Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetili...va e rau mamica ???? Va arde de Hormonii astia....Am ras cu lacrimi cand am citit ce zi fierbinte a fost aici pe forum.... Noi am trisat dupa cununie , dar putin ca avem interdictie....vede el dupa ce nasc....se lasa cu viol..
Si el curios acum , ca de rad asa cu pofta...Si i-am citit,ca na oricum poate sa intre direct sa citeasca...a zis ca e clar de la hormoni

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Asa cum a zis si Boo, am retinut discutia fierbinte ar atat...
Felicit si eu mamicile care au venit cu vesti bune si bebei grasuni

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Mama ce de ati mai scris iarasi!

Noi am fost la dr dupa cum v-au povestit si musette si kid. Mara e bine si se pare ca nastem sapt viitoare. S-o vedem si p-asta, eu azi m-am simtit destul de rau spre seara dupa ce am stat 2 zile pe coclauri. Sunt cat o balena si se pare ca picioarele si spatele meu nu ma mai suporta. Am fost sa-mi iau crocsi sau altceva ca nu ma mai pot incalta cu nimic. Singurii care imi intrau erau marimea 41 ( eu port 38 )si costau peste 1 mil. Iar eu in prostia mea i-as fi luat daca nu m-ar fi avertizat vanzatoarea -scuzandu-se ca poate nu se cuvine- ca pentru 10 zile nu crede ca merita decat daca am cui sa-i dau ulterior Oricum am apreciat gestul, mai ales ca tot probasem la modele si marimi vreo 20 min si a fost ft dragutza pana la capat..Am venit cu mainile si picioarele goale la propriu si la figurat ca nici sandalele odata scoase nu mi-au mai intrat. Asa ca am ajuns acasa si dupa ce am plans ca o sa stau 10 zile numa' in casa mi-a descoperit saraca bona niste papuci SCHOLL de care uitasem care se largesc in fata suficient cat sa-mi intre butucii. I-am si testat la o plimbare pe seara si corespund, asa ca m-am mai linistit. Oricum dr cand l-am rugat sa-mi vanda un pont pt pb asta mi-a zis ca a vazut si ca singura solutie e sa nasc, deci aviz fetelor care au aceeasi pb sa se obisnuiasca cu ideea si sa se asigure ca au pantofi/ papuci adaptabili.

Mda, din discutii nici eu n-am retinut mare lucru in afara de subiectele fierbinti. Care m-au distrat la culme. Sieks si la noi total lipsa de ceva timp intai de la contractii si apoi de la disperarea lui tati ca lovim fata . Asta numai de la burta asta cat china i se trage. Noroc ca in ultimul timp mi-a disparut si mie apetitul. Iar in ceea ce priveste look-ul lui T cred ca n-am mai citit un sondaj din asta de opinie de dinainte de a naste prima oaraSaracu' e intors pe toate partile si analizat he, he!

Anisma bucur ca e bebelina bine! Dar si eu iti apun ca tre' sa te gandesti la tine acum ca acolo e pericolul...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salut burticutzelor

Felicitari tuturor pentru bebei in grafic si grasunei!
Piolica nu mai tin minte, tu vei naste in Ungaria sau in Franta? Ori in Franta ajungeti abia dupa nastere?

Ce bine ca ati discutat din nou de carucioare caci eu n-am indraznit sa deschid subiectul ca sa nu va sacai ca doar se discutase mai demult. Zilele astea am fost si noi prin magazine si am tot studiat unele. Oferta e foarte larga, preturile sunt enorme mai ales la 3 in 1.
Sunt mai mult ametita decat lamurita.
Aici predomina cele germane, Peg Perego sau Grago nu am vazut pana acum.
Inca mai studiem. Mai avem posibilitatea sa luam de pe ebay.

noapte buna

32+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mai fetelor... bine ca nu mi se intimpla doar mie, credeam ca sunt singura dusa pe aici cu gindul la hta-huta.. da, gata nu mai reiau subiectul, ca abia v-ati linistit
anis, imi pare rau ca nu te simti bine, da' chiar n are cine sa te ajute cu fetele, mama, soacra? mai e putin..
boo, noi ne dadeam de ceasul mortii si tu te uitai la tv? bun asa... vineri ce faci?
eva, eu am primit un carucior Chicco la botezul lui fiu-meu si n-am fost deloc multumita. era 3 in 1, dar era greoi, se plia greu si materialul a fost atit de prost incit dupa ce l-am curatat de doua ori la minere cu o periuta s-a rupt. da' rau, nu asa! si am mai avut surprize si cu alte produse de la ei, asa ca eu sunt anti-Chicco.
clau_geo, mamica panicoasa. intrebai de semnele nasterii, am tot vrut sa-ti raspund, dar n-am apcat. la mine a inceput asa, prima oara: durere de mijloc, ca cea de cm, care radia, era difuza. dpa vreo ora au incept contractii, nedureroase, la interval de 30 de min, apoi 20, 15 si tot asa. nu stiu cind am pierdut dopul si nici nu mi s-a rupt apa. totul a inceput pe la 11 noaptea, iar la 3 noaptea am ajns la spital. acolo am vazut ca ma patasem putin pe tampon, nici vb de suvoaie, cum am auzit la alte femei. aveam contractii la 4-5 min si dilatatie 2. la 7 si 5 minute am nascut, dupa ce moasa ma tinuse vreo 15 minute pe masa, picior peste picior, ca sa nu iasa bb, pt ca nu venise dr sa-si ia darul. era o femeie dr, apropo de discutia de mai devreme. a doua nastere a fost speciala, fiind prematura, asa ca o las deoparte.
nocom, bine ai revenit, mi-era dor de tine.
laureta, cum esti?

30+

sper ca se observa noua mea semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Andy_g felicitari pt bebe Andrei, sper sa ajungi cat mai repede acasa si sa ne povestesti cat mai detaliat cele intamplate

astazi am fost si noi la analizele de trimestrul 3 + listerie, toxoplasma,citomegalovirus,hepatita nu mai stiu de care...multe rau..si eu urasc sa mi se ia sange tati a fost si el cu noi, si dupa ne-a dus la cumparaturi de hainutze...aaa si a cumparat pt printzesuca lui un ursulache de plus tare haios si pufos din unirii de la cocodrillo sau ceva de genu...nu mai retin exact. in rest toate bune...in afara de niste arsuri foarte mari care probabil le am de la KFC unde am papat cu atata pofta.

toate burticile

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca de ieri am intrat si noi in saptamana 31...zboara timpul...

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dragelor,

uitati aici un carucior 3 in 1 la un pret ok.

http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://wampol.ro/product_big_pic_pic/p476375db47e97.jpg&imgrefurl=http://wampol.ro/triton.htm&h=251&w=448&sz=25&hl=ro&start=25&um=1&tbnid=PhqaR8XWFY91BM:&tbnh=71&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dtiti%2Btriton%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN

E mai ieftin aici decat pe alte site-uri cu lucrusoare de bebei.

Mergi la inceput

Joy am vrut sa iti trimit PM dar nu il ai activat, poate il activezi?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

am uitat sa va spun ca de ieri am intrat si noi in saptamana 31...zboara timpul...

ca bine zici! si eu am uitat sa schimb semnatura.
saptamina 31 - wow. daca mie mi se pare ca mai e putin de tot, imi inchipui cum va simtiti voi, prin saptamina 37-38. brrrrrrrr

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput