Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Cd parca babytza zicea ca de unde a luat ea salteluta de cocos i-au taiat-o pe marimea patutului.incerca si tu. ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s !![]() 36+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 23 ZILE ![]() ![]() ![]() |
pe w w w. b e b e l u s u l t a u . r o am vazut mai multe dimensiuni, incearca acolo
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
ratonelu spune:
hai c-au luat-o razna toti.
am coborat pan ala parter sa-mi spal un struigure si o colega imi spune sa nu mananc mutl ca strugurele e afrodiziac si io n-am nevoie de asa ceva....
bine a zis-o in gluma....dar....
ce-are toata lumea azi?
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
CD27 spune:
Merci fetele
, chiar o sa caut ca asta mi se pare prea moale, din pacate pe cutia de pautu nu scrie nimic, va trebui sa il scoatem, sa il montam si atunci vad ce dimensiuni are
, sper ca pana in we sa golesc biroul pe care il aruncam si putem pune patutzul
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
monica_dicut spune:
Beeey, la mine dentistu e bunutz rau de tot. Faza misto e ca il cheama tot Iulian ca pe sotz
deci n-am cum sa-i incurc. Naspa e ca mi l-a recomandat nashu...
e preten cu el
Sa ne intoarcem totusi la lucruri serioase si sa va intreb una tare rau de tot. Voi ati spalat cumva husele de la carucior??? Al meu sotz le-a dat pe toate jos si m-a pus sa le spal ca "cine stie prin ce depozit plin de praf au stat" si nu cumva sa i se imbolnaveasca moshtenitoru'
Mi s-a parut cam exagerat da m-am conformat si acum imi zdrangane masina de spalat in creieri 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Nocom spune:
moni eu nu cred ca are rost sa le speli, caci oricum copilul nu sta direct pe ele, ci pe un scutec de bumbacel, si apoi va sta ult pe afara, prin parc, prin praf, nu crezi ca se va inbacsi repede la loc??
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
andy.p spune:
Mai,mai fetelor si asa imi vin tot felul de idei

Moni noi le-am spalat da nu in masina,au iesit k.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
CD27 spune:
aoleu moni...poate ii vine si sotzului meu vreo idee din asta ca e nasol...mama nu ne lasa sa bagam orice la masina (fara adidasi si alte chestii'daunatoare' in masina) asa ca husele ar putea intra in categoria...spalat de mana
si asa tr'e sa spal hainutele de mana ca nu am fost atenta si am luat detergent manual
, desi ma bate gandul sa mai astept vreo saptamana cu spalatul pana mai ajung sa iau alt detergent
, ca doar nu i-or veni Mikului idei tocmai acum (desi am semnele de care ziceti voi...cu scurgeri...de care tocmai scapasem
, presiune jos, dureri de spate
)...dar n-are cum....avem abia 35s si Mikul cred ca e lenes ca mama lui![]()
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
JulyMorning spune:
Moam, ce grijuliu e injineru', moniq... al meu carut e depozitat acasa, sigilat si io-s la mama... n-am spalat nimic si nici n-am de gand.
Stati ca am si eu cateva existentiale:
- la carut trebuie un fel de lenjerie pusa?? Asa am citit undeva si sunt cam nedumerita... o paturica, un scutec de finet, ce o trebui? Mie nu stiu daca mi-ar fi dat prin cap sa mai pun ceva, mi se par suficiente saltelutele de la carut...
- pana la urma termometru de care sa iau?
- fetele la primul bebe... aveti pediatru? Io n-am si nici nu prea stiu de unde sa-l iau... mi-a promis o prietena ca are pe cineva, dar cand ar trebui sa ma "introduc", ca sa zic asa...??
Mai aveam, da' acu nu-mi mai amintesc...
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
monica_dicut spune:
Pai chiar azi mi-a cumparat mama finet special pentru pus in landou iar la carucior clar puneam o paturica. Da io nu stiu ce l-a apucat ca el nu prea are chestii din astea.
Gata, va las ca mi-a venit soatza. Ne vedem maine si va rog fara surprize
. Clau, in special tu, da?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy.p spune:
July tre sa pui ceva in carucior un finet sau o paturica.Pediatru iti trebuie la bb si ar trtebui sa iei legatura cu el cat mai curand,de obicei vine sa vada bb dupa ce ajungi acasa.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)

AMR 23 ZILE