Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna gravidute si bebici!
selene, imi pare rau pt ce ai patit, ai grija de tine, sa te simti bine in continuare, tinem pumnii.
Asemenea si celorlate fete cu dureri, probleme, mult succes, sa treaca tot!
Sa ma plang si eu cu ce am patit. (pastile pt dureri de burtica nu am primit)
De ieri am reinceput scoala, dar nu am reusit sa ajung decat azi. Ieri dim cand m-am trezit sam mers direct la baie, ca de obicei. Pe hartie am vazut sange. Nu a fost mult, dar rosu. Apoi m-a luat cu ameteala, calduri (ca nu erau indeajuns), durere de burta si de cap. Am stat cumintica sa vad cum decurge toata treaba. Sangerare nu am mai avut, insa durerea de burta si cap au continuat. Cea de cap a devenit ingrozitoare dupa ce m-am trezit brusc la ora 23. O ora am tremurat, m-am plimbat prin toata casa, am incercat sa stau la orizontala pe intuneric, nimic. Cand nu am mai rezistat am luat 2 pastilute ce contin ibrofen mi-am pus un pansament mentoalt pe frunte si un prosop ud, rece la gat. Ma plimbam incet prin casa, zicei ca sunt somnambula, s-a speriat sotul de m-a intrebat daca nu e mai bine sa mergem la urgente. Am incercat sa imi canalizez durerea in alte parti, nu stiu cat a avut efect pastila si cat gandul , dar am reusit sa adorm chircita. Azi pt ca dupa amiaza iar m-au luat durerile de burta si cap, am ajuns la medic, mi-a dat 3 zile de acetaminofen si mi-a recomandat cat mai mult repaus.
Inca nu stim ce vom avea, nu vrea sa ne arate. Din jocul cu verigheta a iesit fetita. Speram sa fie asa! Mai ales tati...

La analize mi-a iesit ca sunt anemica, sunt exact la limita. Nu mi-a dat nimik vit, minerale. Credeti ca ar trebui sa iau eu ceva?

Sambata Stef a implinit 4 ani. Am avut invitati, copii s-au balacit in piscina, s-au distrat super cu toate ca cu vreo 2 orea inainte plouase. In tort a suflat de 2 ori pe 16 si 1 data pe 17 cand ne-a carut iar cadouri, dar de mancat, nici macar un deget de frisca.

V-am pupat, pe curand! Sanatate!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Stefan
bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Felicitari fetelor care se pregatesc de nunta! Sa aveti o nunta ca in povesti! Casa de piatra!

Vroiam sa mai zic ceva, mie doctorul mi-a zis ca la 28 de sapt sa fac ecografie 4D ca atunci se vad mai bine trasat lui bebe. Aceasta ecografie are si rolul de a depista eventalele probl sau doar e pt a-l adimra pe bebe color si a-l vedea ce nazbataii face. Credeti ca e prea tarziu la 28 de sapt. Mentionez ca mie la fiecare control imi face ecografie, unele sunt scurte altele (1-2) mai lungi pt masuratori.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Stefan
bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eli pt orice sangerare trebuie sa mergi imediat la doctor

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce e testul cu verigheta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ce e testul cu verigheta?

o tii cu o sfoara si daca se invarte cumva e fata daca altfel e baiat

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea

Eli, du-te cat de repede poti la medic! In caz de sangerari in sarcina trebuie vazut ce si cum cat de repede posibil. Poate sa nu fie nimic, sau pot fi chestii serioase. Deci... mergi la medic ASAP!

Miereamara, hainitele sunt delicioase! L-am chemat si pe sot sa vada si amandoi am ajuns la concluzia ca ... si noi vrem (sa stim ce e bebe, in primul rand, si apoi sa cumparam hainite). Sper sa nu aveti probleme cu uraganul si sa treaca si zilele urmatoare cu bine.

Raluca, imi place mult caruciorul vostru. Cat despre pret... ce sa zici... aici preturile sunt asa de mari ca... un carut de categorie "mijlocie" e intre 150-250 de lire sterline, iar cele din categoria urmatoare si se pare mai bune intre 300-400... asta fara scaunel, carrycot, geanta si alte accesorii. Noi vom lua un Queeny Buzz4 cu scaunel Maxi Cosi, pretul e cam "usturator" dar ne ajuta si neamurile, ai mei s-au oferit sa plateasca ei carutul, iar noi vom plati restul (scaune, carrycot, suportul de easyfix si ce mai e).

Cristi, sa ne mai spui glume. Am tradus cateva si la sot si la amicii lui, si e clar, oamenii mai vor

Selene, ai grija de voi, si o sa vezi ca toate o sa fie bine.

Angellique, Casa de Piatra!

Naty, La multi Ani la sot!

Eu m-am hotarat, voi lucra pana in saptamana 35 inclusiv, deci din a doua saptamana a lui decembrie, gata! Asta, bineinteles, daca nu zic medicii altceva. A, si daca poate actualiza cineva listuta, DPN-ul meu oficial a devenit 3 ianuarie, se pare ca bebe e un pic mai mare.
Pe 3 septembrie am intalnire cu moasa care se ocupa de mine si mi-a zis femeia ca o sa-mi dea "hartie" de dus la servici ca sa puna flacaii de la HR la dosar - am inteles ca e buna si la dentist/farmacie pentru ca aici medicamentele si tratamentele stoma sunt gratuite la gravide si femei care au nascut in ultimele 12 luni. Bun lucru!

Hainite de gravida... eu folosesc de zor uniforma de gravida (bluza mi-e larga bine dar in principiu ma simt taaare "legere" in tinuta). Si macar nu trebuie sa-mi bat capul cu ce sa ma imbrac 5 zile/saptamana. In rest.. toale obisnuite dar din capitolul "vaporoase", "talie cu elastic" sau "nadragi de vara cu talie joasa". Cat m-or mai incape si alea... adica nu mult In orice caz, de ziua mea am primit de la niste amice vouchere Marks and Spencer si e clar pe ce le cheltui

Dark Bendis

19+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu mai am 2 perechi de pantaloni care imi sunt buni, 1 de casa si 1 de mers afara , dar e mai sport...la blugi am renuntat acum 3 saptamani. mai am ceva fuste aduse din Romania, din alea ce se infasoara, bluzele mi-s bune, la burta...na ...se vede!
in tara am sa probez hainutele noi de graviduta si sper sa imi cumpar ceva haine de graviduta, mai exact panatloni, care aici nu prea ii gasesc lungimea mea!
Repet intrebarea pt fetele cu RH negativ: cat de des vi se face analiza sangelui pt anticopri?
multumesc!

17S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sal'tare la toata lumea
Am revenit dupa o absenta motivata.
Vacanta cu Teo, vacanta noi doi, plus mutat in casa noua.
Va las sa vizionati aici cateva imagini:

www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank">cu Teo la mare
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157606424430655/" target="_blank">noi in Elvetia
www.flickr.com/photos/23251288@N07/2763361790/in/set-72157606727993747/" target="_blank">noua camera de puci

aaa si am o noutate!! Ieri am fost la morfologia de trim doi la dr Iosup!
Pasarica de bebelush a devenit putzulinaaaaaa
asadar, voi fi mamik de doi nazdravani!!!
Multumim lui Doamne Doamne ca suntem bine si sarcina evoleaza ok pana la acest moment.

Lisa si eu am RH negativ. Ca si la sarcina anterioara si acum la aprx o luna imi dozez anticorpii antiD din sange.
Asa am recomandarea.

Eli echo 4d, e pt impresia artistica a parintilor. Medicii initiati si profesionisti vad dimensiuni si stiu la ce sa se uite la un 2d bun.

20

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

mi-am amintit ...

parca mi-a ajuns la urechi..ceva despre o intalneala in 29 august?

si io si io!!!!!!!!

ati ales locatia?
Cred ca ar fi bine un loc fara canicula, o Plaza, un Mall.. nu de alta dar la cat loc vom ocupa, ma gandesc sa nu dam restul lumii afara

ma bag si eu asadar, vreau sa va cunosc!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Alinuk,multumesc de raspuns si felictari pt ciucuras!
mie acum 1 luna mi-a fost luat sange, cica nu mi-au aparaut anticorpi, deci nu mi s-a administrat vaccinul. acesat vaccin l-am luat anunl trecut ind ecembrie in urma unui avort spontan. d-na doctor mi-0a zis ca se da numai la sangerari si la 28 der sapt. hmmm...
o sa fie bine, trebuie sa am incredere in ea.
in leagtura cu eco, si mie mi s-a spus ca posibilitate de fata, asta a fost la 16 sapt si 1 zi, deci ma pot astepta la orice. da Doamne sa fie santaoasa si sa ramana fetita!

17S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput