Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
flowerbee spune:
Edinutza, si eu astept primele miscari ale bebitei, desi cred ca ea finut deja a facut cioc-cioc. Nu pot insa s aimi dau seama pentru ca am simtit in jurul buricului, de fapt un pic mai jos, ca un fel de bule de apa minerala care se spargeau. Apoi a doua zi la fel. Sa fie bebita sau constipatia mea?
Naty, de cand ai scris de ciocolata, numai la asta m-am gandit. M-a luat o pofta de nedescris, de o violenta de nestapanit, asa ca am cumparat o ciocolata si am papat deja un sfert din ea. restul pentru zilele viitoare. NU suntem lacome ca apoi merge la dl WC si varsam.
RalucaAlexa, morcovul este o leguma des intalnita pe la gravide. Ne facem griji din orice. Eu ma abtin sa va povestesc cate temeri imi trec prin cap pt ca ma gandesc ca o sa ma dati afara de panicoasa ce sunt.
Selene, nu te supara, iubita. Daca nu ai nr medicului, suna asistenta si roag-o sa iti faca legatura sau sa iti dea nr, ca doar esti pacienta lui!!!
Iris, m-ai speriat cu cazatura ta! Ai grija si nu mai uita ca esti gravi. Bine ca nu te doare burtica si ca nu a fost mai rau!
Pupici
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
da ce sunt asa sevrete nrele astea de mobil? la doctorii la care merg eu nr de mobil e scris pe usa cabinetului.
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Cristi, mie mi-a dat nr de tel pe formularul de trimitere pt dry test si eu am dat formularul fara sa mi-l notez. Desteapta rau! Insa daca am nevoie de ceva, o sun pe asistenta si ea mi-l da sau vb cu dr.
Cristi, tinem pumnii sa fie bine!
Selene, suna la cabinet, nu sta asa!
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Naty spune:
edinutza nasol cu trezitul asta dis de dimineata. Si cu voma. Imi pare rau ...
Merci de urari pentru sot.
Nu am reusit inca sa vindem apartamentul, pana acum au fost doar doua persoane sa il vada si nu au cumparat, desi l-am scos la vanzare de mai bine de o luna. E drept ca am vorbit direct cu 2 agentii pe care le cunosteam, nu am dat anunt direct. Ieri am postat eu un anunt pe net si acum ma suna zeci de agentii... sa vedem. Diseara mai vine cineva sa vada.
iris saraca de tine, ce spaima ai tras! Sa speram ca nu e nimic, nici eu nu cred ca m-as duce la spital. Mama a cazut pe burta cand era gravida cu mine in 8 luni si nu am patit nimic.
raluca si eu la fel transpir, cu toate ca nu sunt de felul meu "transpiracioasa" de loc.
Gravidutele relaxate pe care le vezi nu sunt la primul copil
Eu una nu am vazut nici o gravida cu primul bebe care sa nu isi faca griji din orice. Dar, o sa vezi, la bb2 nu mai e asa.
selene sigur ca doctorul trebuia sa iti dea numarul de telefon!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty alinuk v-am vazut pozele, ce vacanta frumoasa ati avut! La mare unde ati fost? Teo e un dulce, e cret sau avea parul ud? Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
multumim Naty e cretzofolin puciul Teo...asa eram si eu cand eram mica
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Intru mai rar ca am pregatit hainutele de concediu... Cine pleaca vineri ??
Edinutza imi pare rau ca ai o zi naspa. Referitor la sani... ce sa zic, de la marimea 75B am luat 90C si suntem in crestere... 
Tuchisuntem multe, si ne luam cu vorba, dar asta nu inseamna ca nu ne intrebam ce fac colegele de odisee... Nu mai fi trista.. 

Irisai grija... incearca sa nu te mai grabesti mai ales pe gresie..
Raluca si eu transpir, dar asta se trage de la sarcina si de la canicula de afara.. of, ce bine ca nu am prins mult din vara..
Lisa eu mi-am facut dozarea de anticorpi anti Rh, si pentru ca mi-au iesit absenti trebuie sa o repet la 24 saptamani.
Selene ai grija de tine si de bebelina mica.
Fetelor v-am spus ca viitoarea mea cumnata este insarcinata si ea in 11 saptamani. Pana acum mama saraca nu avea nepoti, iar acum ii vin 2 la interval de 2 sapt. maxim 3. 

Bine la cumnata o va ajuta mama ei, ca mama e " arvunita" la mine...
Sunt 
ca ieri m-a cantarit la dr de familie si nu am luat decat 1 kg...ca tot ma batea dr la cap sa tin cura...
Sa ma intrebati cand ma intorc din concediu cate am???
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
13+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
RalucaAlexa spune:
Hhhhmmm.... deci toata lumea e paranoica!!
Cristi - bafta multa la dr! Sa te-ntorci sa ne spui cum a fost!
Selene - da' cauta ma tata un dr cu cabinet particular! Trebuie sa fie unu ca lumea in tot Galatiul ala! E foarte nasol ca nu ai cunostinte pe acolo, sigur te-ar fi putut indrepta catre un doctor! Oricum nu sta asa!
naty - multam de lamuriri! :)
Iris - sunt sigura ca totul e ok daca tu te simti bine! In locul tau as scoate scarile din casa! Preventiv! 
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
alinuk spune:
pentru ca vad ca sunt intrebari de la mai multe fete despre camera de copii, va raspund aici:
pretul nu a fost pe bucata(camera) de mobilier, cila intreaga lucrare.
Nu recomand respectiva firma deoarece nu au fost prea seriosi si a trebuit sa stam dupa ei vreo luna fata de termenul initial.
Nici nu ne-am incheiat conturile in termeni amiabili intrucat m-am certat cu ei (le-am dat inapoi niste piese care nu erau executate ok)
...asa ca, ma gandesc ca o varianta ar fi sa preluati modelul (nu e chiar original, e insiprat de pe site uri de mobilier copii si e adaptat functie de gusturile mele) si eventual mai inventati ceva ce credetti ca vi s-ar potrivi ..plus cautarea unei firme serioase care sa execute (eu m-am stresat rau cu astia).
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
edinutza spune:
Roxana_merci de rasp,faza e ca stau intinsa si de aceea il tin pe burta!sa stii ca am sa fac poze,am zis si cand imi mai creste un pic burta sa ma dau si eu mare s si cu Radu si cu tot,doar sa ma invatati sa le pun!sper sa se vada poza caci e intuneric si barcile se vad doar beculetele ,zici ca ar fi autostrada si nu mare ![]()
Selene_bine faci,asa sa lenevsti eu cand nu ma simt bine asta fac,imi mut fundul dintr-o parte in alta!vezi tu astea sunt cele mai minunate clipe,tu ,Daria si sotul tau simtind-o!la asta sa te gandesti si atat,nu la stres si paranoia!Dumnezeu are grija de noi si ne ocroteste!
Naty_si sora mea isi vinde casa si la fel pateste,nimeni nu ii zice ca ii scump nici ca e ieftin doar ca o sa sunam,si suna cum te suna si pe tine!trebuie sa ai rabdare!
Iris_da ce faci???tu nu stii ca graba strica treaba???ia-o mai usor,Slava Domnului ca nu ai cazut rau!
Bee_nu stiu ce sa zic si eu mai simt buluci din aia dar inca sunt prea mica in sarcina,asa ca cred ca sunt crampe,eu nu sunt constipata ci contrariul!dar imediat om simtii tu mai repede ca mine
si imi povestesti!
14+
edi
CADIA spune:
Mstela, in ce perioada ii trebuie gravidutei eco-morfo?
Flowerbee, Roxana, ce este acela dry test.Este cumva TT?
16+cu