Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
andreea_and spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Nu stiu sa fie Prénatal in Mall Vitan decat Mothercare unde nu au mare lucru (in Feeria Mothercare au de toate) si Z! Poate nu am fost atenta! In Feeria mai e si Miniblu si mai sunt cateva magazine de copii! |
Eva merci
. Nu stiu daca reusesc sa ajung, ca doar pt sosetute nu ma duc pana acolo, dar daca cumva ajung, la ce etaj e prenatalul, sa nu bantui pe-acolo aiurea?Alina
chiar ma intrebam ce faci, bine ai revenit pe la noi!Da musette e shmecher rau, sa-l fi vazut pe tati de bebe ce incantat era si cum se plimba cu carutul prin casa
CD pofta buna, as manca si eu niste cartofi prajiti cu mujdei de usturoi
, dar daca mananc la ora asta sigur nu mai dorm la noapte.Bei lipsesc de la apel Boo, AlexaM si Freshanana, fetelor sper ca nu ne faceti surprize...
36+ cu
Mina AlexandraPoze
Asa crestem
Nocom spune:
fetelor, va tot aud de monitorizare.....
care este diferenta intre controlul de pana acum, sau eco si monitorizarea aceasta???? ca eu nu fac nimic mai special acum?!?!?!?!
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andreea_and Eva merci . Nu stiu daca reusesc sa ajung, ca doar pt sosetute nu ma duc pana acolo, dar daca cumva ajung, la ce etaj e prenatalul, sa nu bantui pe-acolo aiurea? |
Pai sunt in galeria comerciala Carrefour Feeria, nu sunt in shopping center-ul de langa! Si sunt toate la intrarea din stanga! Dar intra si tu intr-un Miniblu mai aproape de tine, daca e!
Noi duminica pana in Baneasa din Decebal am facut 20 minute, nu e trafic, ajungi repede!
Eu astept iar o comanda de salopetzele, sac dormit, biberon, caciulitze, botosei, incet incet ii fac lu' fi'miu garderoba!

Edit: va urez si eu seara frumoasa! Ma duc sa basculez niste pepene si sa dormitez cu Luca!
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
kid2003 spune:
Nocom, de obicei monitorizarea fetala se face doar daca exista suspiciuni de suferinta fetala, monitorizeaza miscarile bebelusului, bataile inimii si contractiile tale si mai e numita testul de (non)stress fetal. Nu prea se face la noi decat in travaliu, asa ar fi regula. Daca totul e ok la eco si la controlul dr nu ai de ce sa faci.
Eu am fost o data cu Simodina la o monitorizare, nu am aflat nimic in plus, mai mult bebelina mea dormea linistita, avea pulsul f regulat, eu nu aveam contractii, deci nu am castigat nimic. Bine, dar noi ne-am dus cu alt motiv (sa ne punem bine cu moasa pentru la nastere). Stai linistita ca e totul bine, nu tb sa faci monitorizare, nu e un "must".
Andreea_and si mie mi-a placut caruciorul tau si pretul e super! Pai cu banii astia nu gasesti la noi asa ceva (zic ei de Chicco din Cora de la promotie dar asta e mai dragut si tot atat costa fara sa fie la promotie).
Si mie imi place in Baneasa...ca sunt multe chestii dragute la un loc. In Mall-ul nou nu sunt magazine de copii, toate sunt in galeria comerciala de la Carrefour (Feeria). Intrarea este cea de langa intrarea la Mobexpert. La Prenatal au niste sosetute mortale, 2 perechi, intr-o cutiuta care sunt pentru primele zile (Premiers jours), sunt fara elastic, ca niste tubulete mici cu talpita, si sunt destul de lungi, cam trei sferturi, mi se par geniale pentru bebe mic. Sosetele scurte nu le stau neam in picioare, le arunca cat colo (la fel si botoseii). Eu am luat o cutiuta, imi pare rau acum ca nu am luat 2...oricum de cautat sunt sosetele care se ruleaza, deci care nu au deloc elastic. Chiar daca vi se pare ca e largut elasticul, bebelusii au niste picioare imposibile, cu pernite asa si orice elastic le lasa imediat urme pe carnitza.
