Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Anis,mie dr mi-a spus ca nu imi scoate cerclajul decat atunci cand o sa am contractiile de nastere ,deci nu pe la 37-38 de saptamani cum am citit si eu dar nu am intrebat de apa si de dop

29+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July eu am o prietena a carei verisoara nu se dadea plecata din salonul ei ca venise Tutunaru la vizita si asta il sorbea din ochi. L-a bufnit pana si pe el rasul si prietena mea i-a zis: iesi si nu mai holba ochii la el. Eu nu il stiu, nu am avut placerea sa il vad dar tare m-ai facut curioasa.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica pai asa arata ecograful dpn pt ca bebe teoretic e mai micut decat UM dar practic dr a zis ca la 3kg e f ok si ca nu o sa-l fac de 52 de cm ci de 49 si de aceea ii iese mai micut,de asta cred ca a zis si el ca pot naste inainte sa plece deci teoretic inainte de termenul dat de ecograf.

Anis merci Stau cu pumnii stransi sa vii cu vesti bune!

july si zici asa.....iti place de dr nostrumerci pt felicitari

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

July eu am o prietena a carei verisoara nu se dadea plecata din salonul ei ca venise Tutunaru la vizita si asta il sorbea din ochi. L-a bufnit pana si pe el rasul si prietena mea i-a zis: iesi si nu mai holba ochii la el. Eu nu il stiu, nu am avut placerea sa il vad dar tare m-ai facut curioasa.

Nici eu n-am avut placerea sau onoarea, abia acum 2 zile am vazut prima oara poza si asta a fost sentimentul pe care mi l-a lasat... din poza... am reusit sa o gasesc, uite aici
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/2763664116/
In fine, nu e o frumusete, dar mi se pare foarte "masculin"

_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:

muuh stai ca-ti dau link cu poza

Edit: vad ca a dat July linkul

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Citat:

Nici eu n-am avut placerea sau onoarea, abia acum 2 zile am vazut prima oara poza si asta a fost sentimentul pe care mi l-a lasat... din poza... am reusit sa o gasesc, uite aici

_
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

E masculin dar nu e genul meu. Oricum nu e un urat asta trebuie sa recunosc. Mie de la Elias mi-a placut un chirurg inalt si cu ochii verzi, off off mai mai ce barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lucutta nu are pe unde sa iasa dopul...ca,colul e legat dupa ce iti scoate firul de cerclaj il poti simti.

*** AniS ** 31+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Citat:

_
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

E masculin dar nu e genul meu. Oricum nu e un urat asta trebuie sa recunosc. Mie de la Elias mi-a placut un chirurg inalt si cu ochii verzi, off off mai mai ce barbat.

De acord, are figura de golanel! Pare inteligent, dupa privire, si vazand ce comentarii face pe site-ul lui, ii dau cateva puncte, dar atat...not my type! Echilibram balanta?!

35+ LUCA

AMR 32 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mai, fetelor, mai ..ce tropaie hormonii pe aici!Aveti grija cu dr astia!!
Clau, hai ca nu mai e mult si daca e sa fie...sunt sigura ca totul va fi bine, chiar daca nu e dr ta.
Si la mine linea nigra mai are ceva pana sa ajunga la sani..dar stiu ca zuzele(mamicile de ian-feb)tineau cont de chestia asta si, coincidenta sau nu, s-a potrivit.
Chestia cu lasatul burtii pare mai veridica pt ca bebe coboara cand se fixeaza(angajeaza).
La mine nimic nu prevesteste nasterea deocamdata..mai aste[ptam!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
EVa, am uitat sa-ti spun ca m-am delectat cu pozele falcosului tau LUca. O sa fie un copil tare special Felicitari si tie.

Monique, un milion de pupici de la mine si de la fi-miu! Doamne ajuta!

35+ LUCA

AMR 32 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput