Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 14
Lia_B spune:
Multumesc Teodora, imi amintesc ca v-am stresat cu contractiile mele si tot ce a urmat si nu stiu de ce imi tot vine sa plang.

Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
ramonaiani spune:
Lia cred ca toate o sa simtim cam aceleasi chestii cand o sa fie ziua puiului propriu. La Multi Ani Dulcetzicai! ![]()
dulcetzica Eliza (06.09.07)
mihailescu teodora spune:
'neatzaaa!
pentru toate mamicileeee!!!!!!
Azi m-am trezit f tarziu si f greu,deh daca aseara imi ardea de taclale
.Am si fff mult de munca.Maine vine si seful meu din Grecia,in concluzie sambata si duminica voi presta pe plantatie!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
danuta36 spune:
Neata!
Intrai sa urez copilasilor,care au implinit un anisor..
Miruna Ioana
de mami Lia_B
Olivia Ioana
de mami Alinkav
Cristian Nicolae
de mami Afibebe
sa creasca mari,frumosi si sanatosi!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Yaia,multumesc si iti urez si eu multi ani fericiti alaturi de sotul tau!!!!! |
Multumim si noi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danuta36 spune:
Teodora merci de cafea,tare buna...faine pozele voastre de la mare,ce a mai crescut Mihnea,si e tare frumusel..
Raportam si noi prima cazatura din pat,care s-a produs ieri,sub ochii lui tati,ca eu eram cu treaba pe la bucatarie...trebuia sa se intample si la noi.. 
Ieri a fost a doua zi in care n-a vrut sa manance,aproape toata ziua a baut numai lapte...si alta belea,nu stiu ce-a piscat-o dar ff rau,avea labuta piciorului stang umflata si alte 5-6 blande pe celalalt picior,erau cam cat un ban de 50 si cu un punct vinetiu la mijloc...am dat-o cu Fenistil gel,si vad ca nu s-au dezumflat inca,dar s-a mai estompat roseata..
Cam atat de la noi ![]()
Yaia spune:
citat din mesajul lui afibebe Yaia multa sanatatesi multa fericire.![]() |
Multumiiim!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Teodora merci de cafea,tare buna...faine pozele voastre de la mare,ce a mai crescut Mihnea,si e tare frumusel.. Raportam si noi prima cazatura din pat,care s-a produs ieri,sub ochii lui tati,ca eu eram cu treaba pe la bucatarie...trebuia sa se intample si la noi.. ![]() Ieri a fost a doua zi in care n-a vrut sa manance,aproape toata ziua a baut numai lapte...si alta belea,nu stiu ce-a piscat-o dar ff rau,avea labuta piciorului stang umflata si alte 5-6 blande pe celalalt picior,erau cam cat un ban de 50 si cu un punct vinetiu la mijloc...am dat-o cu Fenistil gel,si vad ca nu s-au dezumflat inca,dar s-a mai estompat roseata.. Cam atat de la noi Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Danutza,multumim
!Asa a patit si Mihnea cu blandele de care povestesti tu;cred ca de la ciupitura vreunei ganganii,ca avea doar in zonele expuse:gamba,labutza piciorului,bratz si gatutz!I le-am tamponat cu mixtura mentolata si i-am dat 2x 2.5 ml Ketof!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
greyeras spune:

MIRUNA IOANA 

CRISTIAN NICOLAE 

OLIVIA IOANA 

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Miruna (06.09.2007)