Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
denisa.g spune:
Buna seara gravidutele!
Am vazut vesti despre o gramada de grasunei
. Felicitari mamici si la mai mare 
Azi am terminat de cumparat tot :bagaj eu, copil, pt acasa cand ne intoarcem... gata!!! De acum stam numai la pat nu mai colindam prin magazine.
Referitor la carucior eu l-am luat pe cel de la chicco Trio Enjoy Evolution: sunt multumita:se strange, nu e greu, are toate accesoriile necesare (din punctul meu de vedere) - asa ca eu vi-l recomand.
36 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
_irina_ spune:
Andreea_and cam cat a fost transportul pentru caruciorul de pe bimbomarket?
34+
- Andreea
anis spune:
Off fetele am ajuns si eu acasa...am fost la eco.Totul bine, adica bebelina mea are 1900kg, deci pana nasc ajunge pe la 3200-3500..ca asa au avut si fetele.Chiar ma uitam la aceeasi varsta fetele mai mari ale mele aveau 1700..tot pe acolo.
Dar am pe placenta cateva insertii , gen cheag de coagulare, deci clexane in continuare si trebuie sa ma urmareasca Tutunaru mai atent de acum incolo, ma vad mai des cu el..chiar l-am felicitat ca a avut inspiratia s a imi dea clexane acum 1 luna jumatate, desi nu era foarte hotarat.
Asa, peste 3 saptamani d-l dr hotaraste cand va fi nasterea, asa cum s-a exprimat din cauza riscului de tromboflebita , va trebuii ca bebe sa vina mai devreme, si sa nu il asteptam s a vina cand va vrea...ce inseamna asta ca nasc poate la 36 sapt sau 38 daca totul decurge ok..sper ca nu mai devreme.
Am de facut iar doppler si analizele se pot face intre 28 si 36 sapt..o sa ma duc s ale fac saptamana asta, culmea e ca bebelina mea e cu capul in jos si sta cu capul in partea stanga, solicitand f tare vasele de sange din partea asta..ca naiba, exact cu piciorul stang am probleme, deci face in continuare presiune pe partea cu probleme..asta e ..asa am eu norocul.
Dr T , a pus chiar problema cezarianei, daca lucrurile degenereaza si eventualitatea s a nasc la elias fiindca stie moasele..dar a ramas valabila nasterea la euroclinic.
M-am bucurat ca bebita e bine si e cu 1 saptamana si 2 z mai mare , e in grafic cu restul, inaltime etc...adica bine ca ea e bine, ..apropo are par in cap.
.si surioarele au fost latoase...dar m-am necajit ca starea sanatatii mele evolueaza in negativ...
Am iesit de la dr, si am dat o raita prin magazine ca sa ma relaxez...am luat haine pentru toate 3 si creme pt mine..terapia shooping a functionat ceva..sper din suflet sa ma tina balamalele si sa nu merg in mai rau s a o pot aduce pe lume cu bine..de fapt riscul sunt eu..ca pe ea o poate scoate..in fine..
Si mi s-a recomandat relaxare maxima sa stau cat mai mult in pat , si lichide multe..relaxarea e problema , pt ca cu 2 copii nu ai cum..poate cand o sa am ajutor pe partea asta, o sa ma mai relaxez..sper.Al meu sot a zis ca nu ma mai lasa singura...de fapt el e ingrijorat pt mine de mult timp si a vazut cat sufar pt piciorul cu probleme..de multe ori nici nu ii mai spuneam ca se consuma f tare.
Cam asta..si sper sa fie bine si pt mine.
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Muuh spune:
Eva e super ok caruciorul. Stiu doua mamici care il folosesc cu muuult succes. Se lasa de tot la orizontala nu ai nici o problema cu el. Am inteles ca intra destul de bine in orice lift, chiar si in cele mai inguste. Dupa mine landoul nu este un must have. La mine a mers foarte bine si fara landou dar stii tu parerea mea tu faci cum vrei si cum iti place.
Moni eu spal absolut tot ce am pentru copii. La bb2 am spalat inclusiv hainele primite de la fina mea desi stiu sigur ca le spalase si ea dar uite asa imi place mie. Si sotul are dreptate cu spalatul ca nu stii unde au stat indiferent ce patura/finet pui tu in el.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
kid2003 spune:
Anis, ma bucur mult ca lucrurile nu sunt asa de grave precum pareau. Totul va fi bine daca T. te-a incurajat si ti-a dat tratament in continuare
Ai grija de tine, nu ar fi mai bine sa te muti in Bucuresti pana nasti? Sa nu mai stai la Breaza? ZIc si eu, o parere doar
bb2
Muuh spune:
anis sincera sa fiu si eu sunt mai ingrijorata pentru tine decat pentru cele doua cucuiete. Stiu cum este sa mai ai inca unul si imi dau seama ca tu te pui pe ultimul loc cand vine vorba de ingrijire. Totusi gandeste-te ca lor le e bine daca si tie iti este bine si incearca sa le imbini cumva. Inteleg ca fetele sunt nascute amandoua natural?
