Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyanna Oricum eu nu as vrea sa o intep asa aiurea. Voi ce parere aveti? |
In cazul unei infectii numarul de globule albe scade,de asta se impune o hemoleucograma inainte de a incepe un tratament,care necesita sau nu antibiotic.
Dar dupa?
Stiu de la pediatra ca ibuprofenul e "mancator" de fier...poate de asta...Chiar nu stiu ce sa-ti spun.Faci si tu cum crezi...Sau intreaba si de pediatra voastra...Eiii...si la urma toata o hemoleucograma nu e decat o intepatura in degetel...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lixa spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi am si eu o intrebare: cum tineti bebeii in casa pe jos cu papucei, cu sosetute sau descult?? intreb in special pe fetele care au gresie/podele pe jos. |
Eu il tin pe Cata doar in body prin casa, cateodata si cu sosete/pantaloni subtiri in functie de vreme... am gresie si parchet pe jos, fara covor sau mocheta. Aaa, si stam la casa, deci intr-un fel tot la parter
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
adra_bell spune:
Lixa, super filmuletul, l-a savurat si Eva la masa de legume. Eu cred ca fetei mele ii e dor de copilasii de pe forum, ce sa mai zic de Raducu, d-aia cred ca e ea cam maraita, ca nu l-a mai vazut de mult.
Sper sa venim si noi vinerea asta, daca pot sa-l conving pe tati:D
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
BB, si eu tot in body o tin, fara nimic altceva. Am parchet si gresie, pe covor nu-i place... La noi e foarte cald insa. Dar stam cu aer conditionat. Se pune?
In ceea ce priveste jucariile... Maria nu mai e deloc interesata de ele, ii plac doar lucrurile noastre: cabluri, cutiute, telecomenzi, telefoane, linguri, carti, chei... am zis stop la jucarii. O sa mai luam doar ce vrem noi, la unele abia rezistam.:)
Lixa, super Cata, e multifunctional acum. ![]()
Lala, e foarte dulce Andrei! Am vazut toate pozele.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Victo spune:
nici noi nu am mai cump in ultima vreme jucarii.
si la noi e f cald in apart..am avut zile cd aveam si 31 de grade..noaptea..:(:(..
anul asta nu am mai avut bani de AC, dar la anul punem sigur!
intr-adevar, adriana, pt o hemoleucograma nu se ia mult sange..deci du-te linistita din punctul asta de vedere...
noua ne ia cu eprubeta ca face si alte minuni suplimentar 
..acu tot aman sa le repet..si aman si aman..
hehe..l-am vazut si eu pe Cata..f frumos merge el!..de curiozitate..cat de des speli pe jos? si cu ce?
al meu cd il apuca somnicul sau alintarea un-doi e cu degetelul in gura..or..sa umble el cu manutele pe unde umblam noi cu picioarele/papucii..nu mi se pare ok...sau oi fi eu iarasi exagerata..hihihi...
ca la o adica eu ma gandesc..ca de fapt nici mopul ala nu e curat..ca ar trebui si el curatat dupa fiec utilizare, nu numa stors, clatit un pic si gata..
exagerez, huh?![]()
![]()
plus de asta, el nu merge de-a busilea..lui inca ii place sa stea culcat..pe spate, pe burta, sa se rostogoleasca..or, pe gresie...mai greu...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
lixa spune:
| citat din mesajul lui Vasari Lixa, super Cata, e multifunctional acum. |
Asa-i, dar astept sa ne vedem sa-i arate Maria ce-a mai invatat
Filmulete
lixa spune:
| citat din mesajul lui Victo hehe..l-am vazut si eu pe Cata..f frumos merge el!..de curiozitate..cat de des speli pe jos? si cu ce? al meu cd il apuca somnicul sau alintarea un-doi e cu degetelul in gura..or..sa umble el cu manutele pe unde umblam noi cu picioarele/papucii..nu mi se pare ok...sau oi fi eu iarasi exagerata..hihihi... ca la o adica eu ma gandesc..ca de fapt nici mopul ala nu e curat..ca ar trebui si el curatat dupa fiec utilizare, nu numa stors, clatit un pic si gata.. exagerez, huh? plus de asta, el nu merge de-a busilea..lui inca ii place sa stea culcat..pe spate, pe burta, sa se rostogoleasca..or, pe gresie...mai greu... |
Nu cred ca exagerezi, dar nici n-am unde altundeva sa-l las sa mearga... cu covor sau fara, va fi cu mainile tot pe acolo unde mergem noi cu picioarele. Curat cu mopul fac cam o data pe zi... Ma tot gandeam ca solutie la www.tvproducts.ro/produs.php?id_cat=12&id_pr=2666&cauta=" target="_blank">matura asta, dar e scumpa taaare.
Filmulete
Vasari spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lixa
Asa-i, dar astept sa ne vedem sa-i arate Maria ce-a mai invatat Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
Ce-a mai invatat? :)) E autodidacta... Acum se crede in armata: freaca podelele cu periuta de dinti!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
eladea2005 spune:
salut mamici!
am si eu o intrebare incuietoare..![]()
![]()
![]()
bebeii vostri transpira mult? al meu daca se agita un pic jucandu-se e leoarca tot... sau cand se trezeste, e ud pe parut si pe spate...
credeti ca e vreo problema? cineva zicea ca paote e lipsa de vit. D...
ati auzit asa ceva?
pusici! o seara frumaosa si mai racoroasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ellis spune:
E CINEVA DIN SECT 2 (ADRIANA, ROXXY) CARE NU SI-A PRIMIT INDEMNIZATIA SI ALOCATIA - PE CARD?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI