Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 9
ratonelu spune:
july,bravo tie ca n-ai avut nicuun disconfort.
la mine...."cheful"a scazut groaznic.....pe tot parscursul sarcinii a fost scazut
musette,cica sperma provoaca contractii...asa stiu si eu...si mi-a zis o doctora ginecolog.
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Mai fetelor, ajunge omul acasa, din caldura, din RATB si va gaseste vorbind despre ![]() , pai e frumos...nu e destul ca visez eu in mod contsant , de pe la sfarsitul lunii 4....nada, nimic,0![]() Dar macar am luat banii de la primarie, sunt in bani ![]() ![]() 35s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
cd ne luam de mana
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Musette, pai chiar asa, nu poate sa fie gelos pe ginecolog...ca n-are de ce, cum am zis, sunt sigura ca dr-ii astia la cate femei despuiate vad in fata ochilor toata ziua, nu se gandesc decat in termeni medicali la ele... Monica, hai ca s-a inteles ce ai vrut sa zici Muuh, sunt mai multe "bucati" la Elias. Mai e si dr ala Parvu care are un cercel in ureche, cred ca s-au strans fotomodelele masculine de ginecologi p-acolo. Nu mai zic ca umbla si niste rezidenti adevarati pe culoarele alea. Ia uite, am mai gasit ceva de facut cu Simodina cat stam in maternitate, ii studiem pe barbatii de acolo ![]() bb2 |
Pe rezidenti i-am remarcat si eu si i-am intrebat daca a doua zi tot ei fac vizita iar ei destul de incurcati asa zic: nu, o sa vina domnul profesor Vladareanu sa va vada. De parca mie asta imi trebuia.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
musettepink spune:
kid tare asta cu consumatul nuntii......avnd in vedere ca e gravida cred ca a consumat-o in avans.........![]()
cd sa nu te superi dar tare mi-a placut cum a sunat!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

Muuh spune:
Gata am fugit sa iau sotul de la birou si sa scot copilul in parc si sa ma las de alti barbati ca sa zic asa.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
CD27 spune:
kid...n-am mai consumat nimic![]()
clau...recunosc...mai bat cate un apropo la sot, ii mai povestesc ce am visat, mai arunc o vorba...dar el imi aminteste ce a zis dr cand am plecat din spital (plus ca mi-a mai zis un inca un dr la controlul de 29s
si sotzu tine minte tot
)
kid si musette felicitari pentru bebei
clau tu intrebai de montat patutz, nu am vazut ce fel de patutz este, dar daca e din ala pliant de voiaj, se poate monta usor de o singura persoana; l-am primit si noi in we dar nu avem unde sa-lpunem deocamdata
; noi am primit si salteluta separata dar nu sunt multumita, e foarte moale, cred ca e din burete simplu
, astept cu nerabdare sa montam patul si ma gandesc sa comand o saltelutza ca a voastra cu cocos, sper sa se potrivesca ca si marimi
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
ratonelu spune:
acum cateva zile imi blamam soata ca sta numai pe nu stiu ce forum cu masini etc....si el mi-a replicat ca sutn rea ca si io stau pe forum cu voi...
si eu i-am spus..."da,dar io stau si vorb despre copil....invat din experienta altor fete ...etc...deci nu e in inetersul meu ,ci al copilului,in primul rand"...
daca citeste toata conversatia asta....sureeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in interesul lui bebe din burtaa....sureeeeeeeee
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
musettepink spune:
Chiar Muhh sa schimbam si subiectul ca mi-e ca fac vreo boroboata si nu am nici rezerva la spital....

!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

musettepink spune:
Cd parca babytza zicea ca de unde a luat ea salteluta de cocos i-au taiat-o pe marimea patutului.incerca si tu.
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE