Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
andreutac spune:
Tzitziri, Musette, Eva, Andy_p, Babytza, Ratonelu, Clau va multumesc pt felicitari si complimente si va
pe toate.
Clau, ma bucur ca ai dormit bine si azi esi cu alt tonus. E foarte important. eu una sunt convinsa ca totul va fi bine pana la final, iar fetita ta va fi cel putin la fel de frumoasa ca mamica ei
Anis,felicitari pt. bebelina si ma bucur tare mult ca ne-ai adus vesti bune. Ai in continuare grija de tine.
Andreea
33+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
simodina spune:
Ratonelu, Andy.p, Musette, Nausica, Kid, Babytzamultumesc frumos pentru urari 
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+
Nausica spune:
am pus 3 poze de azi pe contul comun, ca sa aniversez saptamina 31 de care ieri am uitat. 
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
monica_dicut spune:
simo LA MULTI ANI pentru Serban, sa fie sanatos si cuminte si sa creasca mare mare 
July, pe unde umbli? dormi? Nu de alta da' la cat te-am tinut azi-noapte de vorba cred si eu ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
AlexaM spune:
BUna fetele,
Tot 2 in 1... Diseara ma duc la un control.daca sunt noutati va anunt.
Apropo de lasat burta: burta mea s-a lasat de vreo saptamana si jumate. Nu mi-a zis nimeni o simt eu. Respir mai bine, pot manca mai mult la o singura masa...inainte abia intra ceva si trebuia sa fac pauza.
Plus ca nu mai pot sta in fund adica la 90de grade ca vine burta peste picioare...
Linea negra nu am asa ca ...probabil n-o sa nasc...
NU cred ca se intampla la fel la toata lumea...asa e la mine..
Bebe se misca ok..ceva mai usor in ultima saptamana dar inca se simte bine..mai mult face valuri decat loveste, dar el a fost un finut toata sarcina si nu a bumbacit-o pe ma-sa prea tare.
Ramasesem datoare cu un raspuns despre sterilizatorul pt microunde de la Primii Pasii. L-am testat si este excelent...foarte rapid fara bataie de cap si ieftin. Imi cer scuze de intarzierea raspunsului.
Multa sanatate si nasteri usoare ...
38+ 
Matei Cristian
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Tzitziri, Musette, Eva, Andy_p, Babytza, Ratonelu, Clau va multumesc pt felicitari si complimente si va pe toate.Clau, ma bucur ca ai dormit bine si azi esi cu alt tonus. E foarte important. eu una sunt convinsa ca totul va fi bine pana la final, iar fetita ta va fi cel putin la fel de frumoasa ca mamica ei ![]() Anis,felicitari pt. bebelina si ma bucur tare mult ca ne-ai adus vesti bune. Ai in continuare grija de tine. Andreea 33+ Eva Mariapoze Vineee bebelusa!!! |
Mersi mult si sa dea Domnu sa fie asa

35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
monica_dicut spune:
ALexa, tu nu erai programata la cezariana saptamana asta??? Sau neuronu meu joaca feste iar....
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
ratonelu spune:
alexaM,dec eu nu nasc...daca tu nasti si simti ca respiri mai usor...
eu tot pana in gat simt burta,aseara am vrut sa mananc doar 2rosii cu o feliuta de branza...cred ca in 40de minute am mancat...dupa fiecare inghititura am stat minute in sir...ca ma sufocam...
deci ,m-ai linistit![]()
![]()
![]()
![]()
io ma stau "o tura"
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
laureta spune:
Buna fetele
. Am dormit cred, ca nici nu mai stiu cum e somnul profund
.
Ancule cum esti te asteptam 
ilia is bine...cred. Bag scobutil la greu 
teomaria ma bucur ca esti bine si bafta la ctrl
andreutac felicitari pt bebelina sanatoasa
simodina La multi ani pt pitic
musette
Eva nush exact ce tensiuni sunt la Polizu ca am fost asa tolomaca sa nu intreb
. Daaar data viitoare adica luni am iarasi control asa ca o so intreb direct cu tupeu.
Nu iti fac griji ca eu cred ca doctoritza mea are o problema pe la spital sau cu sefi pe acolo. Vedem ce imi zice luni.
preety bafta la echo miine
Laureta bb2 - 36+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
babytza spune:
Alexa bafta la dr !!!! Iti tinem pumnii sa fie bine !! 

Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze