce din concediu, pentru ca si mie mi s-a parut o mare tampenie.Sper sa-mi poata modifica codul.O sa va tin la curent.

Cristi, bafta multa la doctor si ai mare grija de tine.Eu sunt convinsa ca totul va fi bine.

Leditia, Casa de piatra si o nunta ca-n povesti!Este superb sa te casatoresti toamna. Noi pe 1 sept implinim 1 an de la casatorie si pe 6 sept implinesc 30 de ani. O groaza de evenimete .

Pupici tuturor si o zi cat mai usora si mai miscatoare pentru bebicii miscatori.

16+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Selene, stai cumintica la pat pana trec problemele, cu banii se va rezolva intr-un fel sau altul…bebelina e mult mai importanta…Intr-adevar, e cam horror ce povestesti tu despre maternitatea din Galati, io am nascut tot intr-un spital de stat, dar am fost tratata mai mult decat bine si tot ce am dat am dat dupa eveniment, fiindca am vrut io…Bine, cred ca are mare importanta si medical la care mergi…Nu-ti fa griji, va fi bine…

Alinuk, am vazut pozele cu casa, foarte draguta, sa o stapaniti sanatosi, imi place mult camera baiatului..Felicitari pentru fratior!

Angelique, Ledi, felicitari si voua pentru fericitul eveniment care se apropie!Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra!

Cadia, e ciudata faza cu concediul, nici nu stiu de ce ti l-au primit la serviciu sub forma aia…Si eu am luat medical inainte de a naste, dar mi s-a dat pentru boala obisnuita.Apoi m-am intors la serviciu pana in saptamana 37 si apoi i-am spus can u mai pot si vreau si io prenatalul ala.Care a durat o saptamana, ca am nascut apoi…Asa voi proceda si acum, eu nu am intrat in CIC si mi-a prins bine sa stau cat mai mult cu bebe acasa…

Lavinia, 13+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Un baietel il intreaba pe tatal sau:
Tata, de la cine am luat eu inteligenta asta? De la tine sau de la mama?
Dezamagit tatal raspunde:
Baiete, probabil de la maica-ta. Eu inca o mai am pe a mea.

Un vultur sta de cateva ore degeaba pe o craca.
Un iepure mic vine si il intreaba:
- Pot sa stau si eu ca tine, fara sa fac nimic?
- Da, ii raspunde vulturul, de ce nu!
- Asa ca iepurele se aseza si el sa se odihneasca.
Dintr-o data apare o vulpe si-l inhata.

Morala: Ca sa stai si sa nu faci nimic trebuie sa stai foarte, foarte sus!

Bunicul isi aniverseaza varsta de 100 de ani si este felicitat pentru sanatatea si forma buna in care se afla. Domnilor, va voi spune secretul succesului meu, spune bunicul. Am facut miscare zilnica timp de 75 de ani! Participantii, profund impresionati il intreaba cum de a reusit sa mentina un program atat de riguros. Foarte simplu, raspunde el. In noaptea nuntii am facut un pact solemn cu sotia mea. De fiecare data cand ne certam, cel care gresea trebuia sa iasa afara la o plimbare!

Prietenia intre femei:

O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.

Prietania intre barbati:

Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo.

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Lavini, ce-i acela CIC????

16+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Lavini, ce-i acela CIC????

16+cu

concediu ingrijire copil - perioada in care iei 6 milioane

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Vad ca a raspuns deja Cristi, concediul de care beneficiezi, daca vrei, dupa cele 126 de zile...

Cristi,cum te mai simti, au trecut durerile?

Lavinia, 13+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput