Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
RalucaAlexa spune:
Naty - sa-ti traiasca sotiorul! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Pe mine ma omoara faza asta cu concediile medicale! Nu ma pricep si sper sa nici nu fie cazul vreodata! Eu mi-am propus sa nu-mi iau! Momentan ma simt bine si nici nu ma streseaza nimeni...
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Ledi, poi n-a zis nimic de injectii acasa... Numai de Duphaston si Gynipral... Si fata aceea cu colul deschis avea 3 injectii pe zi, aceleasi ca mine, dar facea numai la nevoie, ca medicul a zis ca, daca le face continuu, pana naste nu mai poate sta pe fund, pe nicio latura... cu Daria Nandini de 21+Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
Ai grija cu gynipralul..si mie mi-a zis dr de el,dar a zis ca mi-l da doar in cazul in care nu-mi cedeaza durerile de la injectii si situatia se prezinta aiurea..Ala da tahicardie...
Eu am facut injectiile 5 zile,apoi am trecut pe scobutil si no=spa pastile..acum iau doar no-spa(scobutil doar la nevoie) si zau ca nu le mai intrerup de capu meu asa..ca pot zice ca m-am cam jucat inainte sa ajung la injectii..ba le luam,ba nu le luam,mai mult nu le luam ..sa mai zic ca scobutilul luasem 4 pastile in 2 luni de cand mi-l prescrisese?Evident ca mi-am luat papara de la dr si mi-am jurat ca respect ce-mi zice.(restul tratamentului l-am luat cu sfintenie..doar ca no-spa luam daca ma durea..si ea-mi zisese sa iau zilnic sa relaxez muschii si sa-i tin relaxati..la fel si scobutilul..dar gata,ca atunci mi-am luat papara de la toata lumea..si dupa ce mi-am invinetit si anume
de stateam mereu cu gheata si nu puteam sa stau pe nici o parte mi-am invatat lectia)POZE
Minunica mea
19+
Naty spune:
raluca, miere, multumesc
.
miere nici eu nu il suport pe actorul care il juca pe Aidan in Sex and the city.
Chiar vroiam sa iti zic ca imi place mai mult Aydan decat Aidan, cu toate ca se pronunta la fel, parca Aydan arata mai bine ![]()
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Angellique spune:
Vai mamici, dar cat ati mai scris
!Ati ajuns deja la capitolul 38!!Noi suntem bine, dar nu am mai avut timp sa intram. Acum ne pregatim pentru morfo no 2, si pentru cununia civila, avem sambata. Va pupam si numai bine voua si bebeilor din burtica.Poate imi spuneti si mie cateva noutati...

Edit: bebele meu e un mare boxeur
, cred ca vrea sa participe si el la olimpiada
20+ 
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU
justme25 spune:
Chiar ca ati scris o gramada fetelor. Eu am stat ieri si azi acasa ..asa..de relaxare si tare bine mi-a prins. Asteptam si noi morfo nr 2 de saptamana viitoare. Abia astept sa ne vedem printesa iarasi. O sa inregistram din nou pe dvd ca sa avem la ce ne uita acasa
Intre timp burtica creste vazand cu ochii si tare mi-s mandra de asta. 
Justme
20+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cristi_2003 spune:
gata
am mancat si fugim la doctor
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
Cristi - bafta multa la doctor!
Angi - bine ca mai dai si tu mama un semn de viata din cand in cand ca-ntreba toata lumea de tine!! :)
Baiatu' meu s-a hotarat sa se mute de pe stanga pe dreapta... am burta un pic deformata intr-o parte!!! :))) Daca asa face acu', cand o fi mare cum mai face??? Ce-i drept imi trebuia o lectie c-am fost un pic paranoia azi ca nu se miscase la fel de mult ca de obicei... asa-mi trebuie!
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
Leditia spune:
Cristi bafta la dr.,sa te intorci cu vesti bune.
Dar am si eu o intrebare,sper sa nu te superi..nu ai fost si acum o sapt parca?
Angelique..bine ca ai dat un semn de viata ca sa mai stie lumea de tine.Mai intra si mai povesteste-ne si noua de voi.
Si zici ca ai cununia civila in curand?Si eu..caut rochie,una simpla,dar draguta si sa ma cuprinda si nu gasesc.Au ajuns noile colectii in magazine si nu mai gasesc nimic..Am rezolvat si eu cu niste acte si acum ma pot casatorii in voie
Deci la inceputul lui sept ma marit.![]()
Iti zic de pe acum casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun.
Si bafta la eco.
POZE
Minunica mea
19+ 
Selene_Bunny spune:
Ledi, la mine nu mai cedau cu nimic, i-am si zis doctorului... Puteam sa iau No-Spa pastile pana poimarti... Injectiile au fost OK, dar ce-ar insemna sa le fac pana la sfarsitul graviditatii? Ca asa trebuia sa le faca si fata aceea cu colul deschis, insa doctorul Irimia a zis sa le faca doar la nevoie, daca are dureri, ca daca face 3 pe zi, inca 5 luni, n-o sa mai poata sta pe nicio parte...
Stiu cum e cu Gynipralul, doar am citit prospectul...
cu Daria Nandini
de 21+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Leditia spune:
selene sunt fete la "uter hipercontractil" care fac zilnic injectii si iau si gynipral...multe stau numai si numai in pat.:(![]()
POZE
Minunica mea
19+