Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 10
angi_m spune:
Ia uite ce matinala e Mirona 
Iulia mea e cea mai lenesa din parc. Se trezeste numai dupa ora 9. Si de culcat se culca seara la 10 ~ 10 jumate.
I-am facut aseara cd cu muzica pentru copii, iar de dimineata o invatai pe bona cum sa mearga cu dvd-ul, ca sa ii puna copilului muzica si desene ![]()
Eu abia acum ajunsei la servici si am asa multa treaba... 
Va pup si sa aveti o zi frumoasa 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Aaaa, Mirona, uitai sa-ti spun: Iulia deja face baloane cu iribal asa ca nu cred sa fie o problema sa sufle in lumanarea de 2 ani (chiar daca nu a incercat cu lumanarea). Sa vina ziua ei, ca ne descurcam noi... 
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
bamboletta spune:

am pierdut mesajul 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dastefa spune:
angi au ajuns cd-mii de multumiri,unul din ele merge la dvd si pe ala i l-am pus mai mult ca la calc cere imediat sa-i pun Alba ca zapada-cred ca am pus de vreo 20 ori desenul asta dar ea nu se mai satura de el
la capitolul suflat Daria sta f bine-ea sufla frecvent in mancare pt ca va ziceam ca ea o prefera mai mult rece
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
bamboletta spune:
Buna fetele 
Dorm amandoi copii si am putin timp liber printre cratite si intins rufe ![]()
Mai vin cu altele din partea rudelor
"asa iti trebuie daca ai alintat-o suporta consecintele" sau "trebuie sa fii mai ferma sa nu-i mai dai tot ce vrea ea"
Dayanara-
mie imi pare rau ca nu i-am zis vreo doua dar m-am blocat 
Dolores-cum se mai simte David?
Dastefa-ochelarii ii poarta mai mult afara cand uita de ei,in casa ii da repede jos sau ii tine doar la tv ,tinem pumnii la cresa
Angi-am vazut si pozele voatre f frumoase,Iulia e la fel de frumoasa
ba chiar mai mult 
Mirona- sunt super jocurile care le inventezi 
va pup fug mi se ard ardeii ![]()
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dayanara spune:
si ivan sufla in chestia aia de nici nu stiam ca.i zice iribal, noroc cu angi :)
bambo eu cred ca rudele nici nu stiu ce vorbesc referitor la asta, deja au devenit un fel de reflex cuvinte de genul ala, le spun asa ca sa nu taca:)))
eu sunt ciudata la capitolul asta, si sotul si.a pus rudele in tema asa ca nimeni nici chiar soacra nu si.a dat cu parerea, nu in fatza :)
mirona, mai mi.am luat cate ceva, dar mi.a dat sotul bugetul peste cap cu niste cumparaturi de marca...oricum am inceput sa cumpar pentru ivan, efectiv stiam toate rufele din centrul unde merg pe dinafara (vorba vine) mi se facea rau cu capul pe sus, asa ca am inceput sa schimb raionul la copii :)))
coboara vecina, ma duc sa ma uit pe vizor sa vad cu ce e imbracata...
ivan si dayanara
angi_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa angi au ajuns cd-mii de multumiri,unul din ele merge la dvd si pe ala i l-am pus mai mult ca la calc cere imediat sa-i pun Alba ca zapada-cred ca am pus de vreo 20 ori desenul asta dar ea nu se mai satura de el |
Cu multa placere. Vezi ca sunt 2 care merg sigur la DVD (adica sunt format DVD). Nu-ti face griji ca la un moment dat se va satura si de Alba-ca-Zapada. Tu da-i ce vrea ea, nu supara copilul.

Bamboletta, ce mai gatesti tu acolo bun? Despre ce ardei vorbesti?

