Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 11
angi_m spune:
Oooofffff, Mirona, cat povestisi, parca o vazui pe Iulia. Identic ar face si ea, cu bagatul capului in poala, cu dragalitul... Cu toate ca noi intentionam sa o dam la gradi de la 4 ani, parca de acum mi se strange si mie inima. Iti tin pumnii sa nu planga mult luni si sa ii placa sa se joace cu copiii. 
Apropos, de gradinita, baiatul unor prieteni (acum este mare, are 11 ani) in primele 2 luni nu vroia sa plece de la gradinita. Timp de 2 luni el era ultimul copil care pleca de-acolo, atat de mult ii placea ![]()
Dayanara, este cumva aceeasi vecina cu blugii de pe sarma?

Mai, iribalul este tubul ala cu lichid cu care facem baloane. Cel putin asa se numea el demuuuult si eu asa l-am tinut minte.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angi_m Bamboletta, ce mai gatesti tu acolo bun? Despre ce ardei vorbesti? ![]() "Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare" Angi poze www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal |
salata de ardei copti cu rosii,ceapa,ulei de masline

acum fac si ciobita de curcan

Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dolores spune:
buna la toata lumea..
am dus urina pt urocultura, are putin rosu in gat. am facut si IDR-ul azi pt cresha si ne-a mai dat de facut un set de analize...
mai revin
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
Dbunny spune:
Sara buna!
Arunc si e juma de oki...or sa-mi ridice statuie la servici...atata am de lucru!
Miro, vai saracuta, dar totusi...nu mi se pare corect ca educatoare sa lasi copilul pe hol sa planga,(poate oricat ar fi incercat n-ar fi reusit s-o opreasca din plans, dar trebuia sa stea langa ea!!!) inteleg ca inca n-ai dat banul, dar nu-i vorba de ban...ii vorba de felul de-a fi a unei persoane...sa inteleg ca duamna espectiva iubeste copiii de la 8 la 4 cat e la cresa, dupa, nu mai vrea copii, ca nimeni n-a dat banul?
eu cred in menirea omului...e facuta sa sa inteleaga cu copiii, sau isi face meseria ca la carte....iar deraiez...ignorati va rog...![]()
Dani imi vine de la casa lu' buna-sa vorbind urat..nu e prima data cand spune toto(tonto=prost). fetele cumnatei fac prost pe tatal lor, si totul pare ok in casa aia...abia astept sa inceapa cresa ...
In iarna asta-i fac vaccin...ca n-as mai suporta o iarna ca anul trecut...
dolores, Dani inca mai face febra...si nimic altceva...
nu mai stiu ce sa cred...parca mananca mai bine...
ma duc sa mai citesc din urma...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirona va salutez, sunt la lucru - sefu e plecat - asa ca Koko - cand ai timp - baga un buzz sa te sun pe skype. ![]() |
La mine in sat asta inseamna ca Koko ne citeste dar nu ne scrie? Mi s-a rupt firul pe undeva...

Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
seara buna,
am buba la gurade nervi si de atata stres - pana luni si de luni in colo sigur o sa-mi infloreasca toata gura de atatia herpesi. 
si sambata mai avem si o nunta ... YUPIII!!! ce fain o sa arat eu la nunta ... ![]()
ma duc la nani langa ea s-o mai strag nitel in brate - dar inainte de asta vreau sa va prezentez inca o inventie - de data asta nu e proprie - e luata de pe net - insa nu am intalnit inca copil sa nu o placa. ![]()
Mi-am adus aminte de acest joc si l-am cautat repede pe net - de la suflatul in aia de baloane - despre care vorbea Angy. ![]()
uitati www.kidsaction.de/clips/falten/bilder/pusteballv.jpg" target="_blank">AICI.
se trage la imprimanta si apoi se taie - sau se deseneaza cercurile pe o foaie A4 - facandu-se acele taieturi cu forfeca.
Luati cercul cu numarul 3 - impaturiti-l usurel in doua si introduceti-l prin taietura din mijlocul cercului numarul 2. Aceste doua cercuri fiind unite - se trage cercul cu numarul unu peste cele doua - atentie - doar intr-un singur mod e OK.
La final trebuie sa arate www.kidsaction.de/clips/falten/pusteball.htm" target="_blank">ASA.
lungiti-va pe burta pe covor si suflati usurel inspre minge - ea va inainta si va face micutul fericit. Apoi indemnati-l pe el sa sufle.
e un joc de interior - Karei ii place tare mult - insa rapid a stricat mingiuca. Prima data s-a asezat cu piptul pe ea - din greseala - a vazut ca e funny si apoi a mai calcat-o cu piciorul de vre-o cateva ori pana a facut-o "hapia hapia" - adica harcea-parcea - in limbajul ei.
IMPORTANT:
1. nu ma injurati daca nu va iese mingea. 
2. nu ma injurati daca v-o iesit mingea dar va pierdeti suflul de la atat suflat la ea, oki? 
v-am pupacit mult mult mult 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny
La mine in sat asta inseamna ca Koko ne citeste dar nu ne scrie? Mi s-a rupt firul pe undeva... ![]() Dbunny cu Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu |
nu cred - ca ar fi dat un semn pana acum.
ideea era ca asa ma intelesesem cu ea mai de mult timp - cand inca era activa pe forum - cand pleaca sefu sa tragem o conferita pe skype - insa de atunci ... cale lunga - ea nu a mai dat pe aici - eu nu am mai dat pe la lucru ... si uite asa am ramas cu telefonu restanta.
acum imi incercam norocul ... dar pauza la Beograd - stii tu cum e vorba.

