Mamici norocoase de sept-oct 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
Nocom spune:
lucutta nici eu nu stiu....
34+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
kid2003 spune:
Da, azi am avut noroc, am intrat primele la control.
Saptamana viitoare, luni dimineata ne zice dr cand avem rezerve libere (eu si Simodina) ca vrea sa ne "hacuiasca" in aceeasi zi si sa stam impreuna Stim noi de ce-l iubim asa tare pe doctorica, se gandeste mereu si la binele nostru. Intr-adevar ne va fi mult, mult mai bine sa fim impreuna, vecine de rezerve, ca daca nu ne dau bebeii in salon, macar stam amandoua, mai jucam un poker, ne mai uitam la filme... Nici nu am indraznit sa il rugam asta dar daca el a venit cu ideea...Deci luni stim sigur cand va fi ziua cea mare (saptamana viitoare sigur). Acum ma rog numai sa stea Simodina cuminte si cu picioarele stranse, ca ea are un avans de 10 zile inaintea mea, va avea aprox. 40 de saptamani la nastere, sper sa nu se grabeasca si sa ne dea planurile peste cap!
Anis, iti tin pumnii dupa amiaza, sa vii cu vesti bune!
Babytza, suna-l pe dr pe mobil, nu sta pana pe 29, o sa iti dea tratament la telefon, asa am facut si eu cand mi-a iesit candida prin luna a 5a...
Nocom, bine ai revenit!!! ZIci ca sunt de kko astia de la Clicknet, asa? Ca noi ne gandeam sa ne mutam de la UPC (Si astia sunt de kko) si sa alegem Clicknet, dar dupa experienta ta, zic pas.
Bebe a mea e in limite normale, sa zicem, are 2,900 (la 37 sapt) si doctorila mi-a zis sa stau calma saptamana asta si sa mananc sa mai creasca un pic bebe, sa sara de 3 kg ca e mai bine sa fie mai grasuta asa...Fetele cu bebei peste 3.500 sunteti niste fericite o sa aveti niste bebei de reclame, cu gropite si cutitze pe la picioare!
Muuh, si eu zic la fel, cat mai multi de moartea pasiunii. Eu mi-am pus 6 perechi in bagaj. Si data trecuta i-am folosit din momentul cand m-au dus in salon pana la externare. Nu-mi imaginez cum sa stai fara chiloti pe tine, ca si-asa esti un robinet, uof!
Clau_geo, eu cred ca sotiorul tau se va descurca sa monteze patutul. Eu am unul pliant de la Graco si il pot monta singura, cam toate sunt pe acelasi principiu, nu e nimic complicat si este facut sa il poata monta doar o persoana.
July, si tu mai ai putin! Tin pumnii sa nasti asa cum iti doresti si cum e mai bine pentru tine si bebe
bb2
anis spune:
Lucutta, cerclajul se scoate pe la 36-37 sapt ,cum decide dr, si dupa da, se rupe apa, dopul etc...si oricum daca incep contractiile de nastere si tu ai cerclaj fuga la dr.
*** AniS ** 31+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mie linia neagra mi-a aparut putin in ultimele zile inainte sa nasc...de accentuat , s-a accentuat dupa ce am nascut si a discparut in 4-5luni.
SAru-mana fetele ca va ganditi la mine, incep sa ma pregatesc sa ma duc la dr.
Mussette, felicitari pt bebita !
*** AniS ** 31+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
clau_geo spune:
pt cele stresate ca si mine, un articol despre cum se declanseaza nasterea
http://w w w . p a r i n t i . c o m / modules.php?name=News&file=article&sid=332&mode=&order=0&thold=0
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Muuh spune:
Cine vroia sa stie la cate zile dupa cezariana poti face dus? Pe mine m-a lasat de a doua zi cu remarca:La cat de bine arati imi e ca te culeg din dus cu farasu asa ca stai si tu linistita te rog si te speli la dus de maine. Dusul in Elias era super jegos si eu nu sunt o pretentioasa asa ca am amanat pana la venirea acasa. Ma spalam in chiuveta din camera fie cu prosopul ud (in prima zi dupa operatie) iar apoi pe bucatele asa in partile esentiale ca oricum la operatie si mai jos imi facea acolo toaleta de doua ori pe zi.
ratonelu mie mi-a zis o doamna vineri in parc: Pana luni nasti sigur. Daca nu m-a timpit caldura de tot astazi este marti si pana la ora asta nu am nascut. Relax asta cu coboratul burtii este destul de greu de sesizat de catre cei din jur.
Eva alea fara linea negra stau pana le apare si pana li se infasoara in jurul ambelor tzitzi.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
monica_dicut spune:
bitza, finei mele i s-a lasat burta fix cu o ora inainte sa nasca. DEci si asta e un mit. Si eu o tot urmaresc si ii spusesem si lu injineru' sa fie atent cand mi se lasa burta
cu linia nigra vorba Evei, cele care nu au??? nu mai nasc???
musette, cum 11-19 sept??? pai io am 7-13 sept si am UM cu 2 zile dupa tine Bine c ate-ai linistit cu crocobaurul si felicitari pt bebe maricel
EVa, am uitat sa-ti spun ca m-am delectat cu pozele falcosului tau LUca. O sa fie un copil tare special Felicitari si tie.
DEfapt FELICITARI la toate fetele care au fost la eco.
Kid si Simodina, ce bine ca o sa stati impreuna. Doamne, ce putin mai aveti si voi.
