Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Miruna Ioana
Olivia Ioana
Cristian Nicolae
La multi ani! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
greyeras spune:
Am vazut un Mihnutz tare dragut si o mamica Teo tare sexoasa.
Eu pe fuga ca de obicei, cand m-am asezat si eu la calculator s-a trezit maimutica mea. Ieri m-a terminat, ce mai mare placere a ei este sa mearga in picioare, asa ca m-am cocosat de tot. Ieri a facut si ea primii pasi singurica, sa o manance mami pe ea de fetita.

Papam si iesim la cumparaturi ca suntem invitati azi la ziua unui baietel care face 1 anisor, asa ca astazi petrecem.
Va pupam si va dorim o zi buna!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Roxana_G spune:
Cumatra ce rau imi pare ca te-ai simtit asa rau. Eu am cazut lata la 9 juma din pricina durerii, noroc ca a venit cumatrul sa imi aduca Nurofene. Dar nici azi nu sunt mult mai bine. Dar de bulimie zau m-ai vindecat!
Iar costume de baie nu gaseai din pricina decolteului generos, nu ca nu ai fi slaba.
Ce ma bucur ca ati finalizat cu Turcia, sper sa va relaxati si sa va distrati pe cinste.
Danuta, si Andrei tot bube din astea a avut, i-am dat gluconat de calciu, Zyrtec si am pus mixtura. Oricum gluconatul de calciu a fost foarte bun. Nici eu nu sunt sigura ca era urticarie sau au fost ciupituri. La noi in casa misuna paianjenii la greu, nici nu stiu de unde vin atatia. Anul trecut eram cu gandaciada, acum viespii si paianjeni.
Prisi, Andrei e bine, mai are cateva bubite care nu s-au uscat de tot. Dar nu il deranjeaza.
fetele!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramonaiani Cu sotul in Germania ?? i-a zis ei doctora CA COpii sunt plini de microbi (cacofonie voita). |
Pai eu n-am stiut ca ati fost fara jumatate in deplasare.
Deci ea poarta in burta un bebe plin de microbi? (intrebare retorica)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Cu o zi intarziere si scuzele de rigoare, urez LA MULTI ANI Miruna Ioana de mami Lia_B!
LA MULTI ANI Olivia Ioana de mami Alinkav si
Cristian Nicolae de mami Afibebe!
Sa fiti toti trei sanatosi, buni si generosi, harnici si cuminti, sa va bucurati parintii si pe cei din jur!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinkav spune:
!!!!LA MULTI ANI MIRUNA IOANA!!!!
!!!!LA MULTI ANI CRISTIAN NICOLAE!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Lia_B spune:
Multumesc pentru urari Ramonaiani, Greyeras, Roxana G, Yaia, Alinkav
Sa dea Domnul sa fie sanatosi si fericiti!
Sunt la zi cu cititul si vizionatul pozelor dar sunt inca f obosita si nu pot detalia referitor la cele citite si vizionate, dar m-am minunat de vacantele pe care le-ati avut si curajul de a merge si cu bebe. Noi am fost la mare cu bebe si ni s-a parut o fapta vitejeasca, dar sa mai mergem pe alte meleaguri, calare pe elefanti......
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
Lia_B spune:

Olivia Ioana

Cristian Nicolae

Multa sanatate si tot binele din lume !
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
alinus_25 spune:
Greyerash, am vazut si eu nuntasii, mumoasa nasa![]()
Felicitari mergaretei pt primii pasi. De acum, mamiii emotii la greu!
Am vazut ca si Lia a avut ieri emotii mari, deh are mama fata mare!
RUNA MIRUNA, Sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!
Olivia Ioana, de mami Alinkav
si
papanashului nostru Cristian Nicolae!
Afibebe sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, voios, iar voi parintii sa fiti si voi sanatosi, sa va puteti termina casuta si sa mai faceti si o surioara
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)

Cu sotul in Germania ??