Regasiri (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

vai ce pofta de cafea mi s-a facut ........ fug sa produc una ;)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor.

Multumesc mult pentru urari. Sambata am petrecut foarte frumos. Am invatat-o pe Iulia sa spuna La multi ani!, ca doar erau atatia sarbatoriti... A iesit "mutitani". Si a invatat atat de bine sa spuna "mutitani" ca mai spune chiar si astazi din cand in cand
Dimineata am dansat-o pe Iulia si a fost tare fericita. Atat de fericita ca mai tarziu nu ma lasa sa ma imbrac, vroia sa dansez cu ea.
La pranz am fost la soacra-mea. S-a intins o masa mare, cu de toate... Insa a trebuit sa mancam foarte repede ca s-a intarziat cu masa si Iulia nu mai rezista, vroia acasa la nani. Si in plus era o aglomeratie si o calduraaaa...
Seara am fost cu prietenii la o terasa foarte draguta. Am plecat pe la 2 noaptea de acolo. Pe Iulia o lasasem cu bona si cu mama mea. Cica a plans destul de mult la nani ca ea era obisnuita sa adoarma cu mine. Dupa ce a adormit a fost totul OK. Eu in schimb bausem o cafea si 2 Pepsi, si nu am putut sa adorm decat pe la 5 dimineata. Noroc ca Iulia a fost fata de treaba si s-a trezit de-abia la 10 dimineata.

I-am pus si eu Iuliei Pocoyo de pe youtube si am vazut ca-i place. Urmatorul pas este sa dau jos de pe net sa ii pun la dvd.
Tot in viitorul apropiat, vreau sa iau toate filmuletele cu Iulia si sa le pun pe dvd sa i le puna bona la masa. Sta foarte cuminte cand vede filmulete cu ea.

Dastefa, locul ala de joaca este la voi in curte? Si vad ca si voi aveti toti caninii. Noi mai asteptam 2 Frumoase pozele, frumoase si gemenele

Trimit mesajul asta si revin. Trebuie sa dau restart la calc.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Bambo, ce frumosi sunteti... si ce frumoase sunt locurile in care ati fost
Dolores, cum se mai simte David? I-a mai trecut febra?
Aka, iti tin pumnii sa se adapteze Cristina cat mai usor la gradinita
Dodo, tu cum te mai simti? Bogdan?

Astazi plecara canadienii mei acasa. Incet incet intram in normal.

Hai ca acum sunt un pic mai fericita ca imi merge si mie rularea (la servici) Pana acum facu fitze si imi era ca trebuie sa stau mai mult la servici pana rezolv problema, mai ales ca astazi eu trebuie sa o iau pe Iulia in primire de la bona (Mircea pleca la Bucuresti sa duca canadienii la aeroport)

Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dolores

ANGI, LA MULTI ANI, sa ne traiesti, sa ramai la fel de vesela si frumoasa cum te stiu

noi avem iar febra..al doilea episod de febra in 2 sapt.marti dim ma duc cu el la dr si duc si urocultura printre altele
doar febra si atat...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

multa sanatate

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

va salutez,
sunt la lucru - sefu e plecat - asa ca Koko - cand ai timp - baga un buzz sa te sun pe skype.

Imi pare tare rau Dolores ca ti-e puiul iar bolnavior. un big de la noi.
Bambo am vazut si eu pozele - super Antonia. si ce a mai crescut ... si ce frumoasa e ....
Cat despre idioate din parc ... te rog frumos - macar nu te mai consuma (eu vb??? zilnic dau peste vre-una si ma enervez din nou - ca mai apoi sa-mi spun singura ca nu e cazul sa-mi fac nervi pentru niste vaci).
va pupa Miro pe amandoua de frumoase ce sunteti.
Angy ma bucur mult ca ai petrecut bine. Zici ca ai invatato pe Iulia sa cante LMA? Si noi - acum gata cu chefurile de prietene - urmatorul e al nostru - asa ca incercam varianta cu suflatul in lumanare. Hai ca nu mai e mult pana in noiembrie.

apropo - mai stim ceva de Mayaione? oare cum mai e mamica ei?

