Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen concediu placut, in grecia plecati, nu?
Edinutz, fa-to cont pe wenshots, photobucket sau care site vrei tu, incarci acolo pozele si dupa aceea pui aici link-ul. si fa poze si ziua.... cred ca e super privelistea!! si cand ai timp si chef zi-ne si reteta de ajuns in coltisorul ala de rai .
Raluca spor la vandut apartamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor,

Se pare ca avem ceva sanse sa ne ocoleasca D-na Fay! Ploua si e innorat dar nu bate vantul foarte tare, vom vedea...

Iris, bine ca esti OK, sigur nu a patit nimic bb, e protejat bine in lichidul amniotic, eventual l-ai trezit din somn.

M-ati distrat cu discutiile Aidan vs Mr. Big...nu-mi placea Aidan pt ca mi se parea cam pampalau...na! am zis-o...in loc sa puna mana sa lupte pt urata aia de Jessica Sarah Parker, el s-a retras ca un domn...da' ati vazut cum MR. Big (chiar dc suferea cu inima, subliniez) s-a luat la bataie cu Alexandr (pictorul/scluptorul/whatever), cand i-a lipit respectivul o palama lui Carrie la Paris...gata..mi-am incheiat disertatia

In rest am citit cam in diagonala, la concedii nu ma pricep si vorba lui Iris sunt si eu galbena de invidie (sic) ca aici nu se da nimic, oricum eu voi sta acasa sase luni chiar daca nu iau nici un ban, sa munceasca frate barbatu...saracu a inceput deja sa faca socoteli, o sa cada toate dandanalele pe capul lui, pana acum mai aveam si o participare infima in casa...

Tuchi, de ce te-ai suparat mama? Crezi ca noi stam aici cu condicuta sa vedem cine o semneaza si cine nu? Scrie cine vrea si cine are timp, doar nu suntem la gradinita sa ne intrebam una pe alta, ti-a fost dor de mine?? si dc respectiva intarzie cu raspunsul, pac...ii dam cu jucaria in cap! Glumesc....acum adevarul este ca suntem foarte multe si normal ca incepem sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe masura ce postam din ce in ce mai mult, nu crezi? Nu mai fi suparici si vino si spunene-ne ce ai mai facut.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Declar ca nu mai pot tine pasul cu voi, m-am sculat special la ora 7 ca sa recuperez din urma.
Am avut o noapte putin agitata ca ieri seara am mancat 2 porumbi copti facuti la gratar si dupa aceea m-a luat durerea de burta, saracele mele intestine s-au subtiat de tot.
Eu tensiune am 9 cu 6 asta daca stau relaxata, daca ma misc creste la 10 sau 11, imi ia sotul tensiune in fiecare zi.
Saptamana trecuta am facut comanda de pe internet de No-spa, sper sa fie seriosi si sa ajunga, noroc ca nu am platit prea mult.Nu am nevoie urgenta de el dar am zis sa il am in casa de orice eventualitate, aici doctorii nu prea iti prescriu medicamente cu una cu doua.
Ieri seara m-am dus sa-mi caut perna de gravida si nu prea am gasit mare lucru decat unele foarte scumpe si sofisticate,eu vreau una simpla si practica pana la urma tot de pe internet o cumpar.

Ledi tensiune foarte buna, bine ca ai taiat din sare.
Tuchi chiar ma gandeam zilele trecute la tine ca stiu ca ultima data erai ingrijorata ca nu prea misca bebita.Cum e acuma??
Iris ce cazatura si sperietura ai mai tras ia-o mai incet, bine ca n-ai patit ceva rau.Mama cand era in luna 8-9 gravida cu mine venea de la servici si fiind iarna si ghetus a alunecat si a cazut direct pe burta, s-a invartit ca un Hopa Mitica.Eu n-am patit nimic am iesit intreaga la corp si zic eu si la cap
Selene sper sa fie bine cu durerile si contractiile, incearca sa stai cat mai mult la orizontala.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, dry testul este tot un test de depistare a anomaliilor genetice. Se face in primul si in al doilea trimestru de sarcina, daca e nevoie. Cica ar fi un test mai nou care inglobeaza si DT si TT.

Eu am crezut ca este DT si am cerut si TT dar mi s-a explicat ca nu are rost, ca e altceva decat Dt si TT, dar tot aia depisteaza.

Mie mi s-a parut cam scump, 5 mil. Singurii care il fac sunt cei de la Medsana si trimit sangele uscat in Cipru pentru analiza. Daca dr mi l-a recomandat, l-am facut. Sa vad acum daca imi recomanda si dry testul de trim II.

Atata stiu.

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
M-ati distrat cu discutiile Aidan vs Mr. Big...nu-mi placea Aidan pt ca mi se parea cam pampalau...na! am zis-o...

beeeyyy era un gentleman si un sensibil . hahahahahhaa na la ce imi sta mie gandu' acu'! bine ca va ocoleste coana Fay.
cris, nici nu "se ezista" drotaverina (adica no-spa) in state asa ca bine ca iti faci stoc. e ff eficient, zau.
mi s-a facut un mare somn, macar am facut treaba ca lumea azi, de voie de nevoie....si e si miercuri aproape joi... hai ca se mai termina o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
M-ati distrat cu discutiile Aidan vs Mr. Big...nu-mi placea Aidan pt ca mi se parea cam pampalau...na! am zis-o...in loc sa puna mana sa lupte pt urata aia de Jessica Sarah Parker, el s-a retras ca un domn...da' ati vazut cum MR. Big (chiar dc suferea cu inima, subliniez) s-a luat la bataie cu Alexandr (pictorul/scluptorul/whatever), cand i-a lipit respectivul o palama lui Carrie la Paris...gata..mi-am incheiat disertatia

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aydan

si mie la fel mi se pare, cam pamapalu

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Urmaresc si eu Sex in the City si habar nu aveam pe cine il cheama Aidan. Imi place actorul care joaca in rolul lui Mr.BIG- barbat bine, nu prea se potriveste el cu Sarah Jessica dar ce sa-i faci filmul e film.Cel mai mult imi place Samantha.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

asaaaa si daca tot barfim sex and the city sa va zic ca ma enerveaza la culme cum merge Sarah Jessica Parker pe tocuri!!! moaamaaaaa parca pune porumb! (si cand ma gandesc la sandalele alea din picioarele ei... mor de individie )

Mergi la inceput

Cris, de unde ai comandat no-spa? Sunt fabricate in Ro sau in alta parte? Si sunt sub denumirea de no-spa sau drotaverina?
As vrea sa comand si eu, am luat o singura folie din Romania (dobitoaca de mine) si mai iau cate o pastila doar cand ma supara rau burta, dar nu mai am decat vreo 10 pastilute ...

Martin Luther King Jr.

Aydan

Mergi la inceput

Bey, lasati serialul, ati vazut filmul? cel care a aparut acum de curand...unde se marita Mr. Big cu urata (Roxana nici eu nu o suport, hihihi, vorbeste invidia din mine, ca mi-ar placea si mie ...vinul lui Mr. Big).

Martin Luther King Jr.

Aydan

Mergi la inceput