Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Alinuk bine ai revenit! Ce burtica ai
!
Imi place camera baietelului tau, eu sunt inebunita dupa orange. si noi aveam in cealalta casa ceva pereti vopsiti in portocaliu ( de fapt intreg living room-ul). Foarte frumosa casuta voastra, sa o stapaniti sanatosi si felicitari pt putza
!
DarkBendis, voi ce va doriti, baietel sau fetita?
Ma enerveaza furtuna asta, nu mai vine o data! Sa vina si sa treaca, acum e soare, dar in urma cu o ora ploua torential. Dupa ce a iesit soarele am vrut sa ma duc la piscina, cand am ajuns acolo a inceput sa ploua
.
Ma intreb ce mai face Michelle, sper ca fiecare zi care trece sa-i mai stinga un pic din durerea din sufletul ei. Probabil ca ii este greu sa intre aici, dar daca mai stiti ceva de ea, sa ne spuneti si noua.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
lisa79 spune:
mire, m-au uitat si eu la pozele tale, aia de pe tine blugii, sunt pt gravide?, daca da, de unde i-ai luat, ca vad ca si tu esti inalta si frumoasa!
merci
17S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
miereamara spune:
Lisa, nu, nu sunt blugi de gravida, sunt blugii mei normali dinainte de a ramane gravida, dar au talia foarte joasa si nu ma incomodeaza la burta.
Mi-am luat niste blugi de gravida de la Motherhood, ceva de genul asta (mai bine nu mai uitam ca vad ca le-au redus pretul si eu am dat vreo 40 si acum sunt 20 de dolari
)
http://www.motherhood.com/Product.asp?ViewSource=&Product_Id=27141548&category_Name=Wide+Leg&Category_Id=1548&MasterCategory_Id=10
Vezi ca sunt mai multe modele.
http://www.motherhood.com/mastercategory.asp?MasterCategory_Id=10&ViewAll=false
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
DarkBendis spune:
Miereamara, sotu' ar dori fetita, eu... nu prea am preferinte...bebe sanatos sa fie...desi nu's' ce-mi spune ca bebe e baietel
. Poate energia cu care imi topaie prin burta
. In orice caz... la cat de zvapaiata e maica-sa...ar avea cu cine semana daca e sa fie pustoaica. Oricum, eu sunt fericita si daca am carut rozosin, si carut albastrel, sanatos sa fie bebicu
.
Chiar in seara asta am primit email de la clinica unde vrem sa mergem pentru scan, au cateva vacancies in perioada in care vrem noi sa mergem (saptamana 22) asa ca maine sun sa stabilesc exact data si ora. Abia astept

Dark Bendis
19+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
al meu o zis ca daca si bb o sa semene cu mine nu mai vine pe acasa
ca nu o sa aiba energie pt amandoua!!!
ca eu toata ziua m-as juca, el spera sa il las in pace, sa mai sufle saracu, dupa ce vine pe lume aia mica
sa am eu cu cine ma juca.eee...vorbeste si el, ca suntem pe aceisi minte
cum o stiut DD sa ne gaseasca asa dusi cu pluta pe amandoi, nu stiu
il iubesc, ca in fiecare zi ma face sa zambesc si sa rad...ca imi zice sa nu mai rad atata ca stresez furnicuta(asa a numit el bbica din burtica)
vai de capul nostru!
mire, merci de site, dar tot amanarta sunt pt siteul ala, lungimile la pantaloni sunt 32, adica pt mine, scurti!
am sa ma uit in tara dupa niste patanaloni de graviduta, daca nu , am sa cumpar cand ma intorc.
pa fetelor,merg la munca!
17S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
Daiopri spune:
Lisa da ce inaltime ai? Ca numai mie nu imi sunt buni pantalonii cu 32":))) Eu mi-am luat gandul de a gasi pantaloni de graviduta si lungi destul. Probabil ca o sa merg cu ei mai scurti si gata. La cealalta sarcina am avut unii din velura care sunt cum zice miere cu talie joasa, dar nici aia nemaipomeniti de lungi. Dar m-am obisnuit. Eu abia gasesc care sa-mi placa si sa fie destul de lungi si in conditii normale, dar acum….