Dbunny vezi ca io n-am uitat - ai ramas datoare cu versurile si traducerea la cantecelul lui "nenea". Si zici ca pe asta nu-l stiai?
Inca o rugaminte plizzzz - unde sa gasesc melodia cu elefantul? o gasisem razlet - iar acum ioc - am tot incercat diverse variante de spaniola pe youtube - si nimic. Imi dai un link ceva? ala cu pentru a adormi un elefant.
merci mult.
Dayanara ceva blugi noi? [;]]
dastefa fain locul de joaca - si super ca are Daria cu cine sa se joace.
Aka merci de intrebare. Noi incepem luni gradinita - deci de la 1 septembrie. Definitivat dosarul - maine il ducem. Am sa incerc in prima zi sa stau pe langa gardul gradinitei - ca sigur am sa ma perpelesc de dorul ei - dar si pentru a fi mai aproape in caz de forta majora - insa de a doau zi - sunt constienta ca tre sa fac ruptura - si o voi lasa sigura pana la finele programului.

Koko, Alex, Marani, restul fetelor???

va pup cu mare drag si ma intorc la lucru.

P.S. noi suntem ok.
cel mai nou joc in parc: ne place fff mult jocul cu papusa, asa ca o plimbam cu caruciorul, apoi cica sta stramb in carutz - asa ca o ridicam s-o aranjam - hopa - cica a facut kk - deci cere servetel de la mama s-o stearga - apoi o adoarme cu "nani nani pui" si o pune usurel in carut - o mai plimba si iar o aranjeaza - apoi constata ca a facut pipi si iar o luam de la capat. Consumam un arsenal de servetele - insa copilul e fericit. Da? e tot ceea ce conteaza.
v-am pupacit

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da aka, ii dau pt imunizare..i-am tot dat. ce este prevenarul?am mai intrebat,mi s-a mai raspuns, dar in mom asta nu am dispozitia necesara sa caut info...se face la cerere??

Citat:
citat din mesajul lui aka

Dolores imi pare rau ca e bolnavior David. ii dai ceva pentru imunizare inainte de a merge la cresa? eu i-am facut prevenarul, si mi-a mai recomandat pediatra sa-i dau oscillococcinum, de doua ori pe satamana, spunea ca poate creste rezistenta organismului impotriva virusurilor.
Miro voi cand incepeti gradinita?
Dbunny nu-i place rosia cruda. am incercat sa-i tai felii, sa ii dau rosia intrega, dar n-o atrage sub nici o forma.
Bambo imi pare rau ca ai dat peste asa un specimen de femeie. trebuie sa inveti sa nu te enervezi, lumea e plina de rautati gratuite. ignore si gata. si eu as fi procedat la fel ca tine. te pupam tare tare.
va pup pe toate. o saptamana usoara.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona
Dbunny vezi ca io n-am uitat - ai ramas datoare cu versurile si traducerea la cantecelul lui "nenea". Si zici ca pe asta nu-l stiai?
Inca o rugaminte plizzzz - unde sa gasesc melodia cu elefantul? o gasisem razlet - iar acum ioc - am tot incercat diverse variante de spaniola pe youtube - si nimic. Imi dai un link ceva? ala cu pentru a adormi un elefant.
merci mult.

Cum sa nu-l stim? iaca www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-06-15/09:05:50" target="_blank">dovada, filmuletul e din Iunie, dar daca nime nu m-a intrebat cu ce amuteste Dani asa...
Versurile si traducerea diseara, inca-s la munci..
Caut si link..

Chiar asa, mama Mayaioanei cum o fi?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

nenea e mai inspre sfarsit...spre minutul 6:45.

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Versurile.

Dicen que el elefante es gordo gordo gordo
Y yo soy muy flaquito, y yo soy muy flaquito
Dicen que el elefante es gordo gordo gordo
Y yo soy muy flaquito, y que le voy a hacer

Dicen que la jirafa es alta alta alta
y yo soy muy bajito, y yo soy muy bajito