Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
kid2003 spune:
Eva, nu iti trebuie baza, scoica aceea se fixeaza cu centura de siguranta a masinii. Pare ok, eu totusi raman la ideea ca landoul este f f util in primele 3 luni mai ales cand este frig afara, pare mult mai confortabil un bebe mic acolo.
Si mai am o intrebare: de ce pe site la Chicco (www. chicco. ro) nu mai e CT 0.2 in colectia actuala? S-ar putea sa fie din colectia veche, asta nu il face expirat, dar poate exista un model mai actual, imbunatatit la Chicco. (eu il stiu pe CT 0.2 de la targ, pare ok, e frumusel) Trio Enjoy care e in Cora, de ex. la oferta, este din colectia actuala Chicco.
In locul tau nu l-as lua de pe Net, m-as duce cu sotul pana pe Ceakovski la showroom-ul Chicco unde sunt toate modelele de carucioare, le-as pipai sa vad materialele, le-as ridica sa vad cat sunt de grele, as lasa spatarul pe spate, l-as strange, le-as intreba p-alea de diferente, care sunt noi, care nu se mai fabrica etc...
e o sugestie doar.
bb2
andreea_and spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF July, tu te pricepi sigur! La scoica de la acest chicco imi mai trebuie ceva, ziceai tu de "baza", sau o pun direct asa in masina atasata cu centura? Cum procedez? La toate trebuie baza? Nu trebuie? Eu nu am inteles nimic! Andreea_and, eu chiar nu inteleg, imi explici tu diferenta, te rog! Daca se lasa la orizontala si e acoperit, de ce mai trebuie si landou? Ca daca pricep si eu utilitatea absoluta a landoului iau si eu! E mai cald in landou? Care e explicatia? |
Nici eu nu sunt experta, pot doar sa-ti spun din ce am vazut la cel pe care l-am luat noi - am montat si varianta sport si landoul si mi se pare ca e mult mai ferit bebe si sta mult mai confortabil in landou, dar asta e doar impresia mea. Intr-adevar sunt acoperite amandoua si la varianta sport are si husa pt picioare sa-i tina cald, dar eu la iarna o vad pe bebelina mult mai bine in landou decat in carutul sport. In plus landoul are un sistem de ventilatie care se poate activa/dezactiva in functie de temperatura exterioara, ca sa se aeriseasca bebe acolo. Repet, e doar impresia mea si e valabila la carutul luat de noi, poate asta arata altfel pliat.
36+ cu
Mina AlexandraPoze
Asa crestem
EvaF spune:
Eu ma gandesc cum scot eu caruciorul cu landou din casa, cum ma descurc cu lift si tot daca nu se pliaza! Mi se pare incomod si imposibil de folosit! Oricum, ma sperie si sa il pliez, ca nu stiu cumma descurc si cu Luca in brate, si cu un carucior! Offff!!!
July, Kid, Andreea,
multumesc mult, poate este o idee sa dam o fuga pana la chicco, chiar am trecut pe langa ei we acesta, in drumul spre Feeria dar nu am oprit!
Daca mai are cineva opinii, pls!
Piolica, felicitari pt bebelina miscareatza! E f buna greutatea ei la 37S, este si fata si e normal! Eu la nastere am avut 3250gr si 52cm iar sotul meu 3200gr (azi are 2m!!!). Si uite cat de mari ne facuram!!! ![]()
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_and spune:
Monica si pe mine ma batea gandul sa spal husele de la carut, de cand cu bebe m-a lovit asa o dambla sa spal tot ce va intra in contact cu ea. Am sa spal si husa de la pernuta chicco, azi ma gandeam sa ma apuc sa-mi sortez plusurile sa vad pe care le pot baga la masina sa i le pun bebelinei in camera.
Mai problematic e cu calcatul ca ma iau toate caldurile si nici pana acum n-am reusit sa-i cald hainutele, nici macar alea de maternitate.
Apropos de hainute de spital, eu nu am apucat sa iau decat doua perechi de sosetute si pe net nu am gasit decat foarte scumpe, merge sa ii pun si botosei de bumbac in loc de sosete pana oi apuca sa-i iau? Ma gandesc ca s-ar putea sa-i iasa mai usor din picioare nefiind prea stramti, dar nu e nici un pericol, nu?
36+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
JulyMorning spune:
Andreea, ce carut ati luat? Asa, curiozitate de gravidoasa si io, ce sa faci ![]()
Da, iti da impresia ca e mai ferit in landou, mai ales ca are lateralele mai ridicate decat la partea sport.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
piolica spune:
| citat din mesajul lui EvaF Piolica, felicitari pt bebelina miscareatza! E f buna greutatea ei la 37S, este si fata si e normal! Eu la nastere am avut 3250gr si 52cm iar sotul meu 3200gr (azi are 2m!!!). Si uite cat de mari ne facuram!!! 35+ LUCA AMR 32 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
merci!
nu-mi fac griji, eu m-am nascut cu 3.5kg si la o saptamina am ajuns un pisoi de 2.5 sau chiar mai putin, ca ma infectasem cu stafilococ din spital, iar la 17 zile ma operau! iar acum sint ditamai animalul...mi s-a facut cam teama de crocobaur... dar o sa-i dam in cap cu antibiotice in timpul nasterii.
am vazut ca vorbeai de carut, la Chicco nu ma pricep. ce pot sa-ti spun e ca noi am luat un peg perego cu 3 roti, fara landou, numai carutul care se inclina perfect la orizontala + scoica de la masina. noi am vrut cu roti gonflabile si cu suspensii, frine si alte nebunii (in afara de toate celelalte nebunii pt confortul bebelinei) ca al meu sot sa-ti ia fetita cind se duce sa alerge.
si eu sint de parere sa trae duci sa-l vezi cu ochii tai, sa-l pipai, sa-l incerci in portbagajul masinii, sa il masori sa vezi daca intra in lift, sa il inchizi, deschizi, manevrezi... ar fi bine sa te duci la un magazin unde au modele de la diverse firme si asa sa compari. noi vroiam un Graco initial, ni se parea super bun la pret, insa cind am probat acel peg perego, ne-am luat gindul de la graco.... nu exista comparatie.
36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andreea_and spune:
Iote p-asta www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5646&c_id=33&cf_id=40#" target="_blank">carut si suntem multumiti de el, are si o groaza de accesorii, ramane de vazut cum se comporta si cu bebe in el si cat rezista
.
Cu baza pt scaun de masina scrie ca e optionala baza isofix, adica e mai usor de montat in masina daca o ai dar nu e obligatorie, cel putin la modelul asta, asa ca nu am luat.
36+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
musettepink spune:
Piolica mie mi-a dat ampicilina,inca nu am inceput sa o iau pt ca nu a ajuns sotul acasa cu ea,dar incep in seara asta,eu zic ca nu e ok sa stai asa,de acord se pune antibiotic si la nastere dar eu zic ca e bine sa-l vindeci si acum nu?bine ca nu am nici o certitudine ca pana la nastere nu apare iar dar si sa stau asa si sa risc sa-mi rupa membranele maine de exemplu?
Eva si eu sunt pt landou,mi se pare ca sta copilul mai bine si e mai ferit de frig si noi vom prinde frig cu ei mici,plus mi-au zis unele mamici ca in primele zile bebe nu prea doarme in pat ca e prea mare pt el si atunci m-am gandit sa-l culc in landou unde sta mai inghesuit si pe care il pot muta prin casa.
Andreeand cum e sistemul acela de aerisire la caruciorul tau?sa-l caut si la al meu sa vad daca are,recunosc ca noi nu l-am studiat deloc,l-am impachetat la loc si l-am tinut asa din cauza zugraveli,dar ca sa stiu ce sa caut.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

EvaF spune:
| citat din mesajul lui andreea_and Apropos de hainute de spital, eu nu am apucat sa iau decat doua perechi de sosetute si pe net nu am gasit decat foarte scumpe, merge sa ii pun si botosei de bumbac in loc de sosete pana oi apuca sa-i iau? Ma gandesc ca s-ar putea sa-i iasa mai usor din picioare nefiind prea stramti, dar nu e nici un pericol, nu? 36+ cu Mina AlexandraPoze Asa crestem |
Andreea, eu am luat sosete superbe de la Prénatal cu 7RON doua perechi, din bumbac 100% Uite aici: sosete Luca
Am luat si de la miniblu dar nu mai stiu cat au fost, de ce nu dai o fuga pe la magazinele acestea? La sosete, caciulitze, manusi, preturile sunt bune la Prénatal, la alte produse risti sa ramai lipita de vitrina!

Am zis ca o salopetzica flausata de nou nascut era 110 ron!
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
fetelor, am fost acum o saptamana la Prenatal si erau reduceri mari, 70% la unele produse, cred ca v-am mai zis
, am luat o pereche de blugi si o gecutza de blugi cu tot cu vesta detasabila, cu 1 mil si sunt pentru copil mai maricel 3 ani blugii/6 ani geaca, eu zic ca am facut afacere...daca nu...asta e...cadoul trebuia sa-l fac![]()
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/