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Eu ma gandesc cum scot eu caruciorul cu landou din casa, cum ma descurc cu lift si tot daca nu se pliaza! Mi se pare incomod si imposibil de folosit! Oricum, ma sperie si sa il pliez, ca nu stiu cumma descurc si cu Luca in brate, si cu un carucior! Offff!!! Daca mai are cineva opinii, pls! |
Eva, nici eu nu sint pe spate de landou. Adica n-as da banii, pentru 3 luni, cit l-as folosi. DAR, daca problema ta e liftul, sa stii ca vecina mea are un Chicco cu landou si am vazut ca incape in lift - cam la mustata, dar incape. Si liftul tau n-ar trebui sa fie foarte diferit de al meu. Ma rog, mai sint si scarile de la intrare. Dar ai portar, nu?
Oricum, subscriu la parerea ca ar trebui sa te duci sa pui mina pe carucior, material, accesorii, sa vezi cit e de usor si cit de usor se pliaza.
Eu m-am hotarit, deocamdata, la un model Graco care are scoica de masina, carut sport si un fel de landou soft (carry cot), care se poate scoate cu tot cu bebe. Eu asa am sa fac, o sa pliez carutul sport si o sa-l las in masina, si o sa urc doar cu bebe sus - ori in carry cot ori in scoica de masina, ori in sling.
Ma bucur ca vorbiti despre carucioare, pentru ca eu m-am dezumflat foarte tare saptamina trecuta, cind am constatat ca modelul Graco pe care il vreau eu costa 15 milioane in Romania, 11 milioane in UK si 7 milioane in USA. Deci socotelile noastre, cind ne gindim la cel mai bun raport calitate/durabilitate/pret sint aberante total. Carutul ala merita 280 dolari - nu 600, ca in Romania.
Nausica
30+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
laureta spune:
Eu iarasi am pierdut ai un luuuung mesaj. Cand dau vizualizare se blocheaza pc ul si la revedere mesaj
Azi am luat a doua camasa ca aia de ieri cam imi statea lipita pe burta si va fi mai buna dupa ce nasc. Ma credeam inca supla![]()
Eu sunt cam stresata, doctorita mea zicea ca sunt niste tensiuni la Polizu si so ajut sa nu cumva sa intru in travaliu acum. Sa aibe cum sa ma bage la sala imediat(!!!), n am inteles ce a vrut sa zica dar m a pus pe ganduri. Sper sa nu raman pe drumuri
. O fi ea certata pe acolo oare? N am avut tupeu so intreb.
Dunga pe burta io n am, asta ce inseamna?
Va ca ati discutat de barbati si sieks
. Al meu e tare grijuliu cu mine. Mai bine urca pe pereti decat sa deranjezer una bucata balon
Anculeeee ai ajuns a casa? 
piolica felictari pt bebelica
andreea bafta miiine la doctor
musette felictari pt bb blue grasunel
nocom bine ai revenit
anis ce bine ca bebe este bine. Ai grija de tine si sa te menajezi ( e greu cu doua printese sa stai numai in pat)
kid felicitari pt bebelina, imp este sa fie sanatoasa
Laureta bb2 - 36+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anis spune:
Muuh, da le-am nascut natural.Asa e eu ma pun pe ultimul loc normal...dar acum se pare ca nu e cazul..dar fetele mele sunt viata mea...normal.
Acum sincer, dr T era ingrijorat, il stiu de 4 ani, deci il cunosc, dar el am incuraja pe mine..desi il vedeam clar ca m-ar pune s anasc si maine ,vorba vine ,ca sa fie ok si pt mine.Sper sa am vesti de la doppler, si sa nu fi avansat partea venoasa in rau f tare...dar ...chiar ma gandeam cum dumnezeu i s-a pus pata beblinei mele numai pe stanga?
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Boo spune:
am vazut ca m-ati dat la disparuti. nu va impacientati ca sunt aici, in aceeasi formula. doar ca azi am avut chef sa ma uit la tv si primisem serialul ala Prison Break si m-am uitat la vreo 9 episoade
si pe urma am plecat de acasa.
azi vad ca nu am avut cine stie ce actiune prin burta, cred ca a avut o lene maxima dupa ce ieri s-a agitat foooarte tare. dar incerc sa nu ma gandesc prea tare.
felicitari pentru bebei Piolica, Anis, Kid .. iertati-ma daca am uitat pe cineva dar am citit aproape 2 capitole si nu mai tin minte prea multe ... exceptand discutiile incendiare 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza