Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
Poze noi cu Andrei in plina explorare a livingului :
http://good-times.webshots.com/album/564769236YJTCFT?start=36
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
adyanna spune:
Am uitat sa va spun de Antonia. Am mers la control cu ea dupa bronsiolita asta la orl si cei de acolo mi-au spus ca nu mai are nimic, e sanatoasa dar pentru linistea mea sa consult si un pediatru. Bun! Merg la o alta dr pediatra, nu la a mea, o consulta, toate bune si frumoase, nu mai are nimic dar mi-a dat sa ii fac analize sa vedem daca nu e anemica.
Eu nu am inteles de ce, ca doar ea nu prezinta nici un semn, de mancat mananca, o zi mai bine o zi mai putin bine dar per ansamblu eu sunt multumita de cat mananca, e vioaie, e activa, talpile le are roz, roz...ma rog. Oricum eu nu as vrea sa o intep asa aiurea. Voi ce parere aveti?
Victo spune:
mai..nu stiu de ce..dar eu nu reusesc sa vad pozele..nici acum ale lalei..am incercat si ieri cu eva si sophia...
adriana, dc nu ai ceva anume de verificat..ca nu a iesit bine anterior..si dc mananca, e vioaie..si eu zic ca nu are rost
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo miha..am niste foi de napolitana...deocamdata..dupa ce le-am tinut vreo luna in dulap..acum le-am scos la vedere..de vreo 2 zile...sper ca in urmat. 2 zile sa reusesc sa le si umplu..:):) |
Eu am facut napolitanele cu lapte condensat caramelizat.Nu stiu daca la voi se gaseste,mie mi-a adus cineva din Republica Moldova.
Daca vrei o crema de unt...Un pachet de unt il topesti intr-un ibric,nu de tot,sa mai ramana bucati netopite.Rastorni intr-un castron si bati cu mixerul pana se leaga din nou.Dureaza un pic acest proces,dar iese o crema f fina.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo mai..nu stiu de ce..dar eu nu reusesc sa vad pozele..nici acum ale lalei..am incercat si ieri cu eva si sophia... adriana, dc nu ai ceva anume de verificat..ca nu a iesit bine anterior..si dc mananca, e vioaie..si eu zic ca nu are rost mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Pai nu i-am facut deloc analize pana acum ca nu am avut de ce.
Merci de raspuns!

bb_yasmi spune:
am si eu o intrebare: cum tineti bebeii in casa pe jos cu papucei, cu sosetute sau descult?? intreb in special pe fetele care au gresie/podele pe jos.
dati mi ceva ideei de papa la cuptor (gen conopida gratinata, sau cu cartofi, bvranza...)
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
lala, super pozele!!!
adriana ce tie si cu dr astia!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
mai o intrebare; aveti careva mingea asta: http://www.toyz.ro/indemanare/vtech/minge-cu-miscari-magice/ aunt atrasi bebeii de ea??
mami Lavi
si bubulina
Victo spune:
miha, multumesc..stiu de care lapte zici,dar nu cred ca este aici. ma ghidez si dupa reteta de pe pachet..care insa are pre MULT ZAHAR.. 450 gr..si sper sa iasa ceva bunut bunut..
si o sa va pun si poze..na..sac!
BB..eu il tin pe stefan in majoritatea timpului cat sta in casa la el in camera..pe jos,cu usa deschisa, sa il vad ce face. dar am mocheta.il tin descult.
in celelalte camere nu il tin pe jos ca am doar parchet si nu mi se pare atat de curat.
..sta pe canapea cu jucarii..ca el nu e asa de umblaret..ca altii ;)dar cu cineva langa el
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
victo, eu nu o mai pot tine locului....umbla toata casa si crede ma oricat de curat as face tot timpul are sosetelele cu praf. oricum eu nu imi bat capul cu asta. mie imi este de frigul care trage de jos. eu stau la parter, e racoare tot timpul, plus ca am in majoritatea casei gresie.
mami Lavi
si bubulina