Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
poze noi
am uitat sa va spun caprita are 11.100 kg si 86-87 cm deci ne incadram la slabuti
duminica placuta
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Alexandra-tot nazdravan a ramas Mark ce frumos e catelul ,cu intarziere La multi ani !
Desiree-sa-ti traiasca nepotelul
Dbunny-aici sunt ,
Angi-tot cu intarziere La multi ani!
Dodo-pui-sarcina usoara
Miro-mi-au placut f mult filmuletele cu Kara inotand singurica bravo
Kokorina-ce mai fac sandokanii?multi de la noi
sper sa ne auzim curand pe toate
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dolores spune:
ANGI, LA MULTI ANI, sa ne traiesti, sa ramai la fel de vesela si frumoasa cum te stiu
noi avem iar febra..al doilea episod de febra in 2 sapt.marti dim ma duc cu el la dr si duc si urocultura printre altele
doar febra si atat...
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
dolores spune:
bambo, david are tot 11.500 kg ..doar ca e destul de inalt.asa ca nu-ti face griji.important este sa fie sanatoshi
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
dayanara spune:
dolores, imi pare rau ca iar trece david prin asa ceva :( sper doar sa nu fie nimic grav si sa se faca repede bine
bambo , aia de ti.a zis asa ceva e o vaca , una proasta , nu stiu ce dracu ii pune sa.si dea cu parerea in chestii de genul asta, in care nu e treaba lor sunt prea delicate, tampita dracu aoleo ce m.am enervat
ivan si dayanara
dolores spune:
si mie imi pare rau ca david trece iar prin asta..sunt asa fara chef de nimic cand il vad asha :((
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
dastefa spune:
bambo are Antonia cateva poze de revista,dar ce se mai intampla cu ochelarii?
noi am fost ieri la petrecere dar desi erau mu;ti copii si un munte de jucarii n-am putut nici o secunda sa dispar din raza vizuala a Dariei ca incepea sa planga.Pai ma apuca jalea mare cand ma gandesc ca de la 1 sept incepe iar cresa
o saptamana usoara
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
aka spune:
neata. n-am mai avut timp sa intru, in weekend ne-am tot plimbat, am fost la zoo. dupa cum va spusesem am inceput gradinita, dar e foarte greu cu despartirea de mami. am inceput treptat cu jumatate de ora, o ora, pana la 2 ore. si tot mi se pare ca e mult, ea plange aproape tot timpul cat e acolo. doar vineri cand m-am dus sa o iau nu plangea, copii se uitau la tv si ea era pe langa ei pe acolo. a stat toata ziua cu ghiozdanelul in spate, ma astepta, din cand in cand le mai arata poarta educatoarelor. mai linistisem putin, credeam ca s-a mai adapatat, dar nu-i asa usor.
de dimineata iar a plans rau, se agata de gatul meu si nu vroia sa se dea jos, au venit si 2 fetite la ea, i-au dat jucarii, dar Cristina tot suparata era. abia astept sa ma duc sa o iau.
Dolores imi pare rau ca e bolnavior David. ii dai ceva pentru imunizare inainte de a merge la cresa? eu i-am facut prevenarul, si mi-a mai recomandat pediatra sa-i dau oscillococcinum, de doua ori pe satamana, spunea ca poate creste rezistenta organismului impotriva virusurilor.
Miro voi cand incepeti gradinita?
Dbunny nu-i place rosia cruda. am incercat sa-i tai felii, sa ii dau rosia intrega, dar n-o atrage sub nici o forma.
Bambo imi pare rau ca ai dat peste asa un specimen de femeie. trebuie sa inveti sa nu te enervezi, lumea e plina de rautati gratuite. ignore si gata. si eu as fi procedat la fel ca tine. te pupam tare tare.
va pup pe toate. o saptamana usoara.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Dbunny spune:
Bambo eu te-am dat la disparuti...pai cu dispari asa cu saptamanile? te-am banuit chiar ca sunteti o luna in strainatate...tot mai mult iti seamana caprita, dar si de la tati are..
eu la vaca aia ii raspundeam: da, pt multe se poate face dosar, inclusiv daca te-as pocni!!(si poate as fi facut-o pt insinuarea faptului ca-mi maltratez copilul)
dolores...sa vii cu vesti bune!
aka...2 ore plange? offf saraca...noi luni reincepem...
decamdata se agata de mine cand il las cu buna-sa...tre sa urc cu ei, sa-i umplu patul de cuburi si jucarii si-apoi pot pleca ca se ia cu una-alta...
dastefa ce fain s-a distrat Daria cu pretenutele in apa 3 broscute!
Dayanara mi-a spus cumnata ca primim acasa plic cu instiintare unde apartine copilul la colegio si ce acte tre sa prezentam...vezi ca plicul ajunge unde esti empatronada, si ii corespunde colegio cel mai aproape. dar daca are bunici in alta zona, sau frate inscris la alt colegiu castiga puncte pt inscrierea la altul...depinde si de cate locuri sunt...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
dragi regasite,
Poftiti la si .
Insanatosire grabnica bolnaviorilor si multi -ici mamicilor.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!