Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
Nausica spune:
a, si eva, apropo de carucior. cred ca e cea mai mica problema a noastra, pe Bd.Decebal. eu sint realmente ingrijorata ca nu avem pe unde sa ne plimbam copiii. nu mi se pare cea mai fericita varianta sa ma plimb in sus si-n jos pe bulevard, cum fac atitea mamici pe care le vad zilnic. cel mai apropiat parc e cel de la 23, si mai e IOR-ul, dar asta inseamna masina.
pentru cind or ajunge puradeii nostri la stadiul de lopatzele si galetushe, exista 2 amarite de parcuri ("parcuri" = huuuuge overstetement, sa le zicem zona ingradite): cel de la Baba Novac, acolo pe coltul intersectiei si cel din spatele blocurilor din Alba Iulia, invecinat cu singurul tzarc pentru ciini din zona. eu acolo ma duc cu Pucca si, cind o apuca strechea prin praful ala, nu-mi doresc sa fiu mama si sa am copilul alaturi.
cam trista situatia, nu?
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
teomaria spune:
Neatza si de la noi, in aceeasi formula! Felicitari noilor noastre mamici, sa fie sanatoase, sa se refaca repede si sa ne povesteasca cum a decurs totul...... Felicitari si pentru bebeii grasunei, celor care ati fost la eco.. Imi cer mii de scuze ca intru asa ratut. Azi mergem la control.sa vedem starea colului Dureri de mijloc am si eu, plus dureri ca la menstruatie si o presiune jos de tot Scurgeri abundente de vreo cateva zile..Contractii destule dar nesistematizate.Sper ca Ana sa mai stea un picut in burtica macar inca 1S.Pe 30aug facem10ani de casatorie si 37S.Poate ne face o surpriza . Daca nu intru pana seara inseamna c-am ramas in spital. 

toate fetele.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
35 + cu
ANA
pozenoi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
zambetmic spune:
'neata burtici
teo ...
sa fie totul asa cum iti doresti si sa vii cu un bebe grasun pt listuta ![]()
eu am fost ieri la cursul lamaze de la firstbebe si sincer m-am intors cam dezamagita ... ![]()
n-am vazut un slide care sa nu contina greseli 
informatia nu mi s-a parut detaliata atat de mult cat mi-as fi dorit, interactiunea cu oamenii din sala aproape de 0 pe timpul expunerii ...
singura chestie "pozitiva" sa zic a fost aceea ca am descoperit misterul respiratiei "hi hi hi" ![]()
partea naspa e ca desi scopul era fix contrar, tot ce am reusit a fost sa plec de acolo gandindu-ma cu si mai mare temere la momentul nasterii
, privitor la oameni si la modul lor de comportament, cei din spitalele de stat ...
mi s-a confirmat si faptul ca la Giulesti in sala de nastere sunt concomitent minim 6 mamici ... va dati seama fiecare in alt stadiu al travaliului, cu alte nevoi, alte trairi, si bineinteles FARA SOT
asta sincer ma deranjeaza cel mai mult, faptul ca te izoleaza de familie
in fine, vom trai si vom vedea, nu vreau sa sperii pe nimeni ![]()
33+ cu Vladut
andreutac spune:
Neata!!!
Asa cum stiti, ieri am fost la eco, iar azi sunt nerabdatoare sa va impartasesc vestile bune!!!

Bebelina este foarte bine, are 2100 grame, toate masuratorile corespund exact cu data ultimei menstruatii (situatie mentinuta inca de la inceputul sarcinii), miscareata si frumoasa foc!!! Placenta este ok, grad 2 maturare, lichidul amniotic un pic diminuat, dar nu ingrijorator si avem circulara laxa de cordon, ceea ce tot la fel nu trebuie sa ne dea motive de ingrijorare.
Daca sunteti curioase, am pus cateva poze la semnatura.
Andreea
33+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
tzitziri spune:
Neata burtici,
noi nu prea am mai scris ieri desi am participat 'inactiv' la toata discutia despre sex
.Dar cum suntem...inactivi, nu aveam cum sa participam...ca iar fac ca Laureta,nema sieks.
Anis, sa fie bine pana la capat si e bine ca ai un doctor care te cunoaste demult si stie sa ia hotararile bune pentru tine!Dar, cum zic si fetele...acum tu ar trebui sa te pui pe primul loc
Andreutac, felicitari pentru bebelina frumoasa foc
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Muuh spune:
Nausica cunosc foarte bine situatia, eu stau in zona Drumul Sarii (Razoare - Dr.Taberei) noroc de curtea pe care o am si chiar si in conditiile astea merg zilnic cu masina cu Alexei in parc la Moghioros. Pana la 6 luni e ok sa te invarti pe stradute cu carutul apoi vei vrea sa il "socializezi" si atunci va fi mai greu.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
simodina spune:
'Neatza!
3in1 de la chicco, modelul de acum 3 ani am avut si noi la Serban si am fost foarte multumita de el. S-a deteriorat putin in interior parasolarul de la scoica dar fiind cel mai putin utilizat banuiesc ca fie mi l-au spalat la 60 gr fie au incercat sa-l calce
. In rest e ca nou si l-am folosit la greu 1 an juma'. Nu este ft usor dar se manipuleaza usor ( condus, strans etc) si intra in lift cu tot cu landou. Singura problema este ca in scoica transpira ft rau copiii ( materialul sintetic+buretele din umplutura), dar asta gasesti la aproape toate marcile din nefericire. Deci tre' pus un scutec de bumbac obligatoriu ( sotul meu a gasit acum la prenatal o husa de prosop speciala ). Scoica si landoul le vom utiliza si pt Mara. Iar la 10-12 mil cat ziceti voi ca a ajuns mi se pare ft convenabil. A si am uitat sa va zic ca in primul an cel putin la noi se spala caruciorul ft des si nu s-a deteriorat dar stiu de atunci ca materialele difereau fct de culori, de aceea sustin si e ca ar fi bine sa-l si vedeti inainte sa-l luati ca sa nu aveti surprize.
Teomaria bafta la dr si te asteptam diseara cu vesti!
Zambetmic cred ca a fost tare slab cursul daca a reusit sa-ti sporeasca teama. Am fost si eu la vreo 3 sedinte acum 3 ani la Elias dar cursul a fost super OK, traineritza la fel reusea sa-ti creeze senzatia ca depinde de tine ft mult sa ai o nastere OK sau un chin. Noi n-am mers pana la sfarsit ca incepusera cu partea de comunicare cu copilul in burtica. Ne-au aranjat in cerc in fund, mamicile in fata, taticii in spate, toti cu mainile pe burtica si ochii incahisi si ne punea sa ne imaginam rasaritul de soare si bebelusul si sa murmuram ceva, ma rog, nu mai tin bine minte doar ca eu nu puteam si m-am gandit instant la MISA si m-a bufnit rasul de nu ma mai puteam opri. Am ras cu lacrimi. Apoi mi-a fost jena ca deranjam pe toata lumea si nu am mai trecut pe acolo
.
Si acum ma duc sa ma mai culc putin ca m-am trezit doar ca sa fiu prima care-i spune si canta lui fi-miu LMA.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+
clau_geo spune:
Neata gravidute,
pot sa raportez 2 in 1 fara dop cazut si cu un somn bun la purtator
(asta inseamna ca am dormit vreo 6 ore incontinuu, fara mers la toaleta)
am sentimentul ca va fii bine si ca voi naste atunci cand trebuie![]()
Teomaria, felicitari de pe acum pt implinirea a 10 ani de casatorie, bravo voua si va doresc inca 100 impreuna!!!!! sa dea Domnu ca bb sa vina atunci cand va doriti!
Zambet mic, imi pare rau ca ai ramas debusolata in legatura cu cursul de la firstbebe
Amndreutac felicitari pt eco foarte buna!!!!!

35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilia_99 mai fetelor... bine ca nu mi se intimpla doar mie, credeam ca sunt singura dusa pe aici cu gindul la hta-huta.. da, gata nu mai reiau subiectul, ca abia v-ati linistit anis, imi pare rau ca nu te simti bine, da' chiar n are cine sa te ajute cu fetele, mama, soacra? mai e putin.. boo, noi ne dadeam de ceasul mortii si tu te uitai la tv? bun asa... vineri ce faci? eva, eu am primit un carucior Chicco la botezul lui fiu-meu si n-am fost deloc multumita. era 3 in 1, dar era greoi, se plia greu si materialul a fost atit de prost incit dupa ce l-am curatat de doua ori la minere cu o periuta s-a rupt. da' rau, nu asa! si am mai avut surprize si cu alte produse de la ei, asa ca eu sunt anti-Chicco. clau_geo, mamica panicoasa. intrebai de semnele nasterii, am tot vrut sa-ti raspund, dar n-am apcat. la mine a inceput asa, prima oara: durere de mijloc, ca cea de cm, care radia, era difuza. dpa vreo ora au incept contractii, nedureroase, la interval de 30 de min, apoi 20, 15 si tot asa. nu stiu cind am pierdut dopul si nici nu mi s-a rupt apa. totul a inceput pe la 11 noaptea, iar la 3 noaptea am ajns la spital. acolo am vazut ca ma patasem putin pe tampon, nici vb de suvoaie, cum am auzit la alte femei. aveam contractii la 4-5 min si dilatatie 2. la 7 si 5 minute am nascut, dupa ce moasa ma tinuse vreo 15 minute pe masa, picior peste picior, ca sa nu iasa bb, pt ca nu venise dr sa-si ia darul. era o femeie dr, apropo de discutia de mai devreme. a doua nastere a fost speciala, fiind prematura, asa ca o las deoparte. nocom, bine ai revenit, mi-era dor de tine.laureta, cum esti? 30+sper ca se observa noua mea semnatura... ![]() |
mersi frumos illia
si sa dea Domnu sa imi dau seama cand va veni bb, sa cunosc simptomele.
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
ratonelu spune:
neata,
si noi in aceeasi formula,desi aseara timp de 2ore am stat in pat cu picioarele strans apropiateeee....pt ca apasa atat de jos bebelu si dureros...ca i-am zis soatei ca io cred ca pana dimineata "il scap"
apoi am adormit si acum vad ca nu mai am simptomele astea.
dar sunt la birou![]()
![]()
![]()
![]()
teomaria,felicitari1 sa va fie de bine!...si bafta azi,tinem pumnii!
andreutac,sa fie sanatoasa bebelina..si mamica la fel.
simodina,la multi ani pt baietel mare!
si gata...ca mai am de citit ce-ati scris ieri dupa ce-am iesit eu.
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....