Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

In acest caz ma intereseaza cu cine ai facut si cat a costat. Eventual da-mi PM.

De intalnirea de burtici nu s-a mai zis nimic. Parerea mea e ca trebuie amanata pana in septembrie, mai trec caldurile, mai vine lumea din concedii, etc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Mercic,Cristi

Fetelor, cucuietelor, mi-am luat ieri rezultatele de la TT si toate sunt "risc scazut".Va intreb pe voi, mai conteaza valorile, daca riscul este scazut? Mai trebuie sa fac amnio, avand in vedere ca DT nu mi-a iesit ok? Luni la eco, dr.Iosup mi-a zis ca totul este ok (pliu nucal 1.6 mmm).
Dr ginecolo mi-a spus exact asa: "nu ti-as mai recomanda sa faci si amniocenteza".M-a pus pe ganduri pentru ca nu mi-a zis CLAR ca nu trebuie sa fac, ci doar ca "nu mi-ar recomnda".

please, help!!!!

16+cu

nu iti poate interzice sa faci amnio daca vrei tu - dar nu iti recomanda tocmai pentru ca ai risc scazut. ca amnio e riscanta. nici un doctor nu cred ca o sa iti zica clar sa nu faci ca pana la urma e optiunea ta.

eu nu as face

20+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, eu n-am raspuns la intrebarile despre concedii pentru ca nu ma pricep.
Dar stiu ca Post Natalul este Obligatoriu 42 zile. Asa ca, chiar daca nu stiti exact cand veti naste (normal ca nu stiti), luati-va rezerva inca 2 saptamani dupa DPN sa fiti sigure. Am impresia ca fara aceste 42 zile nu se da CIC. Si daca nu va lasati rezerva, ce va faceti daca nasteti dupa DPN? V-am zis ca eu am nascut la 41 saptamani si 3 zile.
Daca financiar este mai avantajos CIC decat Pre/Post Natal, dupa terminarea celor 42 zile de PostNatal se poate sa intri direct in CIC. Nu e obligatoriu sa le iei pe toate cele 126 zile.

Fetelor care va pricepeti mai bine, corectati-ma daca am spus vreo prostie.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Fetelor, eu n-am raspuns la intrebarile despre concedii pentru ca nu ma pricep.
Dar stiu ca Post Natalul este Obligatoriu 42 zile. Asa ca, chiar daca nu stiti exact cand veti naste (normal ca nu stiti), luati-va rezerva inca 2 saptamani dupa DPN sa fiti sigure. Am impresia ca fara aceste 42 zile nu se da CIC. Si daca nu va lasati rezerva, ce va faceti daca nasteti dupa DPN? V-am zis ca eu am nascut la 41 saptamani si 3 zile.
Daca financiar este mai avantajos CIC decat Pre/Post Natal, dupa terminarea celor 42 zile de PostNatal se poate sa intri direct in CIC. Nu e obligatoriu sa le iei pe toate cele 126 zile.

Fetelor care va pricepeti mai bine, corectati-ma daca am spus vreo prostie.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

cic e avantajos financiar doar daca ai salariul mai mic de 6 mil.

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Asa este Cristi. Poate ca sunt fete care au trecut in cartea de munca salariul minim pe economie. Traim in Ro, si lucrurile astea se intampla des.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!

Vad multa lume veche revenita din concedii! Ne era dor de voi!!
Angi - casa de piatra! Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti!
Ledi - Casa de piatra!!!
In mod normal mi-ar placea tare sa vad poze, da' cum eu nu le pot deschide o sa ma multumesc cu gandu ca le voi vedea cand ma intorc la mine acasa!! S-A INSTALAT NETU!!!!
Cristi - vrei tu sa vina weekendu mai repede?? Stiu, si eu! Da azi e miercuri si schimb eu semnatura, tu ar trebui s-o schimbi maine!!!! :))) Da-i bun si de azi!!
Cu aceasta ocazie o sa-i urez si eu "La multi ani!" miscaretului!! Sa fii sanatos, mami!!
Cadia - ti-am zis sau nu ti-am zis c-o sa fie bine cu TT-ul??? Si mie mi-a zis doctorita la fel! Azi mergem la dr sa vedem inca o data bebeloiu :)) si sa auzim inimioara ca sa fim siguri ca totul e ok, iar daca totul merge bine nu mai facem amnio!! Sincer fetele, am niste emotii!!!! Nu stiu de ce! M-am trezit cu ele de dimineata! Nu-mi doresc decat sa fie Matei bine ca sa nu mai trebuiasca sa facem amnio, sa fie sanatos, sa stea in burtica cat mai mult si sa ne vedem cu bine undeva dupa Craciun!!!
Femeie paranoica!!!

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Asa este Cristi. Poate ca sunt fete care au trecut in cartea de munca salariul minim pe economie. Traim in Ro, si lucrurile astea se intampla des.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

tocmai de asta fiecare trebuie sa se intereseze din timp ce si cum are de facut ca sa gaseasca cea mai avantajoasa varianta.

daca mai vrea cineva pe mail legislatia privind protectia maternitatii sau cum se cheama sa imi zica ca ii trimit

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

acuma imi dau seama ca nu e joi

merci raluca - desi eram fericita.

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Daiopri, DarkBendis, Roxana, Porumbita merci pentru urarile pentru sotior!

raluca bafta la doctor!

porumbita merci de intrebare, ia- trecut alergia, acum ne luptam sa scapam de giardia ca sa poata sa mearga la gardi de la 1 septembrie.

eli La multi ani pentru Stefan!
Doctorul nu ti-a zis ce a cauzat sangerarile?

alinuk asa deci cu putzulica ... felicitari pentru baietelul nr. 2 atunci!

Dupa masa ma duc si eu la doctor la control.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

buna, fetelor!

flowerbee, sunt in saptamana 17, dar uitasem sa actualizez semnatura si am scris la sfarsitul mesajului si apoi am uitat sa debifez otiunea "selecteaza pt a introduce semnatura" si mi-au aparut amandoua , thanks de observatie, am modificat:)
lisa, eu nu inteleg calculul tau. eu nu vreau sa stiu pana la nastere ce o sa am, (dr meu se amuza de fiecare data cand ii zic sa nu-mi spuna ce e ) dar as vrea sa verific ipoteza ta, daca ma ajuti, ca eu nu am inteles cum faci tu calculul, asa ca, iti las datele mele: eu am 26 ani impliniti, sotul 28. cand ai tu timp, te rog, zi-mi si mie ce preconizezi tu ca o sa fie bebele nostru :). Si, dupa ce nasc, te anunt ce si cum.
cristi, daca tot e "super oferta" vreau si eu legislatia de care ziceai tu, iti las adresa mea : micola25@yahoo.com. Multumesc.

Fetelor si la mine s-a modificat DNP-ul ca bebe avea 17 saptamani deja de spatamana trecuta, si mi-a zis dl dr ca as naste pe 20 ianuarie :), in loc de 2 februarie... intr-un fel imi convine sa nasc in ianuarie, ca sa putem face botezul inainte de post...eram stersata de subiectul asta, ca nu vroiam sa fac in post..si dupa post o sa fim deja cam mari...
o zi minunata va urez :)

17 + Doamne ajuta!,

Mergi la inceput