Clau, tine picioarele incrucisate pana joi, te rog frumos. SI daca nu, sa sti ca mai ai o sansa sa nasti cu unul din doctorii de garda si poate dai peste unul foarte dragutz. EU la CFR2 (neuronu' meu asa stie ca acolo nasti sau ma insel?) am auzit numai de doctori mai draguti decat in alte parti. Si acum imi pare rau ca nu i-am ascultat pe nasii mei care au vrut sa ma trimita la doctora cu care a nascut nasa. SI asta din comoditate ca e spitalul prea departe...
Si sa ne tii la curent please pe cat posibil. Eu iti tin pumnii, poate totusi nu e dopul si mai sta bebelina.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI
AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Da, azi am avut noroc, am intrat primele la control. Saptamana viitoare, luni dimineata ne zice dr cand avem rezerve libere (eu si Simodina) ca vrea sa ne "hacuiasca" in aceeasi zi si sa stam impreuna Stim noi de ce-l iubim asa tare pe doctorica, se gandeste mereu si la binele nostru. Intr-adevar ne va fi mult, mult mai bine sa fim impreuna, vecine de rezerve, ca daca nu ne dau bebeii in salon, macar stam amandoua, mai jucam un poker, ne mai uitam la filme... Nici nu am indraznit sa il rugam asta dar daca el a venit cu ideea...Deci luni stim sigur cand va fi ziua cea mare (saptamana viitoare sigur). Acum ma rog numai sa stea Simodina cuminte si cu picioarele stranse, ca ea are un avans de 10 zile inaintea mea, va avea aprox. 40 de saptamani la nastere, sper sa nu se grabeasca si sa ne dea planurile peste cap! Anis, iti tin pumnii dupa amiaza, sa vii cu vesti bune! Babytza, suna-l pe dr pe mobil, nu sta pana pe 29, o sa iti dea tratament la telefon, asa am facut si eu cand mi-a iesit candida prin luna a 5a... Nocom, bine ai revenit!!! ZIci ca sunt de kko astia de la Clicknet, asa? Ca noi ne gandeam sa ne mutam de la UPC (Si astia sunt de kko) si sa alegem Clicknet, dar dupa experienta ta, zic pas. Bebe a mea e in limite normale, sa zicem, are 2,900 (la 37 sapt) si doctorila mi-a zis sa stau calma saptamana asta si sa mananc sa mai creasca un pic bebe, sa sara de 3 kg ca e mai bine sa fie mai grasuta asa...Fetele cu bebei peste 3.500 sunteti niste fericite o sa aveti niste bebei de reclame, cu gropite si cutitze pe la picioare! Muuh, si eu zic la fel, cat mai multi de moartea pasiunii. Eu mi-am pus 6 perechi in bagaj. Si data trecuta i-am folosit din momentul cand m-au dus in salon pana la externare. Nu-mi imaginez cum sa stai fara chiloti pe tine, ca si-asa esti un robinet, uof! Clau_geo, eu cred ca sotiorul tau se va descurca sa monteze patutul. Eu am unul pliant de la Graco si il pot monta singura, cam toate sunt pe acelasi principiu, nu e nimic complicat si este facut sa il poata monta doar o persoana. July, si tu mai ai putin! Tin pumnii sa nasti asa cum iti doresti si cum e mai bine pentru tine si bebe bb2 |
Mersi mult Kid, sper sa se descurce si multa bafta si sanatate cat cuprinde saptamana viitoare.Nastere usoara!
AMR 5 SAPTAMANI
JulyMorning spune:
musette, kid felicitari pentru bebei sanatosi si in grafic!
kid chiar foarte sensibil dom doctor, sa va "aranjeze" pe amandoua asa, sper sa iasa smecheria.
L-am vazut pe dom doctor al vostru intr-o poza la cineva pe forum (nu de la noi de la odisee) si sincer nu stiu daca as fi putut avea un asemenea doctor. Mi s-a parut un barbat destul de bine (ca sa nu zic mai multe ... ) si cred ca mi-ar fi crescut tensiunea numa' de la asta Plus ca citind site-ul lui, pe forum, are un umor tampit pe placul meu ... si daca pun si hormonii de sarcina, cine stie ce ganduri as mai fi avut ... pfiuuuuu
_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut bitza, finei mele i s-a lasat burta fix cu o ora inainte sa nasca. DEci si asta e un mit. Si eu o tot urmaresc si ii spusesem si lu injineru' sa fie atent cand mi se lasa burta cu linia nigra vorba Evei, cele care nu au??? nu mai nasc??? musette, cum 11-19 sept??? pai io am 7-13 sept si am UM cu 2 zile dupa tine Bine c ate-ai linistit cu crocobaurul si felicitari pt bebe maricel EVa, am uitat sa-ti spun ca m-am delectat cu pozele falcosului tau LUca. O sa fie un copil tare special Felicitari si tie. DEfapt FELICITARI la toate fetele care au fost la eco. Kid si Simodina, ce bine ca o sa stati impreuna. Doamne, ce putin mai aveti si voi. Clau, tine picioarele incrucisate pana joi, te rog frumos. SI daca nu, sa sti ca mai ai o sansa sa nasti cu unul din doctorii de garda si poate dai peste unul foarte dragutz. EU la CFR2 (neuronu' meu asa stie ca acolo nasti sau ma insel?) am auzit numai de doctori mai draguti decat in alte parti. Si acum imi pare rau ca nu i-am ascultat pe nasii mei care au vrut sa ma trimita la doctora cu care a nascut nasa. SI asta din comoditate ca e spitalul prea departe... Si sa ne tii la curent please pe cat posibil. Eu iti tin pumnii, poate totusi nu e dopul si mai sta bebelina. POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI |
sa sti ca stau la propriu cu picioarele incrucisate in speranta ca va sta bb acolo macar pana vine dr daca nu mai mult.
va tin la curent cu noutatile si felicitari pt prefix, mai ai foarte putin
AMR 5 SAPTAMANI