Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 7
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning monica, tare comparatia cu Vin Diesel Deci e de la hormoni clar, daca toate ziceti ca nu e asa mare scofala Clau, saracuta... io am cam 3, max 4 sapt de cand am interdictie... tu la 4 luni ...cred ca tre sa iti desenam, sa mai stii si tu cum arata... ![]() Miruna, ce tablou.... pana si in cele mai tampite momente reusim sa fim tare self-conscious, se pare. Gata, schimbati subiectul, io ma duc sa fac un dus. _ Our future determines our past Fasolica de S38+Fasolica eco 1 22S Fasolica eco 2 22S Fasolica eco 3 22S |
de uitat nu am uitat nici unul ca ne vedem goi in fiecare seara si se zice ca e ca mersul pe biciclete
, nuse uita, insa ne e dorrr de starea buna pe care n-o dadea, asa ca suntem amandoi nerabdatori.
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
musettepink spune:
Eu nu am mers decat de 2 ori la femei ginecologi si nu mi-a placut,mi se par superficiale,ii prefer de departe de barbati desi sunt o rusinoasa din fire...iar dintre toti ginecologii barbati la care am fost (si am fost la cativa) dr T e cel mai finut dintre toti,nu am avut niciodata senzatia ca se uita in dansa mea.Acelasi lucru mi l-a confirmat si o prietena pe care am trimis-o recent la el.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

monica_dicut spune:
Din pacate io n-am mai putut de prin sapt 30 ca ma durea si de atunci hormonii mei zburda da ce sa fac? Astept sa iasa asta micu' si dupa sar pe el ![]()
Eva, sa sti ca si io aveam chestia cu doctor femeie nu puteam concepe sa ma dezbrac in fata unui barbat. Dar din pacate am avut o experienta urata cu o doamna doctor si asa am ajuns la doc al meu. SI nu-mi pare rau pentru ca a fost mereu tare bland si asta mi-a placut mult la el.
Cat despre frezarea dansei, eu nu concep sa isi bage nasu' si acolo. Pe langa faptul ca e neindemanatic si mi-e teama ca m-ar rani, imi place sa am si eu o intimitate numai a mea (desi nu e prea bine spus pentru ca daca era numai a mea nu mai aparea Andrei
). Intelegi tu ce vreau sa zic. Nici macar sa ma duc la cosmeticiana nu-mi place ca nimeni nu umbla cu blandetea cu care umblu eu pentru ca eu ma cunosc cel mai bine si stiu cel mai bine cand ma doare si cand sa ma opresc sau sa mai iau o pauza.
Imi place de tine Miruna cu replicilie pe care le dai in moemntele cele mai aiurea 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
kid2003 spune:
July, am ras de mi-au dat lacrimile...Ce sa zic, genul meu este
ca seamana cu sotul meu, hahahaaa. Pe amandoi ii cheama Dan si sunt cheliosi asa ![]()
, dr T e maai in varsta, dar se tine bine pentru varsta lui...Si la ce coada de femei e la usa cabinetului lui ma gandesc ca e genul multora
Dar e dr, e insurat, are copil si gata...nu mai zic ca sta toata ziua si se benocleaza in partile intime ale femeilor, cred ca nu vede o femeie bine in fata ochilor, vede utere si ovare polichistice 
Ufff, hormonii astia, eu nu am avut interdictie la
dar recunosc ca am rarit-o mult si nici nu cred ca ma mai incumet la ceva pana nasc...ca mi-e ca nu mai prind data stabilita.
Monica, sunt si rele si bune la fiecare spital. Nu te oftica ca nu ai nascut la CF2, fiecare spital cu relele sau bunele lui. Sunt convinsa ca e ok dr tau si nu ai de ce sa iti faci griji.
Muuh, poate a vrut sa zica lunea viitoare
Hai ca poate ne vedem la maternitate la sfarsitul saptamanii viitoare, te-ar coafa? Ce faci cu Alexei cat stai in spital? Cu cine il lasi? Eu cu Simodina numai planuri d-astea facem, cum facem cu copilul, cand venim de la maternitate etc...planuri si iar planuri, sper sa se adevereasca si sa nu ne strice DOamne Doamne previziunile.
bb2
EvaF spune:
| citat din mesajul lui musettepink Eu nu am mers decat de 2 ori la femei ginecologi si nu mi-a placut,mi se par superficiale,ii prefer de departe de barbati desi sunt o rusinoasa din fire...iar dintre toti ginecologii barbati la care am fost (si am fost la cativa) dr T e cel mai finut dintre toti,nu am avut niciodata senzatia ca se uita in dansa mea.Acelasi lucru mi l-a confirmat si o prietena pe care am trimis-o recent la el. |
Pai se pare ca cei mai buni medici ginecologi sunt barbatii, mult mai priceputi si delicati; diferenta intre noi doua e ca eu NU stau bine cu bibilica, tu, da!
Eu nu am interdictie la
, si chiar daca as avea as incalca-o cu brio! Altfel as naste de nervi! Iar al meu ar canta imnul Frantei dimineata la trezire...
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
ratonelu spune:
musette,si io am fost la 2femei si la fel am zis....ca s-au comportat urat ...nu stiu daca toate sunt asa...dar mie mi s-a luat de "ginecoloage"....
problema e ca io inca n-am gasit un doctor asa ca T....cum il laudati voi...
din p asta de vedere...nici al meu doftor nu ma- deranjat cu nimic....si a fost destul de finut...la control...alte probleme si nervi am io pe el...ca a fost miserupist si este si neserios etc.
sotu meu ,in schimb,n-are nicio problema.....ca ma consulta 1 sau 10...
nu stie ce e aia gelozie...si nu ma refer acum la doctori....mereu i-am zis ca el o sa fie gelos doar daca apar la noi in pat cu unu'...
e de bine sau de rau ca nu e gelos?
cunosc femei acre au suferit din cauza geloziei barbatilor lor...dar parca,uneori,as vrea si io sa fie soata mea asa un pic gelos...
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
kid2003 spune:
| citat din mesajul lui clau_geo de uitat nu am uitat nici unul ca ne vedem goi in fiecare seara si se zice ca e ca mersul pe biciclete , nuse uita, insa ne e dorrr de starea buna pe care n-o dadea, asa ca suntem amandoi nerabdatori. 35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 5 SAPTAMANI |
Clau, nu se uita, stai linistita, doar ca mai aveti de asteptat ceva...
Norocoasele se reintorc la prestat la 4 saptamani de la nastere, dr-ii zic de la 6 saptamani incolo...Data trecuta dupa vreo 5 saptamani de la nastere mi-a venit cheful si am considerat ca e ok, dar la controlul de 6 saptamani m-a intrebat dr daca am facut ceva 
si cand a auzit ca da, s-a cam ratoit la mine, a zis ca trebuia sa il intreb pe el mai intai (si ma gandeam atunci cum ar fi fost sa il sun sa ii cer parerea inainte de
) Am scapat cu bine (si mai fericitabb2
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Din pacate io n-am mai putut de prin sapt 30 ca ma durea si de atunci hormonii mei zburda da ce sa fac? Astept sa iasa asta micu' si dupa sar pe el |
Exprimare tampita. Sa sar pe sotz evident, nu pe copil
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

musettepink spune:
Ratonelu faptul ca sotul tau nu e gelos cand te consulta medici barbati nu inseamna nimic,e chiar f bine,inseamna ca e un tip inteligent....pai de cate ori nu a fost sotul cu mine in cabinet cand domnul dr imi facea eco intravaginala si nu i s-a parut nici lui si nici mie ca trebuie sa fie gelos,e un act medical pana la urma,iar daca chiar nu e gelos deloc si deloc ....ai incercat sa-l provoci????!!!!!!![]()
![]()
![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

monica_dicut spune:
Si eu ma cam gandesc cum o sa mai rezist inca 3 luni aproape.
Deja par nimfomana
asa ca ma opresc aici cu subiectul.
POZNICI CU NOI
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian