Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitz78 spune:
la multi ani olivia!
la multi ani cristi!
multa sanatate, fericire si noroc in viata!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
alinus_25 spune:
Danuta piscaturi cu poncticel vinetiu zici? Poate o mai dai cu Autan preventiv. De obicei luna august e luna ganganiilor si a ciupiturilor de tot felul.
Nici noi (adultii, nu Teo)nu am scapat de ciupituri. Noi am nimerit duminica la padure intr-un viespar, da' viespi din alea gigant, cat degetul
, cum am mai vazut, doar pe discovery. Am citit despre ele si cica Ro nu e in arealul lor.
Si ca sa revin la "ce ma doare", Teo si-a schimbat si el programul, azi noapte nu s-a mai trezit la 2, 4 si 5,30 cum ii era obiceiu, ci doar la 4 si 6, in consecinta am dat ceai la 4 si bibe la 6, si am scos tzitza.
Problema e ca de vreo 2 zile ma doare sanul drept (al mai mare si mai solicitat). Ieri m-a vazut si tati ca ma masam la san si stateam cu compresa rece si mi-a zis sa-l intzarc
ca s-a saturat sa ma vaza chinuita. Eu aveam in plan sa-l mai las pana la 1 an. Acum nu stiu, va intreb pe voi, cand doare asa un san, ce e de facut????
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
Am uitat sa zic ca am vazut-o pe mami glamouroasa cu puiul farmacist
, frumosi amandoi, insa mami clepsidra. Faina poza aia cu proba de costum.![]()
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
aeperju spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
foarte frumoase poze, sa-ti traiasca puiul ! tu ai fost cumva gimnasta ? parca te-am vazut la tv. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
ha ha ha! ce spirit de observatie....exact acolo la paralele eram!
emma
mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor:
Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe!
sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
Alinus, ii pun galustele din supa pisate cu furculita in iaurt.Aceasta reteta a inventat-o soul, cand l-am lasatintr-o seara cu Antonia.
Bebeka, eu saptamana trecuta i-am facut pt prima data supa de galuste si din albus.Pana acum ii faceam doar din galbenus, si ca sa compenseze lipsa albusului, mai adaugam putina apa plata.
Pandispan facut doar din galbenus i-am dat si eu pe la 10 luni, dar nu prea mi-a crescut prajitura fiind fara albus.Acum o sa ii fac un pandispan cu piersicide ziua ei.
Grisul cu lapte: la 500 ml lapte si un varf de lingurita de zahar, pun juma de ceasca de gris cand da in clocot laptele, si mestec continuu cu furculita ca sa nu faca cocoloase. Pueti sa ii mai puneti o lingurita de miere la sfarsit in loc de zahar.
Teodora, am admirat pozele voastre de la mare, Mihnutu e un scump si se vede ca s-a distrat!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Fetele din sectorul 2,3 la ce cofetarie comandati tortul pt mot? Eu vroiam sa comand la Alice, dar sunt in concediucand o vom sarbatoi pe Antonia.
Poze
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Fetele din sectorul 2,3 la ce cofetarie comandati tortul pt mot? Eu vroiam sa comand la Alice, dar sunt in concediucand o vom sarbatoi pe Antonia. |
Stiu ca mai era un laborator de cofetarie pe Pantelimon, langa Biserica (,) Capra (vreo 2 statii de tramvai de la liceul lui Andrei, inspre Electroaparataj) . Da' nu le fac la fel de frumoase ca la Alice
dulcetzica Eliza (06.09.07)
mandarinutza spune:
Ramonaiani, merci, stiu cofetaria,parca Nicola secheama.Os am duc in prospectie.
Poze
greyeras spune:
Multam fain Alinus si da ziua de ieri o sa o tin minte mult timp de acum inainte. Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pasind singura.
Am venit pe la 12 in casa, e foarte cald afara, iar fata doarme. Dupa-amiaza si-a facut un obicei din a adormi singura cu pernuta ei. De vreo doua zile face asa si seara, numai ca nu vrea sa doarma la ea in patut, asa ca azi noapte am gasit-o pe la picioarele noastre.
Ieri m-a disperat afara, daca vede pe cineva mancand vrea si ea si nu se lasa pana nu primeste, iar de jucarii nu mai zic. Le ia si nu le mai da inapoi, iar de cele de acasa nici nu se apropie. A devenit posesiva si foarte ambitioasa si plange rau daca nu-i facem pe plac.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)