Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
cris30 spune:
Intru si eu repede sa va salut ca dupa aceea am treaba toata ziua.
Selene imi pare au ca a trebuit sa stai in spital, ma bucur ca micuta Daria e bine si sanatoasa.
Mvb toate hainutele lui bebe se spala si se calca dupa ce le cumperi.
Ledi te intrebasem ieri cum mai stai cu tensiunea dar se pare ca nu ai vazut mesajul ca era mic de tot.![]()
Am vrut sa mai zic ceva dar aeriana cum sunt am uitat.Va pup, revin pe seara.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+
Doamne ai grija de bebelina mea.
cristi_2003 spune:
am fost si acum o saptamana da atunci nu ma durea nimic
dar ghinion
recepionera de la policlinica unde are consultatii dr in alba a incurcat zilele si toate programarile le-a facut pe miercuri - asa ca merg maine la 4. offf
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
cris l-am vazut,scuze,dar m-am luat cu altele si am uitat sa-ti raspund.Tensiunea mea era mica ultima data cand mi-am luat-o, 9 cu 6..Dar mai trebuia sa ajung si azi sa vad ,din pacate am fost plecata sa-mi rezolv niste acte si nu am mai ajuns.
POZE
Minunica mea
19+ 
Leditia spune:
cristi,de ce nu-l suni cand te doare ceva?Evident ca ajungi si la el,sa vada colul,uterul..dar totusi nu astepta sa ajungi la dr dupa programare cand te doare ceva,suna-l.
POZE
Minunica mea
19+ 
lisa79 spune:
mi-a luat o ORA sa va citesc! acum am terminat!
cristi, stai mama in pat cateva zile sa te odinhnesti.
selena, nu imi venea sa cred ca citeam despre spitalele publice. ceva trebuie sa se schimbe in tara asta, nu se mai poate asa. pana cand sa fim obligati sa dam mita pt tratament corespunzator? e absurd! si se mira ai mai mari ca natalitatea a scazut!!!
angelique, daca bine am retinut te pregatesti de nunta??? eee: casa de piatra!
eu nu am simtit inca bebelina mea, mai am un pic. de abia astept! fetele cu RH negativ, voua la cat timp vi se ia sangele pt analize(pt aparatia anticoprpilor mai exact)?
aici, la mine, se ia sange numai in cazul in care iti apar sangerari si se da vaccinul obligatoriu la 28 de sapt cand am inteles ca creste pacenta foarte mult si sa nu treaca sangele mamei la cel al copilului.
mai plec la lenevit...la lacul michigan, de abia aspet,revin duminica si luni plec spre Romania...nuamr zilele!!!!
va pup!
17S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
Porumbita spune:
naty la multi ani sotului ...
fetei i-a trecut alergia aia?
cadia naspa cu doctora de familie; mie tot imi pare incurcatura, da...
cristi e fain ca simti bbul asa bine
angelique casa de piatra
leditia bine ca ai rezolvat cu actele...
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia cristi,de ce nu-l suni cand te doare ceva?Evident ca ajungi si la el,sa vada colul,uterul..dar totusi nu astepta sa ajungi la dr dupa programare cand te doare ceva,suna-l. ![]() POZE Minunica mea 19+ ![]() |
pai l-am sunat si m-a chemat la control
doar ca la 4 cand a ajuns la policlinica (cabinetul lui e in sebes, da vine si aici de 2 ori pe saptamana si eu prefer aici ca platesc cu cardul CMU) a descoperit ca a gresit receptionera si mi-a lasat mesaj sa merg neaparat maine la 4, fara sa am programare.
19+ cu
Traian Carolthe greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
lisa79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi_2003
pai l-am sunat si m-a chemat la control doar ca la 4 cand a ajuns la policlinica (cabinetul lui e in sebes, da vine si aici de 2 ori pe saptamana si eu prefer aici ca platesc cu cardul CMU) a descoperit ca a gresit receptionera si mi-a lasat mesaj sa merg neaparat maine la 4, fara sa am programare. 19+ cu Traian Carolthe greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
pai eu nu intleg, daca te-ai dus pana acolo, ai sunta inainte...putea sa te vada ca doar nu e vina ta ca a gresit aia!ce rea sunt!
astia nu isi dau seama ca pana maine la 4 numai pe ghimpi vei sta???
offf...
17S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
cristi_2003 spune:
pai el a plecat - doar nu a stat degeaba de la 4 la 6 ca sa ma astepte pe mine, daca nu avea alte programari
aia a gresit ca nu s-a uitat pe ce zi scrie - greu cu calculatorul
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
ca de sunat am sunat la 12 cand era la spital si nu stia ce incurcatura s-o facut - da maine mi-a lasat vorba ca ma ia prima. daca era inca acolo sigur ma lua sa imi faca control. bine ca nu mi-a lasat vorba sa merg la sebes.
Daiopri spune:
Buna tuturor si bun venit noilor mamici.
Felicitari si celor care au mai aflat ce au. Noi suntem bine, am avut impresia aseara ca m-a "impuns" cineva:)) Numai ca nu prea am timp sa stau sa astept cu toata zapaceala cu cel mare. Chiar ma gandeam ca nu stiu zau cine o sa aiba timp si de asta mic, si cumva acum parca inteleg mai bine pe mama. Intre mine si sora mea (mai mare) sunt 10 ani diferenta si mama mereu a fost atasata de ea mai mult. Acuma vad si de ce ca si noi asa mult ne-am obisnuit cu motanul ca parca nu mai avem timp sa vedem ce mai e si pe drum:)) Chiar discutam cu sot de nume si zicea ca nu s-a gandit inca:))
In rest suntem bine, parca nu am mai luat asa mult la cantar.
Iris asa e, nici dr meu nu aparut niciodata ingrijorat de cat de mult am luat in greutate. Si nici acum nu pare. Miere vrei sa facem schimb de dr?:))
Abia astept sa merg luni la control desi mare branza nu-i, dar macar aud inimioara. Si sa vad ce zice si el de rezultate. Desi daca era ceva ciudat m-ar fi sunat.
Selene si Leditia aveti grija de voi. Bee imi pare rau ca te simti rau inca. Si eu am probleme dimineata, mai ales la spalatul pe dinti. In rest parca mi-a mai revenit nitel energia, desi a fost asa de cald de nu prea am dormit bine.
Am fost vineri la lac, si m-am racorit nitel in lac, desi a fost cam rece apa si mi s-a strans burtica. In schimb am constatat ca ar trebui sa ma las de sportul asta, ca din multitudinea de costume am incaput cu indulgenta asa in unul singur.
Am luat si eu doar vreo 2 pantaloni de gravide din cei capri, in rest am cautat haine normale eventual pe elastic. Mie hainele mele nu mai imi vin de mult:((
Si eu imi propun si zic pe aici ca vin pana in ultima clipa, ca nu e stresant la sv (dupa cum se vede) doar sa fiu in stare. La baiat am avut Dpn pe 30 aprilie si exact at m-am dus la spital si am nascut pe 1 mai. Asa ca vedem acum. As prefera sa stau mai mult cu bb. E drept ca o sa am liber de la Craciun la revelion, plus ca eu am din 2 in 2 vineri liber. Asa ca zic eu ca ar trebui sa ma descurc. Depinde de cat vrea bb sa stea acolo.
A, si vad ca unele mamici au si alte treburi de rezolvat nu numai grijile cu sarcina. Va dorim casa de piatra si tot ceea ce va doriti.
Miere sper sa scapati cu bine din uragan. Tinem pumnii.
Natyu LMA sotului si distractie placuta.
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png