Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
lisa79 spune:
asta e luat de per alt forum...credeti ca e adevarat:
Cat despre sexul copilului sunt experta 71.gif iar faptul ca le-am spus tuturor prietenelor si colegelor mele ce sex va avea copilul lor, demonstreaza ca nu dau gres. Haideti sa va spun si voua. Se calculeaza asa: Cromozomul X se improspateaza la femeie odata la 3 ani iar cromozomul Y se improspateaza la barbat odata la 4 ani. Luam un exemplu: Eu implinesc 25 ani in octombrie 2008 iar sotul meu a implinit 27 ani in iulie 2008. Se iau cei 24 ani pe care ii am acum si se impart la 3 si se observa ca, cromozomul x la mine s-a improspatat in octombrie 2007( deci este super proaspat). Se iau cei 27 de ani impliniti ai sotului meu si se impart la 4 de unde rezulta ca, cromozomul lui y este invechit de 3 ani ( era proaspat la 24 ani) si se reinnoieste in iulie 2009 cand va implini 28 ani (multiplu de 4). Deci, daca reusim sa concepem copilasul pana in iulie 2009 iese fetita pentru ca cromozomul meu x este mai proaspat si mai puternic decat cromozomul lui y.
voua ce va iese?
17S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
cristi_2003 spune:
lisa - chestia asta functioneaza doar daca nu ai avut nici un fel de dereglare a ciclului. dupa ea eu ar trebui sa am fata.
dar din cauza la niste medicamente de slabit prin liceu vreo 6 luni nu am avut deloc ciclu - asa ca la mine de exemplu nu se poate calcula asa.
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lavini spune:
Lisa, dupa asta si eu tot fata ar trebui sa am...si am baiat...
Io nu prea cred in chestii din astea, conform unei "chinezarii=tabel care prezice sexul copilului in functie de luna conceptiei si varsta mamei" tot fata ar fi trebuit sa fie...E asa cum vrea Dumnezeu, restul doar pt amuzamentul nostru...
Lavinia, 13+
si Andrei (11 iunie 2007)
Naty spune:
Neata!
ledi deci ai rezolvat cu actele, ce bine!
angellique toata lumea intreba de tine ... distractie placuta sambata si mult noroc!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CADIA spune:
Roxana,Lavini, Cristi, multumesc pentru precizari.
Recapitulez (sa vad daca am inteles bine
):
-cele 126 de zile cuprind pre si post natalul, dar este de preferat sa las mai multe zile pentru postnatal si mai putine pentru prenatal;
-apoi daca optez pentru, pot sa intru in CIC care dureaza aprox 2 ani de zile;
-daca pana in prenatal vreau sa-mi iau concedii medicale, apelez fie la dr. de familie, fie la un dr.specialit care-mi poate da CM, dar pentru o boala obisnuita.
E OK asa??
Multzam mult, mult de tot.

16+cu 
cristi_2003 spune:
poate sa iti dea medical si pt risc maternal de exemplu, da sa foloseasca cod de medical normal. nu codul de pre/postnatal
ai dreptul la zile de concediu medical in fiecare an - vreo 90 mi se pare da nu jur. pe care ti le poti lua pt orice boala.
se face cam asa in general
1. concediu de odihna sau medical cat mai mult inainte de nastere
2. daca ti se termina zilele astea chiar inainte de nastere iti iei si ceva prenatal
3. nasti si intri in postnatal cate zile mai ai
4. CIC
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Angellique spune:
Neata fetelor!Multumesc mult pentru urari
!Si eu va doresc voua numai bine si bebei sanatosi! E adevarat ca o luna de zile am fost mai mult plecati, am fost in Italia la unchiul viitorului sot, apoi aici in Romania, la munte 2 saptamani si la mare cateva zile. Am facut multe cumparaturi, mai am putin si ii iau lui bebe haine sa le poarte pana la 18 ani
(glumeam).Probleme cu burtica nu mai avem deloc, totul merge cum trebuie.Acum ne pregatim pentru cununia civila, mi-am luat o rochita ff frumoasa, simpla&lejera, iar burticuta arata f bine in ea
...O zi buna sa aveti
20+ 
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU
andre_ea spune:
Alinuk, foarte frumoasa casa aveti? E apartament?
Zi-mi si mie de unde ai luat dormitorul copiilor. Ma intereseaza ceva asemanator. Urmeaza sa incep prospectatul pietei saptamana viitoare cand pleaca Tudor din nou la tara.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
19+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Alinuk, foarte frumoasa casa aveti? E apartament? Zi-mi si mie de unde ai luat dormitorul copiilor. Ma intereseaza ceva asemanator. Urmeaza sa incep prospectatul pietei saptamana viitoare cand pleaca Tudor din nou la tara. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 19+Delu Prichindelu' BB2 Tudor Vacanta 2008 |
multumesc fetelepentru aprecieri
Camera copiilor este gandita (inca inainte de a ramane gravi!) cu doua patuturi. Unul suspendat pentru mai tarziu - acum e blocat sa nu se urce nazdravanul Teo si sa faca buf... Patuturile sunt obisnuite, de o persoana 0.9mx1.90m. Deja la un an jumatate Teo doarme singurel acolo, in cel de jos, mai incap inca vreo 4 ca el, daca doarme de'a curmezishul.
Tot mobilierul din casa este facut pe comanda.
Scarile de urcare in patutul de sus sunt multifunctionale (au capace si in interior sunt sertare de depozitat diverse)
Este un apartament generos de 3 camere intr-un imobil mai noutz in Bucuresti... visam la o casutza pe pamant pe termen mediu.
nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea despre intalnirea e burtici!??..cand, unde???
sa aveti o zi faina scumpelor
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
CADIA spune:
Mercic,Cristi

Fetelor, cucuietelor, mi-am luat ieri rezultatele de la TT si toate sunt "risc scazut".Va intreb pe voi, mai conteaza valorile, daca riscul este scazut? Mai trebuie sa fac amnio, avand in vedere ca DT nu mi-a iesit ok? Luni la eco, dr.Iosup mi-a zis ca totul este ok (pliu nucal 1.6 mmm).
Dr ginecolo mi-a spus exact asa: "nu ti-as mai recomanda sa faci si amniocenteza".M-a pus pe ganduri pentru ca nu mi-a zis CLAR ca nu trebuie sa fac, ci doar ca "nu mi-ar recomnda".
please, help!!!!
16+cu