Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
Cadia - nu are rost sa faci nici o amnio daca TT e ok si pliul nucal asa de mic. "nu va recomand" e o simpla formulare a medicului. nu cred ca putea sa iti zica "va interzic"
. asa ca stai calma
, bine ca e totul ok!
Raluca bafta la medic azi! mai zi ce mai face Ioana.
Andre_ea cum mai e la munca? s-au mai intors oamenii din conced?
tuchi123 spune:
Buna dimineata!
...vad ca nu mi-ati simtit lipsa absolut deloc...ei nici nu spuneam lucruri prea interesante...decat sa ma repet mai bine tac.
Sunt, in schimb, la curent cu evolutia sarcinilor domniilor voastre si ma bucur pt. cele care sunt bine si le recomand cu caldura celorlalte sanatate si liniste pt. bb. si sa aveti grija de voi.
Casa de piata celor doua viitoare mamici si sotii!
19s
Doamne ajuta
cristi_2003 spune:
am trimis micola
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
micola spune:
cristi, multumesc muult, mult de tot, sper sa ma mai luminez si eu cu ajutoul lor :)
este legislatia in vigoare, da? .
17+ Doamne ajuta!
Naty spune:
alinuk v-am vazut pozele, ce vacanta frumoasa ati avut! La mare unde ati fost? Teo e un dulce, e cret sau avea parul ud?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
tuchilescu ejti cu fata la cearsaf azi?
nu ma face sa controlesc de cate zile nu ai mai scris. ia zi, cum iti e?
Leditia spune:
Naty,bafta la control.
cristi bafta si tie si ai grija cu durerile alea.Nu ar fi mai bine sa stai tu cateva zile acasa in patut cu ceva tratament?Vezi ce zice si dr.
Raluca si pe mine ma mai apuca emotiile,din nimic,habar nu am de ce..
Andreea,asta ziceam si eu,sa-si lase o marja de eroare pe acolo,eu o sa-mi iau 72 de zile de prenatal si 54 de postnatal..Cred ca e ok asa.
Cadia,cand vine medicul din concediu neaparat sa intrebi ce si cum..Chiar nu inteleg cum aia de la job ti-au primit CM-ul asa!
Si daca ti-a iesit ok TT,la eco a fost ok..nu ai de ce sa mai faci amnio.
Ah si inca ceva,mai exista si concediul de risc maternal,pe care mi-l recomandasera mie dr,dar cum eu mai am 53 de zile de medical normal,pt 3-4 sapt cand mai trebuia sa acopar per. si sa-mi iau concediu medical normal n-am mai stat sa umblu pe la medicul de med muncii,al meu,med de fam..si tot asa.
Angelique,caut si eu rochie si nu gasesc nimic...Cred ca m-am trezit cam tarziu ca s-au cam dus rochiile din magazine.
Alinuk,faina casa aveti.Si felicitari pt ea si pt putza.
V-am pupat pe toate,sa aveti grija de voi..
Am fost aseara sa-mi iau tensiunea..cica am 11 cu 6,deci e ok..Merg sa-mi fac un dus ca mai e putin si trebuie sa fug la munca..ah,mai am 2-3 sapt si gata,stau cuminte acasa..
POZE
Minunica mea
19+ 
Naty spune:
tuchi dar ce-ti veni?
roxana merci, Ioana e bine, tot la Targu Jiu, tot fericita. Imi spune la telefon de fiecare data "mi-e dor de tine" si ma topeste. Sambata plecam si noi acolo si vom sta pana miercuri cand o aducem in Bucuresti, deci mai am doar 3 zile, inclusiv azi, in care nu o vad.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
micola - e in vigoare.
tuchi - iei bataie mamico!
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty tuchi dar ce-ti veni? roxana merci, Ioana e bine, tot la Targu Jiu, tot fericita. Imi spune la telefon de fiecare data "mi-e dor de tine" si ma topeste. Sambata plecam si noi acolo si vom sta pana miercuri cand o aducem in Bucuresti, deci mai am doar 3 zile, inclusiv azi, in care nu o vad. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
tuchi ce-ai patit?toane de gravida,huh?stim si noi..

Naty,cine e din Tg Jiu(adik olteanul in fam)?(eu is de pe acolo,de aia te intreb.)
POZE
Minunica mea
19+