carla2005 spune:
Incep cu faptul ca azi noapte nu am inchis un oki, Alex mi-a vomitat (dar rau)! Cred ca a mancat cu pofta seara, era si constipata ...si burtica ei nu a mai suportat! Azi a fost bine, vioaie, cu pofta de joaca sid e mancare! Sper sa nu se mai repete!
Mirona si noi mergem luni la gradi! Alex teoretic este pregatita, insa eu incep sa regret ca am luat decizia asta! Pe sot l-a apucat tristetea ca e pre mica Alex sa inceapa cu program de acuma...ca toata viata va fi la program...etc...si m-a dat peste cap! Ideea e ca eu incep munca in noiembrie, dar vreau sa-mi bag medical pana la 1 ianuarie fiindca imi schimb jobul si abea atunci se deschide biroul la care vreau sa ma mut! Asa ca teoretic as mai putea sa o tin acasa, dar nu stiu ce sa fac! Vreau ca pana in noiembrie sa o stiu obisnuita cu gradinita (ca daca nu se concretizeaza oferta de schimbare a jobului sa pot sa ma intorc la vechiul loc de munca cat de cat linistita), nu stiu ce sa fac! Ma tot gandesc si razgandesc! Pe de alta parte ea a avut ceva probleme de socializare (ca sa zic asa), iar acum pare mai dezghetata, imi e ca daca o mai tin cateva luni cu mine sa nu intre iara intr-o faza din aia de dependenta de mine si refuz de a vedea pe altcineva (acum a stat cumnata mea 3 saptamani la noi si s-a schimbat mult Alex, a inceput sa accepte si alte persoane)!Sper sa-mi ma mobilizez si sa iau o decizie fara sa regret!
I-am facut analizele pentru gradi si i-a iesit giardia la coproparazitologic! Numerosi chisti giardia in toate 3 probele! Trebuie sa ajung la pediatra sa vad ce imi prescrie!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Mirona spune:
Carla - imi pare tare rau de episodul de azi noapte de la voi. Pupici la Alex sa uite repede. 
De giardia nu prea stiu nika - sorry - sa ne zici si noua ce zice medicul.
de gradi nu sunt eu in masura sa-ti zic ce ar trebui sa faci - dupa ziua de azi mi se rupe sufletul ca am decis sa o duc din septembrie la gradi.
Practic toata ziua mi-a fost agatata de gat si le-a povestit tuturor ca azi a fost la gradi si ca a plans acolo.
Nu mai face un pas nici in casa (care se presupune ca ar fi teritoriul ei) fara mine - peste tot vine cu mine si se face ca plange si se cere in brate - si si si - iar cand aud "cu tine" efectiv mi se ridica parul pe mine de mila ei.
aceleasi motive le am si eu - pana in noiembrie trebuie sa fie obisnuita cu gradi, cu socializarea, cu imunizarea, cu "fara mine" etc si etc.
mult succes tuturor cu gradi - vad ca si Dolores se pregateste de gradi. multa sanatate la puiul mic. 
deci cati avem la gradi din septembrie? (pe langa cei deja obisnuiti - vezi Dani a lui Dbunny
)
Aka, Carla, Dolores, parca era si Daria a lu Dastefa? sau? ma insel?
acum chiar ca fug in pat.
noapte frumoasa. 
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
poftiti la
si
.
Eu azi sunt ok,ieri am avut o zi cu greturi(am apucat sa ma ridic din pat fara sa mananc nimic-daca manac inaite sa ma dau jos din pat totul e ok
).In rest totul e ok,si ne rugam la DD sa ni se implineasca si visul cu casa in aceasta toamna
.
Bogdi e fericit ca mami are BB in burtica,a inceput sa se "joace"cu bebe,vrea sa-l"pape"(asa cum facem noi cu el
),sa-l gadile.Sunt curioasa ce reactii o sa aiba cand o sa incepe sa miste
.
Si noi mergem la gradi,din nou
pe 15v septembrie.
,insanatosire bolnaviorilor.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!