Dark asteptam vesti. Eu chiar nu stiu ce as vrea. Nu pot sa imi dau seama, dar nu ma pot hotari asa ca astept sa aflu.
Soacra tot zice ca e fetita, si ma pune sa fac din testele alea care ziceti si voi, dar nu incerc ca nu are rost.
Eli si alinuk bine ati revenit!
Eli mare grija si LMA pt Stefan. Si pe baietelul meu tot asa il cheama:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
eli spune:
multumesc mult pt sfaturi. am fost ieri la doctor, sangerarea s-a oprit. oare de la ce sa fi fost.
alinuk am vazut poze cu voi, scumpi toti, ce frumos se vede burtica. e foarte draguta camera lui Teo. e pat supraetajat sau ce e deasupra patului? ff interesant designul. ce mi-ar place sa am si eu o camera mai mare pt Stef.
la cap. haine, eu de vreo 2 sapt am impachetat mai toate hainele de dinainte cu exceptia tricourilor si bluzelor baby doll, colantilor, catorva rochite si vreo 2 fuste. Blugii normali nu-mi mai vin de mai bine de 1 luna, primisesem niste blugi marime mare si acum si acestia imi sunt perfecti. Mi-am luat vreo 3 perechi de pantaloni de gravida si o pereche de colanti, ma simt bine in ei.
stau si ma gandesc, daca la 18 sapt e asa mare burtica, pana la sfarsit ce ma fac?
voi cat ati luat in greutate? eu 4 kg si "cresc" pe zi ce trece![]()
este cineva care ia prenatale fara recomandarea medicului?
o zi placuta! http://community.webshots.com/user/sutikun21?action=publicAlbums
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
cristi_2003 spune:
neatza
iarasi ma doare burta
vreau sa fie ora 4 sa fug la doctor
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
deliafairais spune:
cristi, sper sa fie totul bine!
alinuk, am vazut pozele tale, sunt super! esti tare draguta! cum citesc eu asa printre randuri, mi-a sarit in ochi cand ai spus ca vei fi mama de 2 nazdravani si eram asa fericita ca e in sfarsit cineva cu gemeni aici...dar...mai astept.
mie mi-ar fi placut enorm sa am gemeni, la primul control o tot rugam pe dr sa se mai uite o data sa se asigure ca nu mai e nici unul prin colturi, pt ca atat de mult mi-am imaginat ca o sa am gemeni incat la primul ecograf vedeam dublu tot ce imi explica dr. :)
19+ 
roxanaz spune:
buna dimineata mandrelor!
Cadia NU se scade nimic din cele 126 de zile.... cine a spus asta, medicul? un concediu medical inainte de nastere nu are cum sa se scada din pre-postnatal. vorbeste cu medicul de familie sa schimbe codul ala ptr ca ce se intampla e o tampenie.
Selene - nu te mai gandi la bani. tu trebuie sa stai linistita si sa ai grija de tine si de bb. atata timp cat iminenta de avort se pastreaza NU ai voie la servici sau alte bazaconii... sa nu se intample ceva mai rau, doamne fereste! pe de alta parte, daca stai cumintica in pat sansele ca problema sa se atenueze cresc mult. hai, curaj! 
Raluca la multi ani pentru sotul tau, sa fie sanatos si fericit! 
miericico hai mah ca mie imi place de John Corbett (Aidan adica)
. da' merge si cu Y
. hai ca poate scapati de tot de coana Fay ![]()
Angellique ne-ai cam dat ceva emotii pe aici. bine ca sunteti ok, ca bb e boxeur si petrecere frumoasa la cununie!
Lisa, dozarea de anticorpi anti RH se face in fiecare luna.
Eli, iti scrisei si dincolo...eu cred ca poti lua niste multivitamine - c u toate ca o anumita anemie este relativ normala in sarcina. eu stiam ca data maxima ptr eco morfo de trim II e 24s... dar poate japonezii au alte standarde.
(Cristi, Dark.. fata a scris ca a mers la medic mah...)
Dark, am sa actualizez DPN-ul.
Alinuk bine ai revenit, sa iti traiasca baiatul al doilea!
Cristi, ia niste no-spa pana te duci la medic, nu e ok sa te doara!!
o zi buna tuturor!