Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 8
ratonelu spune:
kid2003 si monica,io-s la birou...ma uit asa atenta in monitor ca ma ocup de conta la furnizori....

si voi ma faceti sa rad cu lacrimi...de se intreaba astia ce e asa de ras....la niste furnizori.
tare kid...sa-l fi sunat pe doftor sa-l intrebi....
ir de mopnica ce sa spun...nu observasem exprimarea,dar acum cand ai scris....am ras cu lacrimi

saracu bebel,vezi ce spui....ca se sperie.
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
kid2003 spune:
Musette, pai chiar asa, nu poate sa fie gelos pe ginecolog...ca n-are de ce, cum am zis, sunt sigura ca dr-ii astia la cate femei despuiate vad in fata ochilor toata ziua, nu se gandesc decat in termeni medicali la ele... ![]()
Monica, hai ca s-a inteles ce ai vrut sa zici ![]()
Muuh, sunt mai multe "bucati" la Elias. Mai e si dr ala Parvu care are un cercel in ureche, cred ca s-au strans fotomodelele masculine de ginecologi p-acolo. Nu mai zic ca umbla si niste rezidenti adevarati pe culoarele alea. Ia uite, am mai gasit ceva de facut cu Simodina cat stam in maternitate, ii studiem pe barbatii de acolo
bb2
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kid2003
Clau, nu se uita, stai linistita, doar ca mai aveti de asteptat ceva... Norocoasele se reintorc la prestat la 4 saptamani de la nastere, dr-ii zic de la 6 saptamani incolo...Data trecuta dupa vreo 5 saptamani de la nastere mi-a venit cheful si am considerat ca e ok, dar la controlul de 6 saptamani m-a intrebat dr daca am facut ceva ![]() si cand a auzit ca da, s-a cam ratoit la mine, a zis ca trebuia sa il intreb pe el mai intai (si ma gandeam atunci cum ar fi fost sa il sun sa ii cer parerea inainte de ) Am scapat cu bine (si mai fericitabb2 |
6 saptamani????si eventual nu il prinzi pr T pe la cabinet si se mai lungeste....pai in stilul asta cred ca la anul o mai vad

dar e pe bune faza ca daca ne apuca amorul acum e posibil sa grabesc nasterea????????ca m-as apuca de treaba!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

JulyMorning spune:
Si pe mine ma bate rau de tot gandul sa incalc un pic intedictia, mai ales ca pana la interdictie ma bucuram si io de senzatiile noi resimtite din cauza sarcinii. Plus ca n-am avut nici un disconfort, nimic. Si oricum, io nu prea pricep... cica in trim III iti cam piere cheful din cauze diverse, mie mi s-a exacerbat... 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ratonelu spune:
musette...daa..am incercatttt.....
adik pe la inceputuri...luamlipsa geloziei ca pe-o indiferenta....si faceam tot felul de tampenii ...imi trimiteam mailuri..mesaje de tot felul de pe alta adresa...etc...si astea sutn doar o parte dintre tanmpenii...![]()
![]()
ca am bufneste si rasu cand ma gandesc cat de copil tembel puteam sa fiu....
si nika....ca el merge pe princpiul...si dac imi pune zgarda si botnita,..daca vreau sa fac ceva,tot fac.
si apoi....au fost provocari adevarate....primeama telefoane adevarate de la 2 fosti...unul dintre ei ...chiar o iubire neimplinita pgt mine,deci ,destul de tentanta....si tot nika.
cre ca are incredere prea mare in mine....
asa mi-a zis,chiar si ieri am avut o discutie in genul asta....ca el are incredere in mine si nici nu considera ca i-am dat motive adevarate....
i-am zis io,pt tine,motiv inseamna sa ma prinzi cu unu.

las ca sunt io pt amandoi.
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
kid2003 spune:
Musette, io zic ca daca nu prinzi programare, ii dai un telefon si il intrebi daca ai voie sa prestezi, hi hi...
Cica da...sperma are proprietatea de a dilata colul (asa se intampla de obicei, sa isi faca gigeii loc sa intre mai bine in uter), asa ca vorba spune ca asta combinat cu masajul intern
poate declansa travaliul in ultimele saptamani de sarcina. Vrei sa te-apuci serios de treaba? Sa vb cu Tutu si pt tine de rezerva?![]()
bb2
musettepink spune:
ratonelu acum eu zic ca e f frumos ce ti-a zis!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

CD27 spune:
Mai fetelor, ajunge omul acasa, din caldura, din RATB si va gaseste vorbind despre 
, pai e frumos...nu e destul ca visez eu in mod contsant
, de pe la sfarsitul lunii 4....nada, nimic,0
Dar macar am luat banii de la primarie, sunt in bani

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
kid2003 spune:
Dar Boo pe unde umbla? Vineri tb sa mearga la nastere, parca, nu?
Ne dai un semn
???
bb2
Muuh spune:
kid nu zic nu. Ar insemna sa vina ca si Alexei la 37 de saptamani si cateva zile. Cat stau in spital Alexei va sta acasa cu femeia care ne ajuta la curatenie, calcat etc si care ne va ajuta foarte intensiv in primele patru luni. Seara o sa vina sotul si socrul sa stea cu el iar daca se nimereste in weekend vor veni si niste prieteni sau il vor scoate in oras. Daca ma apuca in timpul noptii va veni prietenul meu cel mai bun sa stea cu el pana dimineata cand tot asa va veni femeia. De la maternitate vom veni eu cu bebe si cu prietenul asta iar Alexei va veni cu taticul lui din oras dupa ce venim noi. Mai departe cu Dumnezeu inainte ca nu stiu ce va fi.
Mie va zic sincer ca pe caldurile astea nu imi arde de
sunt mai tot timpul lesinata de caldura si cand nu sunt ma bucur de racoarea noptii. Dar mai e putin si vine toamna si ne revenim atunci.
Cat despre medici barbati eu numai din astia am avut parte (si gineco, si dermato pana si dentist) imi inspira mie mai multa incredere asa fara sa am ceva cu femeile medic pe care le admir in mod deosebit, pe cele care merita evident. Bai dar nici unul nu e genul meu va zic sincer. Care mai chel, mai grasun, mai pitic, dermatologul e mos cel putin.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)

, nuse uita, insa ne e dorrr de starea buna pe care n-o dadea, asa ca suntem amandoi nerabdatori.