Anis, unde esti? Cum e? Ce ti-a zis? 
bb2
andreea_and spune:
Eva, ok cred ca stiu acum, merci
. Ce fel de sac de dormit ai luat, ca pe mine alea de la bblushul tau nu prea ma incanta, parca sunt prea colorate..am gasit pe alt site dar sunt in vacanta pana pe 1 sept.
Nocom din ce ziceau fetele care fac, se monitorizeaza miscarile lui bebe altfel decat la eco, dar mai bine iti explica ele, oricum le-a fost recomandata fetelor care aveau ceva probleme, nu toate facem. Ce vroiam eu sa-ti spun e ca imi place foarte mult numele ales de tine pentru fetita, e superb!
36+ cu
Mina Alexandra
AMR 25 zile
Poze
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andreea_and Eva, ok cred ca stiu acum, merci . Ce fel de sac de dormit ai luat, ca pe mine alea de la bblushul tau nu prea ma incanta, parca sunt prea colorate..am gasit pe alt site dar sunt in vacanta pana pe 1 sept. |
pe acesta http://www. c h i c b e b e. r o/products/327-saci_de_dormit/4022-bebe_bleu_sac_de_dormit_imprimat_70_cm.mbs
cel cu imprimeu vernil!
Eu am cautat sac de dormit fara niciun fel de fermoar in fata sa ii faca rau la gat, acesta e super, vad eu, discret si din bumbac!
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
_irina_ spune:
Bitza eu nu m-as lua dupa dunga in ceea ce priveste termenul la care sa nasc, a mea e pana la sani cam de cand a aparut si a aparut tare tare demult.
Tot conform cu babismul asta cu linia ar fi trebuit ca bebelina mea sa fie baiat si ... cica e fata.
34+
- Andreea
andreea_and spune:
Mesaj de la Andy_Galro: "Suntem bine, bebe acum se invata sa suga, e cam lenes si somnoros, iar eu imi revin destul de bine. Nu stiu cand mergem acasa." 
De-abia astept sa ajunga acasa sa ne povesteasca si sa vedem poze cu bebe Andrei!
| citat din mesajul lui kid2003 Andreea_and si mie mi-a placut caruciorul tau si pretul e super! Pai cu banii astia nu gasesti la noi asa ceva (zic ei de Chicco din Cora de la promotie dar asta e mai dragut si tot atat costa fara sa fie la promotie). |
Asa mi s-a parut si mie, plus ca are o groaza de accesorii pe care sincer nu stiu daca le are si cel de la chicco...am riscat putin ca nu stiam cum va arata "live" dar zic eu ca a meritat.
36+ cu
Mina AlexandraAMR 25 zile
Poze
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui EvaF pe acesta http://www. c h i c b e b e. r o/products/327-saci_de_dormit/4022-bebe_bleu_sac_de_dormit_imprimat_70_cm.mbs cel cu imprimeu vernil! Eu am cautat sac de dormit fara niciun fel de fermoar in fata sa ii faca rau la gat, acesta e super, vad eu, discret si din bumbac! |
Chiar ca e misto, ma uit sa vad ce mai pot lua de la ei si mai dau si eu o comanda, merci
. Pacat ca sosete au doar la 19ron, chiar mi se pare o nebunie sa dai atat pe o pereche de sosetute
.Irina si eu tot cu linea nigra si tot fetita
300 tu pe unde umbli?
36+ cu
Mina AlexandraAMR 25 zile
Poze
_irina_ spune:
Eva carucior din asta (chicco CT2) am vazut in Metro, nu mai stiu de pret dar mi s-a parut super ok. Mai tarziu am vorbit cu fetele si ziceau ca bebe nu poate fi tinut mai mult de 2 ore in scaunul de bebe si ma gandeam cand ies cu el prim magazine o sa fie cam greu sa stau cu ochii pe ceas.
Pe site vad ca scrie 1-3 ani, eu stiam ca e 0+.
Asa ca probabil o sa ma orientez spre un Chicco 3 in 1, sa am si landou sa o plimb pe domnisoara prin mall.
Fetelor, vin si eu de la lucru si peste ce dau? Discutii despre 

si iar
. Of, vorbiti de funie in casa spanzuratului.
Ma duc sa fac un dus rece si revin sa mai citesc ce se povesteste pe aici.
34+
- Andreea