Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
clau_geo spune:
mai burtici, lasati-l pe dr. T ca sughita saracu de cat il pomeniti si mai sunteti si fwemei maritate care asteapta copii si voua va arde de ocheade
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andreutac spune:
Miruna, eu intrebasem la cat timp dupa cezariana ai voie sa faci dus. M-am mai linistit dc zici ca tie ti-au dat voie a doua zi, dar in acelasi timp mi-aduc aminte reactia mea dupa operatia de apendicita (aveam 18 ani) si pana sa pleca acasa am fost o leguma, deci nici vorba de dus caci abia ma miscam si in plus toaletele erau infecte. De data asta sper sa-mi revin mai repede fiind si mult mai motivata si fiind vb. de rahianestezie. Merci oricum
Fetelor, vad ca ati pus ochii pe dr. T ... hm, ce sa zic, barbat bine, insa cum zicea si Miruna nu e genul meu
Kid si Simodina, super ideea cu faptul ca va executa pe ambele in aceeasi zi. Stati cumintele si asteptati sa se elibereze rezervele
Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Mie de la Elias mi-a placut un chirurg inalt si cu ochii verzi, off off mai mai ce barbat. Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |
Miruna, acum am citit eu cu atentie! Inalt cu ochii verzi zici? Sa nu fi fost al meu in vizita prin Elias! Avea accent frantuzesc? L-ai pus sa zica "r, ratzusca, ramurica?"
35+ LUCA
AMR 32 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
JulyMorning spune:
clau io am o scuza: nu-s maritata , plus ca am interdictie la ca sa nu vina bebelina prea repede... si asa ca visez numa' cai verzi pe pereti dimineatza, la pranz si seara. Nu ma mai gandesc ca nici dupa ce nasc nu o sa am voie, ca ma deprim total. Si deci ma pot delecta macar cu poze, nu? Poate d-aia mi s-o fi parut si asa interesant dr. T, cine stie...
_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
clau_geo spune:
citat din mesajul lui JulyMorning clau io am o scuza: nu-s maritata , plus ca am interdictie la ca sa nu vina bebelina prea repede... si asa ca visez numa' cai verzi pe pereti dimineatza, la pranz si seara. Nu ma mai gandesc ca nici dupa ce nasc nu o sa am voie, ca ma deprim total. Si deci ma pot delecta macar cu poze, nu? Poate d-aia mi s-o fi parut si asa interesant dr. T, cine stie... _ Our future determines our past Fasolica de S38+ Fasolica eco 1 22S Fasolica eco 2 22S Fasolica eco 3 22S |
July esti iertata , te inteleg fiindca si noi avem interdictie la sex de cand eram in 4 luni si jum. deci avem ceva timp de cand nu am mai prestat
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
monica_dicut spune:
hai ca m-ati facut sa rad cu Dr T si bineinteles si curioasa. Asa ca evident, m-am uitat si eu. Nici pe gustul meu nu este. Imi da senzatia de Vin Diesel la varsta a -2a asa.
Si sa va zic una simpatica cu injineru meu apropos de ginecologi. Acu vreo 3 ani, desi luam pastile, am avut o sangerare intre menstruatii. Evident m-am dus la doctor. L-am luat si pe el si mai eram cu o prietena care avea si ea programare. In fine, stand el acolo pe hol si asteptand sa ies l-a auzit pe doctor spunandu-mi sa ma dezbrac si sa ma urc pe masa. La care al meu, o intreaba foarte sfios pe prietena mea "cum? tre sa isi dea pantalonii jos???"
Pai daca as fi avut un doctor tanar si chipes cred ca deja intra la banuieli Oricum, a fost simpatic.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI
AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Muuh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Miruna, acum am citit eu cu atentie! Inalt cu ochii verzi zici? Sa nu fi fost al meu in vizita prin Elias! Avea accent frantuzesc? L-ai pus sa zica "r, ratzusca, ramurica?" 35+ LUCA AMR 32 ZILE!!! POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Off Eva nu cred. Povestea a fost complet lipsita de romantism. Eu boram intr-o tavita de spital (incepuse sa se infecteze chistul de pe ovar) iar el venise sa vada daca am apendicita. In tot timpul asta eu eram fara chiloti si cu rochia ridicata peste burta dar am vrut sa fiu o doamna cocheta si am zis: Sa imi traga si mie cineva rochia in jos ca sunt goala la care el mi-a zambit si a zis: Doamna stati linistita am mai vazut si noi la viata noastra. Avea teoretic unde sa graseieze da nu am auzit nimic de felul asta.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
JulyMorning spune:
monica, tare comparatia cu Vin Diesel
Deci e de la hormoni clar, daca toate ziceti ca nu e asa mare scofala
Clau, saracuta... io am cam 3, max 4 sapt de cand am interdictie... tu la 4 luni ...cred ca tre sa iti desenam, sa mai stii si tu cum arata...
Miruna, ce tablou.... pana si in cele mai tampite momente reusim sa fim tare self-conscious, se pare.
Gata, schimbati subiectul, io ma duc sa fac un dus.
_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Si sa va zic una simpatica cu injineru meu apropos de ginecologi. Acu vreo 3 ani, desi luam pastile, am avut o sangerare intre menstruatii. Evident m-am dus la doctor. L-am luat si pe el si mai eram cu o prietena care avea si ea programare. In fine, stand el acolo pe hol si asteptand sa ies l-a auzit pe doctor spunandu-mi sa ma dezbrac si sa ma urc pe masa. La care al meu, o intreaba foarte sfios pe prietena mea "cum? tre sa isi dea pantalonii jos???" Pai daca as fi avut un doctor tanar si chipes cred ca deja intra la banuieli Oricum, a fost simpatic. |
F tare sotzul tau!
Al meu nu e departe deloc! Noroc ca eu sunt genul care nu se epileaza la dansa decat cu mana proprie si personala, nu merge la ginecologi barbati din pudibonderie, sunt dereglata tare si tarziu sa ma reglez! Ma gandesc si eu ca la cate "danse" vede un medic barbat a mea i se va parea doar "materie prima", "obiectul muncii", dar nu ma lasa neuronul sa ma intind pe acolo! Deh! Tare mult ii convine jumatatii mele mai bune! In Strasbourg cautam de zor un gine, si cautam femeie, i-am zis sa nu cumva sa vina cu barbat. Al meu sotz "pai normal, te inteleg , e ceva normal!"
Din seria "ai nostri ca brazii"...
35+ LUCA
AMR 32 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
ratonelu spune:
hai ca m-ati facut sa rad....si curioasa in acelasi timp....dragutel dom doftor....
mai ales ca poate e placut si asa,ca om....
si la mine hormonii umbla brambura....noua nu ne-a dat interdictie dom doftor,doar ca io in pat abia ma misc de pe o parte pe alta de durere de spate,fund si picioare,lubrifierea e aproape zero......deci nu ne-a dat interdictie dofotru,dar i-am dat io soatei....ca nu mi se pare nimic placut in cele spuse mai sus.
si cand te gandesti ca si nu stiu cat timp dupa cezariana....
cre c-o sa mergem la niste cursuri...ca io nu mai tin minte.
ori....e ca mersu pe bicicleta,nu s euita niciodata?
upsss..io nu stiu sa merg pe bicicleta....
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....