Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 5
angi_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desiree dbunny, am auzit si eu de accidentul de ieri..in timp ce mama mea era intr-un avion spre Spania... |
Aoleu, ce-o fi fost in inima ta... Nici nu vreau sa ma gandesc.
Sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si destept si sa aiba o viata senina
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Mirona spune:
vazut pozele Iuliei - superbe. mi-aplacut in multe poze - asa ca nu le mai enumar - e frumoasa rau fii-ta mai Angy, mai.
vazut si poze cu tunsulici - ii sta super bine. Desiree un bun venit pe lume nepotelului - sa va traiasca.
Danita - te asteapta baba la TM cu flori daca vrei - numa sa spui data cand veniti, oki?
Daca nu fac rost de BE pana atunci - dau eu un buzz si le aduci cu tine in oct. Nu e urgenta - pana atunci traiasca youtube-ul.
Dayanara - parca tu ma intrebai de muzica spaniola .... nu? Kara e fan yuotube cu spaniolii vostri. De cateva zile nu mai asculta altceva decat pe "nenea".
Mama - nene -a facut o obsesie pentru acest individ - cand se termina melodia - tre sa o pun de la inceput. Nucred ca am asculat vre-odata acest set de cantecele pana la final ... abia o dau dusa de la el. Cand o intrebi ce vrea la calc are replicile ei - Ami, nenea sau bebe. bebe fiind BE. - in rest - stiti voi ce spun.
cam atat. fug la nani si eu - poate mai prind o juma de ora de somn.
v-am pupat
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
carla2005 spune:
Astept sa se trezeasca Alex si i-l pun si eu pe nenea cu elefantul...poate o sta linistita !!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
danita spune:
salutare
v-am citit si va pup !
eu mi-am laut calciu si magne B6 , restul no comment !;)
o zi buna
D
carla2005 spune:
citat din mesajul lui desiree dbunny, am auzit si eu de accidentul de ieri..in timp ce mama mea era intr-un avion spre Spania... azi dimineata s-a nascut nepotelul meu ALexandru de 4300 gr, perfect sanatos, voios si ..mort de foame..cauta sanul de cand i l-au pus in brate. sa fie intr-un ceas bun! Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic |
Sa-ti traiasca nepoteleul!!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dbunny spune:
desire sa-ti traiasca nepotelul grasunel
miro am sa scriu diseara sau maine versurile si traducerea de la nenea...asa-i de dulce melodia asta...vorbeste de cat e de mare elefantul si cat sunt eu de mititel, de cat e de rau leul si cat sunt eu de bunut, de cat e de urata maimuta si cat sunt eu de frumusel etc etc...
Atata am de lucru...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
angi_m spune:
citat din mesajul lui dastefa angi mersi mult pt oferta eu chiar iti trimit adresa si vad eu cand si cum reusesc sa ma revansez pozele voastre sunt superbe.Mie imi plac f mult zonele astea cu calcare dar, desi pe aproape pe la Straja am fost acum cativa ani,pe v.Sohodolului n-am fost niciodata.Dar Iulia chiar era amatoare de urcat sau doar asa de poza?Daria a mers doar in spate la deal abia la vale si-a mai dat drumul la picioare-ia uitati -o aici |
Acum vazui filmuletul cu sonor. E mortala Cantareatza o faci
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Mirona spune:
seara buna
iar is franta - azi am fost numai eu de servici la fata - asa ca m-a cam dat pe razatoarea mica.
dastefa - super filmuletul - mi-a placut mica cantareata.
Carla - i-a placut lui Alex melodia cu nenea?
Danita - ce suferi mami in tacere? ce nu comentezi? baga mami suferintele pe aici - ca le impartim cu tine.
Ce ai mai hotarat cu talonetele?
Koko?
Alex?
Mira?
fug in pat sa ma intind. v-am zis ca-s franta, nu?
va pup pe toate
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006