Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Piolica mie mi-a dat ampicilina,inca nu am inceput sa o iau pt ca nu a ajuns sotul acasa cu ea,dar incep in seara asta,eu zic ca nu e ok sa stai asa,de acord se pune antibiotic si la nastere dar eu zic ca e bine sa-l vindeci si acum nu?bine ca nu am nici o certitudine ca pana la nastere nu apare iar dar si sa stau asa si sa risc sa-mi rupa membranele maine de exemplu?
asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

mie nu mi-a dat nimic, mi-a spus ca moasa imi va administra penicilina in timpul travaliului si nasterii propriu zise. Am tot citit pe diverse site-uri acum, peste tot scrie ca se administreaza antibiotice in timpul travaliului / nasterii si nu inainte.
nu stiu ce sa zic.
se pare ca daca te tratezi inainte, nu vei avea siguranta ca la nastere acest streptococ nu mai e in vagin.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eva landoul pt mine a fost inventia secolului, m-a ajutat enorm, avand casa, cu dormitoarele la etaj si bucataria la parter, il luam cu mine si-l puneam pe masa, il duceam in birou, unde mai stateam la calculator.
Si eu nu i-am luat scoica pana la 6 luni, il puneam in landou in masina pe bancheta din spate sistateam si eu langa el. Noi nu ne-am prea fatait mult cu masina pana l-am pus in scaunul de masina!
A fost asa de mic si de fragil ca mi se parea ca sta incomod in scoica, in schimb in landou era tare comod!
Asa m-am distrat de subiectul abordat azi!
Eu sunt in categoria libidou 0....abia stept sa nasc si sa-mi revin! La mine e si de la bibilica, nu ma simt eu bine in pielea mea si de aceea nu sunt multumita cum arat....stiti voi fiecare cu stolul ei de pasarele

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:

Andreeand cum e sistemul acela de aerisire la caruciorul tau?sa-l caut si la al meu sa vad daca are,recunosc ca noi nu l-am studiat deloc,l-am impachetat la loc si l-am tinut asa din cauza zugraveli,dar ca sa stiu ce sa caut.

In partea din fata a landoului, unde stai sa impingi carutul, are un fermoar sub care e un buton on/off, iti arata si pe el. Inchis nu intra aerul, pt iarna, si deschis intra...sau invers .

Eva merci de pont, chiar te-am intrebat zilele trecute cat au costat sosetutele la miniblu, problema mea e ca de cand cu tensiunea nu prea ma mai risc sa umblu, poate in weekend cand va fi mai liber si sotul sa ajung la prenatal...e si in mall vitan, ca asta e mai aproape?

36+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Eva merci de pont, chiar te-am intrebat zilele trecute cat au costat sosetutele la miniblu, problema mea e ca de cand cu tensiunea nu prea ma mai risc sa umblu, poate in weekend cand va fi mai liber si sotul sa ajung la prenatal...e si in mall vitan, ca asta e mai aproape?

Nu stiu sa fie Prénatal in Mall Vitan decat Mothercare unde nu au mare lucru (in Feeria Mothercare au de toate) si Z! Poate nu am fost atenta!
In Feeria mai e si Miniblu si mai sunt cateva magazine de copii!

35+ LUCA

AMR 32 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu va zic seara frumoasa si linistita, cu sau fara
a venit sotzu' acasa si are chef de cartofi prajiti, asa ca ma duc la bucatarie, sa-l vad cum face catofii, eu ma ocup de salata
pup toate burticile

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica asa e ,nu am nici o certitudine ca nu apare din nou chiar la nastere,la fel vorbeam cu Kid care zicea ca ea de unde stie ca nu il face pana la nastere desi la analiza nu a aparut,mie cred ca mi-a dat antibiotic acum pt ca in timpul sarcinii acest streptococ provoaca ruperea de membrane prematur,eu nu ma mai incadrez la nasteri premature ca am peste 36 de saptamani dar nici ajunsa la termen nu sunt si de aceea eu prefer sa il iau si acum,poate totusi trece si in caz ca doamne fereste mi se rupe apa stau mai relaxata ca stiu ca l-am tratat.

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iar am ramas in urma cu vestile.
andy_g felicitari!!! un bb sanatos si mincacios si tie mamico, refacere rapida!
noi suntem bine, ne-am saturat de caldura si inca mai recuperez cu cititul ca tare harnicutze mai sunteti. se vede ca majoritatea sunt acasa:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreeand mama ce inteligent e,m-as uita si eu dar nu am cum ca l-am suit sus pe dulap(landoul) si mi-e frica sa ma catar dupa el,il studiez eu zile viitoare.merci

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Citat:

Piolica asa e ,nu am nici o certitudine ca nu apare din nou chiar la nastere,la fel vorbeam cu Kid care zicea ca ea de unde stie ca nu il face pana la nastere desi la analiza nu a aparut,mie cred ca mi-a dat antibiotic acum pt ca in timpul sarcinii acest streptococ provoaca ruperea de membrane prematur,eu nu ma mai incadrez la nasteri premature ca am peste 36 de saptamani dar nici ajunsa la termen nu sunt si de aceea eu prefer sa il iau si acum,poate totusi trece si in caz ca doamne fereste mi se rupe apa stau mai relaxata ca stiu ca l-am tratat.

36+LUCA

AMR 23 ZILE

intr-adevar, ai dreptate. o sa le intreb si pe moase peste o saptamina cind ma duc din nou la monitorizare. mie nu mi-a dat nimic ginecologul meu... dar nu ma sperii. am incredere in el, pina acum s-a dovedit super ok in deciziile pe care le-a luat in privinta mea.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

in nebunia de azi, am si uitat sa-mi schimb semnatura. 37+ wow, mai sint 3 saptamini... sau cine stie, mai putin (sper sa nu).
va las, o seara buna va doresc si sa ne auzim cu bine.

37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput