Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
'Neata si de la noi..am dormit bine ,dar de dimneata am avut asa dureri de burta ca de la ciclu acuma vad ca m-au mai lasat.BB-lina a fost tare agitata de 2 zile ea care tre sa ma rog ca sa miste ceva.
teomaria tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu
zambetmic sorry de experienta ,dar numai cand vei fi acolo vei vedea ce si cum.
andreutac felicitari

ptr bb si ptr vestile bune.
simodina sa-ti traiasca flacaul si
clau ma bucur ca te-ai odihnit,nu mai ai mult si vine dr.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis Off fetele am ajuns si eu acasa...am fost la eco.Totul bine, adica bebelina mea are 1900kg, deci pana nasc ajunge pe la 3200-3500..ca asa au avut si fetele.Chiar ma uitam la aceeasi varsta fetele mai mari ale mele aveau 1700..tot pe acolo. Dar am pe placenta cateva insertii , gen cheag de coagulare, deci clexane in continuare si trebuie sa ma urmareasca Tutunaru mai atent de acum incolo, ma vad mai des cu el..chiar l-am felicitat ca a avut inspiratia s a imi dea clexane acum 1 luna jumatate, desi nu era foarte hotarat. Asa, peste 3 saptamani d-l dr hotaraste cand va fi nasterea, asa cum s-a exprimat din cauza riscului de tromboflebita , va trebuii ca bebe sa vina mai devreme, si sa nu il asteptam s a vina cand va vrea...ce inseamna asta ca nasc poate la 36 sapt sau 38 daca totul decurge ok..sper ca nu mai devreme. Am de facut iar doppler si analizele se pot face intre 28 si 36 sapt..o sa ma duc s ale fac saptamana asta, culmea e ca bebelina mea e cu capul in jos si sta cu capul in partea stanga, solicitand f tare vasele de sange din partea asta..ca naiba, exact cu piciorul stang am probleme, deci face in continuare presiune pe partea cu probleme..asta e ..asa am eu norocul. Dr T , a pus chiar problema cezarianei, daca lucrurile degenereaza si eventualitatea s a nasc la elias fiindca stie moasele..dar a ramas valabila nasterea la euroclinic. M-am bucurat ca bebita e bine si e cu 1 saptamana si 2 z mai mare , e in grafic cu restul, inaltime etc...adica bine ca ea e bine, ..apropo are par in cap. Am iesit de la dr, si am dat o raita prin magazine ca sa ma relaxez...am luat haine pentru toate 3 si creme pt mine..terapia shooping a functionat ceva..sper din suflet sa ma tina balamalele si sa nu merg in mai rau s a o pot aduce pe lume cu bine..de fapt riscul sunt eu..ca pe ea o poate scoate..in fine.. Si mi s-a recomandat relaxare maxima sa stau cat mai mult in pat , si lichide multe..relaxarea e problema , pt ca cu 2 copii nu ai cum..poate cand o sa am ajutor pe partea asta, o sa ma mai relaxez..sper.Al meu sot a zis ca nu ma mai lasa singura...de fapt el e ingrijorat pt mine de mult timp si a vazut cat sufar pt piciorul cu probleme..de multe ori nici nu ii mai spuneam ca se consuma f tare. Cam asta..si sper sa fie bine si pt mine. *** AniS ** 31+ *** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
felicitarii mami pt eco bun si bb sanatos si in grafic!!

ne bucuram pt voi ca sunteti bine, cat despre cheagurile pe placenta, stiu cum te simti ca si eu am avut si e posibil sa mai fie, tocmai de asta mi-a recomandat cezariana, care cred ca va fii tot prin s 38 daca vrea mandruta mea sa astepte pana atunci.
si ai grija de fete, mai ales de cea mai mica.
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
zambetmic spune:
simodina, tocmai asta e problema, ca nu depinde de mine in masura in care mi-as dori nasterea ... cel putin nu la stat ... acolo nu ai posibilitatea sa alegi daca vrei tati sau nu cu tine si multe altele
clau, nu am ramas debusolata si dezamagita
mai am 2 cursuri sper sa fie mai bune urmatoarele
33+ cu Vladut
musettepink spune:
Neata si de la mine!
Nadina 
,sa-ti traiasca Serban,sa fie sanatos si norocos!!!!!!!!!
Teo sper sa mai stea bebelina inca o saptamana
Andreutac felicitari pt bebelina in grafic!!!!!!

Laureta cam ciudat ce ti-a zis dr dar cine stie ce socoteli are si ea pe acolo prin spital,acum eu zic sa stai linistita ca sunt sigura ca daca te apuca nascarea nu te lasa pe drumuri,din cate am observat a fost mereu atenta cu tine.Apropo de cine se credea slaba,am probabt camasile de alaptat pe care mi le-a luat mama acu cateva luni una era s si una era m si aia m mai mergea cum mai mergea dar aia s.....eram cu tzitzi rau afara asa ca urgent am cumparat una marimea l![]()

Anis ai grija de tine,nu te poate ajuta nimeni o perioada,cineva gen mama,soacra....stiu nu e cea mai buna alegere dar decat sa patesti tu ceva mai bine.....zic si eu nu da cu rosii.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 22 ZILE 

clau_geo spune:
Zambetmic, sorry daca am interpretat gresit, asa mi s-a parut din mesajul tau 
Andyp
si ai si tu grija sa fii cat mai odihnita ca si tu ai termen ca si mine, asa ca hai sa nu ii lasam pe bebei sa iasa mai devreme ![]()
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo Neata gravidute, pot sa raportez 2 in 1 fara dop cazut si cu un somn bun la purtator am sentimentul ca va fii bine si ca voi naste atunci cand trebuie |
Neatza, fetelor!
Ooooooooooo, Clau, ma bucur ca ai azi asa o stare de spirit! Eu asta am crezut de la inceput, ca vei naste la termen!!!
Va multumesc pentru sfaturile legate de Chicco CT02. Eu, una, sunt hotarata sa il iau! Dar vom merge sa il vedem/pipaim! Nu stiu cat ma va tine, tinand cont ca Luca de la 6 luni va merge des in Franta sa il vada familia, iar caruciorul va fi aruncat in cala avionului foarte des si fara nicio grija! Dar vom vedea cat tine, de aceea nu vreau sa iau ceva ff scump pentru ca mi-e teama ca nu renteaza!
Da, Nausica, si eu m-am gandit la perspectva nu tocmai vesela de a imi plimba copilul la noi pe bd Decebal, la "aer curat". Voi incerca seara, cand va fi mai maricel, sa il scot in parc la 23 si in we sa mergem la munte cat de des si in Herastrau!
Andreutac
, vazut pui de printzesa suparici! Asa e si fi-miu, ca toti copiii, bosumflici la auzul sondei aceleia nesuferite! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! Si Luca are circulara laxa de cordon! Cam greu sa mai scape de ea ca e deja "pe pozitie" si nu se mai poate intoarce! Bine ca e laxa, am inteles ca nu pune probleme la nastere!Laureta
, ce tensiuni in Polizu?
Eu azi vreau sa merg in Obor dupa finet! Am inteles ca gasesc acolo (??)-unde oare?- si i-as lua lui fi-miu cativa metri sa fac eu niste paturici de finet pt carucior, infasat si ce-o mai fi! Cred ca e cea mai buna varianata! Am doua paturici de bumbacel de la rombaby, dar tare i-as face cateva din finet, e asa de fin pt copii!
O zi excelenta!
35+
LUCA
AMR 31 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
clau
da stiu numa ca de ateva zile taaare ma tem ca nu mai vrea sa stea bb-lina la cat de agitata e si ce simptome am.Sper sa mai stea macar o saptamana.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
babytza ce ai facut cu crocobaurul,l-ai sunat pe dr???????
Eva finet are si la carrefoure dar e o bucata ca sa zic asa nu au la metru,banuiesc ca se gaseste in obor,acolo gasesti tot ce vrei si ce nu vrei.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 22 ZILE 

ratonelu spune:
anis,ai grija de tine si sanatate multa
piolica,felicitari pt bebelina....![]()
![]()
![]()
io sper ca bebelu meu sa aiba acum macar 2kg.....si tu spui c-au zis ca e mic la 3-3.2...
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Neatza, fetelor! Ooooooooooo, Clau, ma bucur ca ai azi asa o stare de spirit! Eu asta am crezut de la inceput, ca vei naste la termen!!! Va multumesc pentru sfaturile legate de Chicco CT02. Eu, una, sunt hotarata sa il iau! Dar vom merge sa il vedem/pipaim! Nu stiu cat ma va tine, tinand cont ca Luca de la 6 luni va merge des in Franta sa il vada familia, iar caruciorul va fi aruncat in cala avionului foarte des si fara nicio grija! Dar vom vedea cat tine, de aceea nu vreau sa iau ceva ff scump pentru ca mi-e teama ca nu renteaza! Da, Nausica, si eu m-am gandit la perspectva nu tocmai vesela de a imi plimba copilul la noi pe bd Decebal, la "aer curat". Voi incerca seara, cand va fi mai maricel, sa il scot in parc la 23 si in we sa mergem la munte cat de des si in Herastrau! Andreutac , vazut pui de printzesa suparici! Asa e si fi-miu, ca toti copiii, bosumflici la auzul sondei aceleia nesuferite! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! Si Luca are circulara laxa de cordon! Cam greu sa mai scape de ea ca e deja "pe pozitie" si nu se mai poate intoarce! Bine ca e laxa, am inteles ca nu pune probleme la nastere!Laureta , ce tensiuni in Polizu? Eu azi vreau sa merg in Obor dupa finet! Am inteles ca gasesc acolo (??)-unde oare?- si i-as lua lui fi-miu cativa metri sa fac eu niste paturici de finet pt carucior, infasat si ce-o mai fi! Cred ca e cea mai buna varianata! Am doua paturici de bumbacel de la rombaby, dar tare i-as face cateva din finet, e asa de fin pt copii! O zi excelenta! 35+ LUCA AMR 31 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
vezi ce face somnul din om !!

35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI

Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE