Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 4
danita spune:
dodo: sa va fie bine !
desiree: frumos baiat ai si fara plete !
miro: trimit dvd-urile cu BE ? mai am un dvd di ptr flore si le-as pune in acelasi pachet . ti-am zis ca pe 25 oct venim la tm ?
dbunny : ma enervezi deja cu caviarul ala .....mmm
angi: pup pe iuliutza !
koko: was machst du ?
dayanara: big hugs !
pupici si noapte frumo !
D
ps sunt cam ciufulita ....... si ametzita , nust probabil calciu
dastefa spune:
angi mersi mult pt oferta eu chiar iti trimit adresa si vad eu cand si cum reusesc sa ma revansez
pozele voastre sunt superbe.Mie imi plac f mult zonele astea cu calcare dar, desi pe aproape pe la Staja am fost acum cativa ani,pe v.Sohodolului n-am fost niciodata.Dar Iulia chiar era amatoare de urcat sau doar asa de poza?Daria a mers doar in spate la deal abia la vale si-a mai dat drumul la picioare-ia uitati -oaici
desiree daca nu l-as fi cunoscut pe Octavian cu plete cred ca ma indragosteam de el si asa,si apoi e mult mai bine pe caldurile astea
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
dolores spune:
buna dragele mele mamici,
va pupam pe toate si nu in ultimul rand: DODO, sa fie intr-un ceas bun
aka, cum a fost la gradi pt cris?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
dolores spune:
desiree, e tare simpatic octavian..acum e baietzel in toata regula
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
Dbunny spune:
Angi da-i fetii mai multa apa...si iaurtel cat mai natural..abia apoi treci la medicamente...am pierdut pozele voastre ma intorc n-apoi si va gasesc...
Desire l-ai tuns foarte frumos...arata ca un baiat mare, nu mai ai bebelush
Mai ai emotii? la ce ora e cezariana?
fetelor eu sunt foarte trista...153 morti in accidentul de avion de ieri in Madrid... 2 bebelusi si 20 de copii mi se pare...
va pup
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
Bodo stie ca mama are un BB in burticasi cam atat am timp sa -i explic incet -incet.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mirona spune:
deoarece azi am fost pedepsite si ne-am intors mai repede acasa din parc - a trebuit sa cautam activitati de interior.
va dau si voua reteta - poate poate va inspir pentru vre-o zi ploioasa.
Am desenat pe trei foi diferite - cate un cerc un patrat si un triunghi. De la o firma de publicitate am resturi de foi adezive de diferite culori - am decupat din ele diferite triunghiuri,cerculete si patratele iar apoi i le dadeam Karei sa le lipeasca care unde trebuie.
Normal ca a mai dat si rateuri ... dar majoritatea le-a nimerit.
Un alt joc de care mi-am adus aminte din copilarie - insa nu-l mai stiam prea bine - l-am cautat acum pe net - vi-l dau si voua - poate vi-l reamintiti:
Podul de piatra s-a daramat
A venit apa si l-a luat
Vom face altul pe rau, in jos
Altul mai trainic si mai frumos
In timpul cantecelului, doi copii care stau fata in fata isi tin mainile impreunate si ridicate formand un pod. Ceilalti copii trec pe sub "pod"(manutele celor 2 copii) cantand. In clipa in care ultimul cuvant din cantecel va fi pronuntat(cuvantul frumos in cazul nostru) cei 2 copii vor lasa mainile in jos , prinzand copilul care trecea pe sub pod in bratele lor. Acel copil nu va mai trece pe sub pod, va sta in spatele unuia dintre cei 2 copii si va astepta pana cand toti ceilalti copii vor fi prinsi si vor face farte din zidul podului.(asezandu-se alternativ de o parte si de alta in spatele copiilor)
eu stiam ca cei doi conducatori isi aleg din start doua flori - sau doua orase sau etc alte doua chestii si cei prinsi intre bratele lor la finele cantecelului isi alegeau dintre cele doua - unul. Asa se stia in spatele cui sa se aseze. La final se luau de maini - iar cei din spate de mijloc si trageau - intre ei fiind o linie - care trecea primul de linie pierdea jocul.
na- pe net e jocul mult mia pasnic.
v-am pupat - revin io dupa ce o adorm - daca nu adorm si eu langa ea.
v-am pupat
P.S. si eu am ratat pozele Iuliei - tre sa reiau din urma.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
carla2005 spune:
Cand sa va scriu si eu ca doarme alex , vecinii mei s-au apucat de gaurit peretii...asa o tin de cateva luni incoace...sunt un car de nervi, cred ca astept sa se faca 2 si le sparg usa...!
Mai fetelor, azi a fost o mamica pe la noi cu fetita ei, tipa e vanzatoare intr-un supermarket din asta de cartier si m-a luat groaza ce mi-a povestit! Cica alimente expirate carora le starg data fabricatiei cu acetona si trec alta data, tot felul de minuni...cand i-a zis patronului ca ea nu vinde asa ceva (ca cica patronul o punea sa recomande produsele expirate clientilor), asta a luat o parte din produse (sucuri, prajiturele) si cica le-a dus la un centru de plasament cu titlu de binefacere...am ramas blocata...mare e gradina lui Dumnezeu!
In rest noi suntem bine, nu am apucat sa va povestesc cum a cazut Alex in balta! Eram pe afara dupa o ploaie zdravana, si o vecina se juca dea pescuitul intr-o balta din fata blocului, bineinteles ca Alex dupa ea, i-am facut un bat, mama celeilate fete le-a pus niste frunze in balta si le-am lasat la pescuit, cand a vazut fi-mea ca pestii aia nu se lasa prinsi cu una cu doua s-a gandit sa-i ia cu mana ca e mai simplu...asa a venit de pe bordura drept in nas in ditamai baltoaca (in poze se vede ce s-a ales de ea)! A plans un pic, apoi a luat-o la fuga acasa sa se schimbe...cred ca a urcat pana la 4 in 2 timpi si 3 miscari...cand a vazut-o tac-su a pus-o sa stea la poze (dar sa vedeti cum statea ziceai ca e condamnata, s-a intors pe toate partile), apoi direct in baie cu ea! A fost de coma faza...acuma cand povesteste te spargi de ras:"Pins fetita peste manuta, buf balta...pocule (porcule)!" Si inca o faza, la muste le zice "zat"(ca la pisici)!
Va pup!
mama din 16 nov 2006
angi_m spune:
Salut,
Dastefa, am primit PM de la tine. Voi incerca sa trimit maine cd-urile. Oricum, te voi anunta cand le dau drumul.
La munte, Iulia ar fi vrut sa mearga ea singurica, insa daca stateam dupa ea nu mai ajungeam nicaieri. Se oprea la fiecare pietricica, fiecare fir de iarba, fiecare floricica. Daca nu o luam in spinare si acum ma rugam de ea sa mearga mai departe Singura problema era ca nu vroia sa o ia tati in spinare, numai mami. Adica mami trebuia sa o care, nu conteaza cum: in brate sau in spate.
Dbunny, a baut Iulia zilele astea la apaaa... Si ii dau in fiecare zi iaurt. Cu toate astea ii forfote burtica. Si azi-noapte pe la 12 m-a chemat la ea sa stau cu ea. Aseara aproape ca a plans cand a facut kk. Ieri dimineata nu i-am mai dat suc de fructe asa cum fac de obicei, si seara a facut kk tare, dar cam lipicios. Ea nu prea facea asa lipicios (scuzati detaliile). Si a cam durut-o. Ieri la pranz nu a vrut sa manance deloc. Astazi zise bona ca vrea sa ii faca ea un piure doar din cartofi. Eu cred ca nu a vrut sa pape si din cauza burticii. Sa vedem cum o sa fie azi. Continuam cu debridatul cateva zile, si daca nu se remediaza, o sa vb. cu doctora.
Intra-adevar, urata tragedie s-a intamplat la voi.
Mai pun o data link-ul catre pozele de la munte pentru cei ce l-au pierdut.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
desiree spune:
dbunny, am auzit si eu de accidentul de ieri..in timp ce mama mea era intr-un avion spre Spania...
azi dimineata s-a nascut nepotelul meu ALexandru de 4300 gr, perfect sanatos, voios si ..mort de foame..cauta sanul de cand i l-au pus in brate.
sa fie intr-un ceas bun!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic