Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
alinuk tare frumos apartamentul! Sa il stapaniti sanatosi! Mobila zici ca e la comanda? Poti sa imi spui si mie unde e facuta? (eventual pe PM). Cea din camera lui Teo e tot pe comanda sau luata de-a gata?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
ledi mama e olteanca, jumate doljeanca jumate gorjeanca, a stat la Craiova cand era mica apoi la Targu Jiu pana la 18 ani cand a venit la Bucuresti. La tine cine e din zona?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea cum mai e la munca? s-au mai intors oamenii din conced? |
S-au intors. Si odata cu ei a disparut total cheful meu de munca. Si treaba esteeeeee.
De la 1 septembrie vine o noua colega, care ma va inlocui. Abia o astept. O perioada vom lucra impreuna si e super sa mai stie cineva de lucrarile tale. Adica, daca io am nevoie subit de cateva zile de conced treaba sa mearga, nu sa le preia cineva care habar nu are de ele.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
19+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Leditia spune:
| citat din mesajul lui Naty ledi mama e olteanca, jumate doljeanca jumate gorjeanca, a stat la Craiova cand era mica apoi la Targu Jiu pana la 18 ani cand a venit la Bucuresti. La tine cine e din zona? Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Eu

POZE
Minunica mea
19+
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Leditia Andreea,asta ziceam si eu,sa-si lase o marja de eroare pe acolo,eu o sa-mi iau 72 de zile de prenatal si 54 de postnatal..Cred ca e ok asa. |
Hai ca eu deja am inceput sa ma gandesc cum sa fac sa-mi iau post-natal din ianuarie. Desi dr. meu zicea sa ma taie pe 5 ian. Da' eu nu vreau. O sa-l mai aman.
Ideea e ca e mai avantajos sa intru mai tarziu in CIC. Si mi-e si ciuda pentru zilele alea libere pe care le pierd de Craciun si Revelion. Nu-i asa ca-s dusa? Apropos, cum se calculeaza cele 126 zile? Sunt calendaristice, nu?
19+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
cristi_2003 spune:
sunt calendaristice andreea
vai cat mai e pana la ora 4
azi vine mama de la tg mures la noi in vizita pana maine. inca nu ne-a vazut cuibul nou, abia astept
ma bucur ca asta mic e tare activ astazi - ma ajuta sa tin departe gandurile negre
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 sunt calendaristice andreea |
Asa stiam si eu. Dar speram sa fie altfel
Hm! Deja am zis ca vreau sa plec de la 1 dec. Mai vad eu.
19+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Selene_Bunny spune:
Ciao, fetelor!
roxanaz, pai spusesem cum e cu serviciul la mine. Firma e in Cluj, eu in Galati, distanta de 600 de km, clar ca nu am cum sa fiu fizic prezenta la locul de munca. De aia exista Internetul. Deci ma pot pune in pat cand imi tuna, programul meu e flexibil, sarcinile sa fie facute la timp, nu conteaza ca lucrez de la 9 la 5 sau de la 5 la 10 sau whatever. Dar va fi nasol daca nu voi mai lucra deloc, ce facem, ne mutam inapoi la socri? Nici nu avem cum, lucrurile noastre ocupa o camera mare... Si nu-mi surade deloc ideea de socri... Iar naveta zilnica pentru iubi... Plus ca, daca plecam de aici, o sa avem de platit telefonul si Internetul pe lunile ramase din contract, parca 50% la Internet si 100% la telefon, deci multiple complicatii...
lisa, uitasem sa spun ca au schimbat cearsaful si fata de perna la cererea pacientelor, nu din proprie initiativa, si iar li s-a bagat ceva in buzunar...
Da, andre_ea, fara postnatalul de minimum 42 de zile, nu ai dreptul la CIC.
CADIA, daca a iesit bine TT-ul (risc scazut), amniocenteza nu mai e necesara.
Mie, de ieri imi este burtica tare, cam prea tare, No-Spa e apa de ploaie, iar sunt ingrijorata, ce Dumnezeu sa fac? Am stat in pat, degeaba. E tare de sub sani si pana deasupra vaginului, parca putin mai moale de la buric in jos, saracul bebe...
cu Daria Nandini
de 21+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
CADIA spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari si informatii referitoare la TT si CO.M-am hotarat, nu fac amnio.

Cristi te rog, pune-mi si mie pe mail legislatia: cristea.claudia@gmail.com.Multzam
RALUCA, bafta la eco!Totul va fi bine, vei vedea.
Leditia, auzisem si eu de Concediu de risc maternal dar nu cred ca este cazul sa umblu dupa el, mai ales ca anul acesta eu nu mi-a luat nici o zi de Concediu Medical.
Problema este ca daca vreau sa-mi iau neintrerupt 30/60 zile trebUie sa merg la dr.de familie din 2 in 2 sapt.ASTA E!!!
16+cu 
roxanaz spune:
Selene uite de aia zic eu de tratament injectabil - ptr ca asa trebuie dat. daca nu il poti face macar pune supozitoare cu scobutil si ia si no-spa. daca nu cedeaza contractiile tot trebuie sa suni la medic. eu stiam cum e cu serviciul tau - dar statul in fund nu e prea propice. macar daca ai laptop stai pe canapea cu el in brate.
Andre_ea pai daca iti face ceza pe 5 ianuarie e ok.... nu? ca ai avea de la 1 decembrie o luna de prenatal.