Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mie mi se pare ok caruciorul Eva si noi o sa luam aceeasi marca, dar numai partea sport, celelalte 2 (landoul si scaunelul de masina) le primim, am vazut ce este apropae 10 mil, parerea mea este ca poti sa iei si cu landou, e 12 mil la Cora, daca nu iti place ideea cu landoul, nu da cu pietre

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eva, acolo scrie categoria de varsta 1-3 ani... e posibil sa nu se lase perfect la orizontala si atunci nu prea merge pt nou-nascut. In rest... eu am studiat alt model de la Chicco, unul cu 3 roti si nu prea mi-a placut materialul... plus citisem undeva ca se cam storfoceste la spalat. Bine, asta e alt model, poate difera si materialul.

_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Piolica, felicitari pt vestile bune! Lasa dom'le, avem niste fete finutze, care or sa recupereze dupa nastere ca niste zmei

_
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica ne luam de mana cu streptococ si cu copil de 3kg.mie pt crocobaur mi-a dat antibiotic,banuiesc ca si tie la fel nu?Felicitari pt restul care sunt in grafic!!!!Oricum eu la 3kg zic ca e f bine.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Mie mi se pare ok caruciorul Eva si noi o sa luam aceeasi marca, dar numai partea sport, celelalte 2 (landoul si scaunelul de masina) le primim, am vazut ce este apropae 10 mil, parerea mea este ca poti sa iei si cu landou, e 12 mil la Cora, daca nu iti place ideea cu landoul, nu da cu pietre

CD, merci, din cate stiu eu acesta http://www. jucariidejucarii. ro/bebelusi/carucioare/carucior-trio-enjoy/
e in Cora, Chicco Trio Enjoy sau Enjoy Evolution, care este mai scump, vreo 14milioane pe site.
Acesta pe care il vreau eu e tot Chicco dar fara landou, insa se lasa la orizontala si are si scoica de masina! Este mai ieftin si ma gandesc sa fie un bun raport calitate pret, de aceea intreb. Mie mi se pare mai mult decat ok dar nu am experienta la asa ceva! Ma pacalesc oare?

July, e bun de la 0 luni: "Spatarul se poate regla in mai multe pozitii (se poate lasa perfect pe orizontala), ceea ce il face ideal pentru nou-nascuti". Plus ca de la 1 an nu se mai foloseste scoica, e scaun deja; Au gresit ca l-am vazut si pe site la chicco! Dar o fi bun?

35+ LUCA

AMR 32 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Mai fetelor da ce zburda hormonii pe la noi la odisee . July sa stii ca n-ai gusturi proaste cu dr T, si mie mi se pare ca are ceva asa... dar poate o fi si din cauza ca nici noi n-am mai prestat de ..nici nu mai tin minte cand. Am zis ca daca ajung in saptamana 39 si nu nasc atunci poate incercam o inducere naturala, sa abuzez si eu de sot saracul - desi asa elefanta cum sunt cred ca trebuie sa-i dau sa bea inainte .
Piolica felicitari pentru vestile bune si bebelina sanatoasa! Draga de ea, deja se pregateste! Si mie mi se pare super ok greutatea de 3kg la nastere.
Eva arata bine caruciorul dar vad ca scrie ca e pt grupa de varsta 1-3ani. Nu vrei sa iei si landou, ca vine iarna?

36+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

July, tu te pricepi sigur! La scoica de la acest chicco imi mai trebuie ceva, ziceai tu de "baza", sau o pun direct asa in masina atasata cu centura? Cum procedez? La toate trebuie baza? Nu trebuie? Eu nu am inteles nimic!

Andreea_and, eu chiar nu inteleg, imi explici tu diferenta, te rog! Daca se lasa la orizontala si e acoperit, de ce mai trebuie si landou? Ca daca pricep si eu utilitatea absoluta a landoului iau si eu! E mai cald in landou? Care e explicatia?

35+ LUCA

AMR 32 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Din pacate nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, cumnatii mei au 3 in 1 (unul dintre modelele de pe site) si pana acum au fost multumiti de raportul calitate pret, tinand cont ca au dat 10mil pe toate cele 3 piese; este magazin chicco in Floreasca si pe undeva pe langa ateneu, daca vrei sa mergi sa vezi materialul; eu sper sa gasesc de cumparat numai partea sport, asa incat sa se potrivesca piesele de prisos cumnatilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza, andy.p, CD27, july, musette, andreea_and - merci! asta ziceam si eu, copil de 3kg -3.2kg la nastere, cum sa fie micut? mai stiti, poate doctorul meu e veterniar si eu nu stiam...
musette, mie nu mi-a dat nici un antibiotic, mi-a zis ca se va administra in timpul nasterii. l-am intrebat ce se intimpla daca se rup membranele, iar raspunsul lui - fuga la spital.
tie ce antibiotic ti-a dat? ai inceput sa-l iei deja?

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

July, tu te pricepi sigur! La scoica de la acest chicco imi mai trebuie ceva, ziceai tu de "baza", sau o pun direct asa in masina atasata cu centura? Cum procedez? La toate trebuie baza? Nu trebuie? Eu nu am inteles nimic!

Andreea_and, eu chiar nu inteleg, imi explici tu diferenta, te rog! Daca se lasa la orizontala si e acoperit, de ce mai trebuie si landou? Ca daca pricep si eu utilitatea absoluta a landoului iau si eu! E mai cald in landou? Care e explicatia?

35+ LUCA

AMR 32 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

La Chicco nu ma pricep foarte mult, n-am studiat prea intens, stiu ca la Peg Perego de care am eu trebuie baza la toate modelele. Scoica mea arata la baza ca si cea din poza carutului Chicco. Daca e sa ma iau dupa asta, ar trebui si baza. Cel mai bine poti suna la magazinul Chicco, ei ar trebui sa iti dea informatiile necesare.
Si intr-adevar, m-am uitat si eu pe alt site la modelul asta si zice ca merge de la nastere.
Landoul nu e un must have, doar ca din ce am observat eu, pozitia cea mai orizontala la caruturile astea nu e chiar orizontala... au o inclinatie de ... sa zic 10 grade probabil, ceea ce e ok. La mine a fost o alegere personala sa fie si cu landou, in ideea ca si in ala poate fi plimbat prin casa sau pe unde esti, sa doarma bebe acolo, ca sa nu mai zic ca la al meu are un buton pe care apesi si se curbeaza fundul landoului si daca il pui pe masa face hutza-hutza

_
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput