Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
baby_boy spune:
Buna dimineata
. Ma bucur pentru vestile bune si bebei in grafic si pup toate
. Raportez si eu dureri de spate ca la cm..si ma gandesc nu or fii prea devreme? Stateam si ma gandeam..deci asa ar trebui sa inceapa..si incercam sa-mi dau seama daca ar fii mult mai puternice...as putea sa le fac fata? cred ca apar productiile de morcovi. Cum sa facem sa ne pastram curajul?
Mai raportez ca tocmai acuma..ne-a apucat cheful de munca...adica..varuit,schimbat parchet, usi,perdele..o groaza de treaba..si o sa-mi mut cartierul general in sufragerie..sa vad cum rezolv cu netul. Sper sa terminam in doua saptamani..nush de ce dar nu cred eu ca stau pana pe 15 oct.
.
O zi frumoasa , sunt prin zona
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
clau_geo spune:
baby boy, ai grija ca se zice conform diverselor articole citite ca genul asta de stare, de a face curat (cuib) cica anunta ca se pregateste venirea lui bb. Asa ca mai bine stai cumintica ca sa mai stea si bb.
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
preety spune:
Buna dimineata mamici!
Am apucat si eu sa citesc ce ati scris voi pana acum in capitolul nou si am o intrebare.
Andreea_and am vazut ca ai comandat un set de la bimbo market. Cat a durat ca sa vina si cum ai procedat? Recunosc ca arata f f f bine.
In rest sunt nerabdatoare cu eco de maine.
Ieri am experimentat si eu contractiile BH si recunosc ca loata prin surprindere m-am cam speriat!!!
30+
Nausica spune:
Neata fetelor.
simodina, sa-ti traiasca baietelul!
si mie mi se pare aiurea chestia asta cu "vizualizarea" bebelusului din cadrul cursurilor de pregatire pt nastere. la fel si partea cu vorbitul. ca o facem noi sau ca avem noi modurile noastre de relaxare si de gindire pozitiva, ok, dar sa iti sugereze cineva s-o faci, si mai ales real time si in grup e cam varza. vorba ta, pute a spirala
antreutac, dragutze pozele. bravo pt vestile bune.
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
kid2003 spune:

La multi ani, Serban!!! Simodina, sa iti traiasca baiatul si sa ai o nastere usoara!!! Tine picioarele alea strans incrucisate sa nu ne dai planurile peste cap! Ce emotii!!!
Abia astept sa treaca saptamana asta si sa scap si eu de burtoi, picioarele din fericire se umfla dar nu e chiar atat de grav, inca imi incap in sandalele 38 (eu am incaltari pe doua marimi 37 pentru lunile normale si 38 pentru lunile de gravideala si cele de lauzie, piciorul isi revine la dimensiunea normala cam la 9 luni de la nastere)...Eu sunt constienta ca nu mai port chiar un 37 curat, mai curand un 37 jumate, dar mi-am pastrat si pantofii si sandalele care mi-au placut nr 37 si intru in ei (mai greu) dar nu acum...acum port 38 in cap...Asta e.
Eva, succes, sper sa gasesti caruciorul acela la magazin la Chicco...daca nu poate il vezi prin hypermarket-uri, pe site vad ca nu mai apare deci s-ar putea sa nu il gasesti de vizionat la Chicco.
Pentru avion si calatorii din astea cu masina plina de bagaje avem un carucior "de sacrificiu", unul care se pliaza umbrela si care e f f rezistent, e un MacLaren cumparat la oferta din UK (90 de lire) si il gasesti sigur in oferta in Franta (aici e la noi la Mothercare dar dublu ca pret ca in tarile civilizate)...e si asta o varianta, unul bun, de acasa, de mers in parc si unul umbrela (prietena mea are unul de 1 milion din Carrefour pe care nu se sfieste sa il arunce in cala la avion si care inca se tine ok) care ocupa f putin spatiu dar nu e la fel de confortabil ca acela de acasa, de plimbare, parc si nani.
Daca veti calatori mult, e si asta o varianta, ca altfel carutul "bun" se va deteriora rapid (plus ca ocupa mai mult loc si e mai greu).
Boo, mai ai putin, putin, putin...ce faci azi? Mananca mai lejer, mai mult supa si branzica, chestii moi, sa nu ai probleme dupa operatie...
cand te internezi? Maine apare inca un bobocel.
Freshanana, tu nu ne-ai mai zis demult una - alta, ce faci? Cand te operezi?
si tinem pumnii.
Hai ca saptamana asta se va incheia cu bobocei, iar saptamana viitoare se lasa cu si mai multi!
bb2
babytza spune:
Neata burticutze 

Simodina sa-ti traiasca baietelul !!!!! 
Teomaria Bafta la control si sa fie cum iti doresti tu !!! Si in avans : felicitari pentru cei 10 ani !!! La mai multi !!!

Andreutac Ce inghesuiala pe bebelina ta acolo...
e scumpa foc !!!
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Eva, mie mi-a luat mama ieri finet din magazinul Titan, poti incerca si acolo.Cat despre carucior, eu chiar l-am vazut luni pe strada cand ma duceam sa-mi platesc minunata rata si chiar mi-a placut. NU stiu de ce, dar ramasesem cu ochii atintiti asupra lui (era chiar un baietel inauntru si destul de maricel). Singura chestie care nu imi place este ca parca e mai robust si mai greu de manevrat, asa mi s-a parut mie. Dar, cum ti-au zis si fetele, mai bine du-e sa-l vezi si sa-l pipai.
clau
ma bucur ca te-ai trezit bine azi.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
ratonelu spune:
kid,tu cand esti programata?
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Neatza si de la mine. Eva, mie mi-a luat mama ieri finet din magazinul Titan, poti incerca si acolo.Cat despre carucior, eu chiar l-am vazut luni pe strada cand ma duceam sa-mi platesc minunata rata si chiar mi-a placut. NU stiu de ce, dar ramasesem cu ochii atintiti asupra lui (era chiar un baietel inauntru si destul de maricel). Singura chestie care nu imi place este ca parca e mai robust si mai greu de manevrat, asa mi s-a parut mie. Dar, cum ti-au zis si fetele, mai bine du-e sa-l vezi si sa-l pipai. clau ma bucur ca te-ai trezit bine azi.POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |

35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI