Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 11
ratonelu spune:
va pup si io.....plec acasa c-a venit sotu'.
si......cumintele va las...cumintele sa va gasesc,deaa?
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Moam, ce grijuliu e injineru', moniq... al meu carut e depozitat acasa, sigilat si io-s la mama... n-am spalat nimic si nici n-am de gand. Stati ca am si eu cateva existentiale: - la carut trebuie un fel de lenjerie pusa?? Asa am citit undeva si sunt cam nedumerita... o paturica, un scutec de finet, ce o trebui? Mie nu stiu daca mi-ar fi dat prin cap sa mai pun ceva, mi se par suficiente saltelutele de la carut... - pana la urma termometru de care sa iau? - fetele la primul bebe... aveti pediatru? Io n-am si nici nu prea stiu de unde sa-l iau... mi-a promis o prietena ca are pe cineva, dar cand ar trebui sa ma "introduc", ca sa zic asa...?? Mai aveam, da' acu nu-mi mai amintesc... _ Our future determines our past Fasolica de S38+Fasolica eco 1 22S Fasolica eco 2 22S Fasolica eco 3 22S |
eu nu am pediatru dar o prietena a zis ca imi recomanda ea, asa ca astept pana vine bb.
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
baby_boy spune:
Va salut si eu si va pup fetelor, Mi-a fost dor de voi
. M-am intors si eu de la soacra, a fost o.k la nunta numai ca m-a doborat caldura si drumul lung de la Campulung la Craiova. Bebe a vrut si el sa se dea in spectacol pe acolo...asa ca lovea numai jos
.
Ati scris ceva ..nu gluma..
In primul rand vreau si eu sa o felicit pe Andy_galro. Felicitari pentru puiut, sa fie sanatos si papacios..nu mi-a venit sa cred cand am vazut. Se pare ca la odiseea noastra se cam grabesc mamicile..important e ca suntem norocoase si e toul bine. Asa sa fie si in continuare. Nu cred ca o sa mai fie liniste pe aici.
Ce sa va mai spun..eu ieri am fost leguma toata ziua..am zacut in pat de dimineata pana seara..poate de la oboseala, de la drum..nu stiu ce sa zic..dar nu aveam putere sa stau nici pe scaun
..iar pe la ora 16 mi-a venit in gand sa fac o cafea....si stiti ca mi-am revenit...seara aveam o energie..si de unde somn.. iar ca sa fiu in ton cu subiectul vostru...mi-a venit si un chef de
....de ziceam ca nu-i adevarat...asa ca am prestat ..parca ca niciodata..asa am simtit eu...tare mi-era dor .Apropo..au vreo legatura strugurii..ca de 2 zile doar asta mananc
? Nu stiu daca ma mai incumet de acum incolo...desi n-am avut nici o problema..dar vad ca e grabita lumea pe aici..si nu prea as vrea sa urmez si eu exemplul.
Schimbam si noi semnatura ..33 de sapt. Incerc sa recuperez cu cititul. Va
pe toate .
32 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Pai chiar azi mi-a cumparat mama finet special pentru pus in landou iar la carucior clar puneam o paturica. Da io nu stiu ce l-a apucat ca el nu prea are chestii din astea. Gata, va las ca mi-a venit soatza. Ne vedem maine si va rog fara surprize POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |
Moni pana acum nu a dat semne dopul, asa ca sper sa mai astepte cateva zile macar sa facem si noi 36 s.
si va tin la curent
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
piolica spune:
salut!
tocmai ce m-am intors si eu de la monitorizare si de la doctor (maine e ziua ungariei si e nebunie in oras, sint plecata de la ora 8 de dimineata, in fine....)
partea nasoala e ca mi-a gasit streptococ B, Musette, cred ca o sa ne luam de minuta.
bebelina misca la greu, la monitorizare a dat aparatul peste cap de citeva ori, nu mai inregistra nimic... am zis ca-mi ia burta cu totul.
in rest totul e ok, lichid amniotic, placenta, fetita asteapta la usa, col lung si inchis. se pare ca iar e mai mica cu o saptamina, insa eu nu mai cred in masuratorile lor.... copilul are capul angajat, cred ca e mai greu de masurat. cica o sa fie un copil mai micutz, de 3kg-3,2kg la nastere, pai daca si asta e micutz, apai, nu stiu ce sa mai zic! poate ca unguroaicele nasc niste 'vitelusi', habar nu am!
ma duc sa citesc din urma si revin.
36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
bitza2008 spune:
Piolica, felicitari pt bebelina sanatoasa; eu peste tot unde am citit scrie ca la nastere copiii au in medie 3-3,2kg, dar poate, cum zici tu, unguroaicele fac vitelusi.
Azi la olimpiada, ziceau comentatorii de medaliata cu aur la gimnastica, o americanca, ca s-a nascut cu APGAR 0... au resuscitat-o si iaca...aur la olimpiada si o frumusete de fata!
Mi-ati facut pofta de
, cum prind sotul...sar pe el, poate si declansam ceva ca maine am 38s!!!
37+
LUCAS
AMR 3 saptamani!!!
andy.p spune:
piolica felicitari
ma bucur ca bb e bine,nici pe mine nu ma mai intereseaza masuratorile ,iar un bb de 3-3,2kg nu e mic de loc sa fim seriosi.Nu te stresa cu crocobaurul ca se trateaza
baby boy felicitari ptr semnatura si ptr energie. 
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare. Eu sunt in cautare de carucior acum si am pus ochii pe acesta. Ce parere aveti? http://www. jucariidejucarii. ro/bebelusi/carucioare/carucior-ct-02-sport/
Aveti? Ati avut? Il stiti? Chicco CT 02. Va rog sa imi dati si mie detalii inainte sa plasez comanda. 
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
piolica, ma bcur ca bebelina e ok, mica la 3.2kg....pai ce vor domne ungurii astia?
bitza...hai mai mamico....ti-am zis ca unele dintre noi traiesc din amintiri la capitolul
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/