Angi poze
Mirona spune:
salutare fetelor,
vad ca se mira Angy de ora la care ne trezim noi. Pai mami - noi de luni avem program de gradi, da?
trezirea la 7.30 si pana la 8 suntem deja la gradi (sper io cu lapticul deja baut).
Kara mea nu stie sa sufle in aia cu baloane (ce-i aia iribal? -scuzati nestiinta
) - deci ne este inca greu si cu suflatul in lumanare. Mai lucram la asta.
am supa pe foc - sper sa nu fac vre-o boacana - dar nu puteam sa nu va pove ceva:
azi am plecat spre gradi - sa ducem dosarul - analize medicale, copii de tot felul, bilet de la dr. ped. etc.
V-am spus eu ca unul din punctele negative la aceasta gradi ar fi ca nu au usa incuiata ... nu atat pentru cine ar putea intra - cat pentru cei care ar putea iesi (fara ca cineva sa-si dea seama).
Ei bine - azi usa era incuiata. Asa ca atrebuit sa sun la sonerie.
BUN - primul punct rezolvat.
de cand am inscris-o aici - ii vorbesc zilnic Karinei despre gradi, ca o sa stea acolo - fara mami - si ca apoi mami o va lua si mami vapleca la lucru si etc si etc. Ba mai povestim si in parc si ne jucam cu papuselele si le punem pe o banca sa stea cuminti ca la gradinita, apoi sa pape ca la gradinita, apoi dorm ca la gradinita - etc si etc.
De vrut - vrea la gradi, dar cand am ajuns acolo - uite pe cine a luat rusinea. Si-a bagat capul in poala mea si nu a mai scos de acolo capul. Am facut cunostiinta cu educatoarele - inca nu se stie care va fi la grupa ei - din 1 se refac grupele - functie de cati copii mai vin. In cea mica am mai vazut 2 copilasi - o fetita Karinne si un baiat Octavian. Cica ar mai fi unul de vre-o 3 anisori care ii baga pe cei mari in buzunar cu cate stie el sa vorbeasca. Ar fi deja 4. Cica ar mai fi inscrisi - dar grupa mai mare de 6 nu vor sa faca.Om vedea. Oricum - patuturi sunt doar 6 in fiecare camera - si pe asta se si insista - sa nu creasca nr copiilor pe cap de educatoare.
Am descaltat-o pe Kara sa mearaga la copii - nu a vrut - tot la mine in poala a stat. Trebuia sa urcam pana la etaj sa rezolvam cu dosarul - deci am lasat-o cu una din educatoare si cu restul de copii si am urcat.
Probabil aici am gresit - i-am spus doar ca plec si ca ea ramane acolo cu copiii si ca mama vine imediat.
Trebuia (si asa o sa fac de acum inainte) s-o iau in brate si s-o convoc la o discutie - sa stam putin sa ne dragalim si abia apoi sa-i expun problema cu plecatul. Poate ca am fost prea directa (stilul meu caracteristic).
Cert e ca atata timp cat am stat eu sus la biroul directoarei - Kara aurlat non stop. Am auzit-o pe una din educatoare ca incerca s-o ia de mana, s-o aduca in clasa - s-o implice in jocul copiilor - asta urla mai departe mama mama mama - asa ca pana la urma a renuntat si a lasat-o pe hol sa planga.
Acum - nu stiu - poate ca a gresit si ea lasand-o - dar din alt punct de vedere - nu e responsabilitatea ei, inca nu am dat banu - deci nu e parte din gradi - nu stiu ce sa zic.
Per total -am stat cca 2 minute pana am pus dosarul in ordine - am bifat tot ce-am adus si l-am predat. Am lasat-o pe aia sa puna la loc toate si am coborat la fata.
Era siroaie pe fata - si muci si lacrimi - rosie toata si plangea in sughituri. Am luat-o in brate, am sters-o pe fata, am linistit-o si asa mila mi-a fost cand o simteam cu cata tarie ma strange de gat si se agata de mine ...
Doamne - greu e!
am mai ramas nitel in gradi - si treceam de la o clasa la alta sa vedem ce fac copiii - si ii tot explicam si ii tot povesteam, cum se joaca, cum o sa pape, cum o sa doarma si cum la final vor veni parinti sa-i ia acasa pe fiecare ... sper sa fie bine si sa ne descurcam luni mai bine.
La un momenta dat a spus sa plecam si am ascultat-o - deci vreu sa vada ca si ea poate decide - deci am plecat.
Afara pe strada - ea deja fiind in carutz - m-a mai cerut de vre-o cateva ori sa ma pun la nivelul ei si ma lua de gat si ma stragea tare ... asa ca pana am ajuns in parc la noi - ne-am mai dragalit de cateva ori.

cam atat - fug sa vadce-mi face supa
v-am pupacit pe toate 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara coboara vecina, ma duc sa ma uit pe vizor sa vad cu ce e imbracata... |

scuzati-ma ca ma tavalesc , dar nu ma pot abtine. 

P.S. - logic ca am uitat ceva sa pun la supa - ceapa. Are ceva ca nu am pus-o de la inceput sa fiarba? - ceapa cu carnea? In fine - am trantit-o acum in oala - si mai in colo ma duc s-o scot si sa bag taiteii - halal supa mai fac si eu. Important e sa o pape Kara si sa-i placa.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
danita spune:
dragelor , ma buseste plansul cand ma gandesc ce mari sunt copilasii nostri .....ca e timpul de gradi :) . P nu va merge anul asta la gradi , deocamdata ..... dar nu se stie !
miro: asa frumo povestesti .... bafta de luni !
pupici la fete cucuiete si la puii lor !
D