Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee
Deci Roxana, suntem cadavre vii, nu? Asa se zice? Mie mi se mai zicea soparla...

moaaamaaa ce cool e asta!! e buna de titulatura "mi se spunea soparla"
edinutz imi pare rau ca nu te simti bine azi... poate e mai bine spre seara. pozeaza si tu odata barcile alea de pescari ca prea suna frumos ce zici tu acolo, de fiecare data ma bagi in visare cand zicid e ele despre laptop pe burtica.. daca nu te deranjeaza... tine-l. da' nu e mai comod in poala...? (zic si io... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Da, bee, POATE ca medicul ar fi trebuit sa-mi dea numarul de telefon EL INSUSI, din proprie initiativa, nu sa-l "cersesc" eu...

Si pe cine sa sun? Pe Ciobotariu, la care am fost la echo si care nici nu stie ca am fost internata, pentru ca dansul a fost in concediu? Sau pe Irimia, cel care m-a controlat rapid, m-a internat si m-a externat?

Numar personal de telefon nu am de la niciunul. DACA ar fi fost necesar sa-l am, de ce nu mi l-au dat ei, de ce trebuie sa trag eu mereu de oameni, fa asta, da-mi asta? Nu pricep... Ma si enervez acum...

cu Daria Nandini de 21+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Multam frumos de raspunsuri!!!
Nu stiu cum sunteti voi da' eu transpir non-stop! Prin partile esentiale daca ma intelegeti!!!! Si ca orice femeie paranoica ce ma aflu incep sa-mi fac probleme... Cand o sa-mi treaca paranoia asta??? O sa-mi mai treaca vreodata?? Vad mamici asa de relaxate in jurul meu si eu psihic parca-s cu morcovu'-n .... toata ziua!!!

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Am citit asa in fuga, am multe mesaje de la clienti si trebuie sa le raspund cit doarme gaza, si am tras si o sperietura azi-dimineata, sper degeaba. Am fugit sus sa pun hainele din masina de spalat in uscator, si cum am lasat-o pe Francesca in camera ei cu jucarii, m-am grabit tare...si am tras o trinta puternica, la etajul doi, pe gresie sau ce e aia de pe jos. Nu am cazut pe burta ci pe maini si genunchi, dar foarte puternic. Intai m-am ridicat repede sa scot hainele si dupa aceea mi-am adus aminte ca sunt gravida si m-am socat. Insa cred ca e ok, sper ca e ok, nu vreau sa ma stresez. Cred ca am simtit bebe de doua ori de atunci. Ce ziceti? Mama(am sunat-o pe ea rapid, sa nu-l stresez pe Paul la servici) a zis ca a cazut si ea o data, pe spate, cu mine. Si alta prietena care m-a sunat mi-a zis ca si ea a cazut la bebe2, in fund, tare de tot.... eu incerc sa nu ma stresez, nu vreau sa ma duc pentru nimic la urgenta mai ales ca nu am dureri in burta.
No, v-am zapacit de cap, o sa spuneti ca sunt superstresata.

Rapid asa sa raspund cind la subiecte, nu la mamici, ca sunt pe fuga:
1. Mie imi place Aidan si nu Mr.Big. (ma repet, dar mi se pare ca si Roxana il placea, nu am priceput ce a vazut femeia in arogantul acela care nu o prezenta la familie si se insura pe furis cu un manechin).
2. Miere, si mie imi place portocaliu, camera Francescai e portocalie, cind am timp v-o pun aici, si o sa fie a lui bebe, indiferent ce e bebe.
3. Daiopri, bine ca ai mai dat un semn de viata.
4.Tuchi ce e mama cu tine, lasa ca avem cu toatele toane, si ne trece.
5. La prenatale postnatale concedii in Ro nu ma pricep, plus ca sunt verde de gelozie, eu am 16 saptamini platite aici.
6. Hipotensiunea e si la mine a way of life, dar nu se moare din asta, noi sa fim sanatoase.
7. Am mincat doua croissante, cica de stress.

va pupacesc pe toate si ma intorc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

edi, multumesc de incurajari, ce sa fac, vorbesc cu voi, mai trece timpul, mai mangai fata, aseara a simtit-o si taica-so pentru prima data, emotionat si el, o tot cauta, s-o mai simta...

cu Daria Nandini de 21+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Edinutza, draguta de tine, traiesc si eu, dar sunt intr-un moment mai aiurit decit de obicei al existentei mele. M-am stresat azi-dimineata cu cazatura, asta e.

Tu esti bine?

pup you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am venit la iubi la lucru ca e langa policlinica

acuma mancam ceva

20+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cristi, iti tinem pumnii.Acum vine ora 4

16+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buna,viitoare mamici!
Am o rugaminte: daca are cineva o programare pentru eco morfologica,la un medic bun,si renunta la programare,va rog sa-mi dati un PM..Ar avea nevoie o alta gravidutza.
si sarcina usoara in continuare.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Iris eu cred ca u a fost nimic. chiar daca era bb mai mare - daca ai cazut in maini si in genunchi e ok ptr ca e protejat de efventuale socuri de lichidul amniotic. ai si tu mai multa grija...
ai fost ff tare cu Mr. Big. cred ca imi placea de ala ca animal...si ca ii placea si lui vinul si ca avea vie atunci cand se muta in california (hahahahah - vrabia malai viseaza).
Selene asta cu internatul, Irimia, nu are cabinet particular? daca da poate poti suna acolo sa iti dea asistenta nr de mobil... sau macar sa ii esplici care e problema.

Mergi la inceput