Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 6
carla2005 spune:
desiree-e mare nepotelul tau :)! Sa va traiasca!
mirona- i-a placut Alexutei cantecul, dar nu stiu cum sa-l copiez sa il pun la DVD poate o invat sa si danseze! La calculator se vede mic rau!
dastefa-e super fatita ta- n-avea nicio treaba ea canta in voia ei!
angi_m-de Iulia nu mai zic, vorba fi-mii"e mooooasa, plintesa"(e frumoasa, printesa), ma impresioneaza mereu ce par mare are, si ochi frumosi, si finuta ...fi-mea e mai baietoasa, si acum ma intreaba lumea pe strada daca e baiat...
danita pentur ce iei calciu si magne B6 (scuze daca ai mai scris dar eu cam lipsit de pe forum o vreme buna)
Fetelor nu v-am zis ce am patit saptamana trecuta, am facut rosu-n gat...dar ca atunci cand eram copil...groaznic, infectia cat capul meu, am luat antibiotic si a trecut, dar am zis ca mor! plus niste dureri de spate de nu m-am putut da jos din pat 2 zile, supozitoare cu diclofenac, masaj la coloana cu voltaren si centura medicala non-stop...si acum o port imi e frica sa ma mai aplec sa nu cumva sa intepenesc! Alex a fost super intelegatoare, nu a zis sa o iau in brate, i-am explicat ca nu pot...merge saracuta pe jos si cand oboseste se aseaza pe bordura sau pe unde apuca.
Asa ca as vrea sa incep si eu o cura ceva de intarire a imunitatii ca prea stau numai racita si cu gatul am mai avut probleme in ultima luna! daca stie cineva ceva ce m-ar putea ajuta... acum mananc lamaie si miere la greu...
Ma duc la nanitz noapte buna!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dbunny spune:
desire e mare si frumusel nepotelul
angi am vazut si filmuletele si pozele de la munte...mai da' certareata e IULIA, si frumoasa foc...ah si m-a distrat mult cum cunta Daria
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
am sosit de afara si HOP pe forum.
inca nu a venit Alex sa dea de baut????? nika inca?
hai Alex scoate capul si baga ceva friptane si o bericica - pune puiul inprotzap si hai la chefuiala.
si sa ne traiesti. Multa, multa sanatate si un La multi ani! cu mare drag.
te pup Miro cu tot cu morosenii tai dragi.
P.S. Desiree ce frumusel e nepotelul - sa va traiasca!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
danita spune:
salutare ,
thx fetelor ptr suportul vostru !
eu am spasmofilie si acum cred ca iar sunt cu calciu si mg la minim . ieri dimineata era sa cad in bucatarie ... plus ca sunt tare irascibila si imi vine sa plang mai tot timpul ..... restul e ok
o zi faina
D
kokorina spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!! draga noastra ALEXANDRA!
sanatoasa sa fii mami, si numai bucurii!eu te sarut cu drag,sandokanii te pupacesc si iti dorim o zi frumoasa ca tine!petrecere frumoasa!
angi_m spune:
Buna fetelor,
Alexandra, La multi ani!
Multa sanatate si numai bucurii sa ai alaturi de familia ta.
Carla, eu am incercat o chestie de imunizare cand alaptam. Pe vremea aia raceam foarte des si aveam nevoie. Am baut actimel (parca 14 zile) si am facut si tratament cu Bronho-Vaxom (pentru adulti) - 1 pastila pe zi, 10 zile - primele 10 zile din luna, timp de 3 luni. Acum nu stiu care dintre actimel sau pastile au avut efect, cert este ca m-am simtit mai bine dupa aceea. Eu zic sa vb cu medicul tau de familie ca sigur stie ce sa-ti recomande.
Desiree, mi-a placut nepotelul tau, este tare frumos. Sa-ti traiasca. Buei, dar la voi in familie toti baieteii se nasc asa mari? Numai cand imi amintesc ca matza mea avea 2.7 kg la nastere... ... ma ia sughitzul...
Danita, nu ne face surprize de-astea. Tine-te de tratament... Cum sa cazi in bucatarie?... Hai sus.. Spune-ne ca ti-ai revenit acum
Dastefa, am scris deja cd-urile. Azi cand plec de la servici sper sa reusesc sa ajung la posta sa le pun.
Maine am o zi fooaaaaaarte incarcata. Este ziua soacra-mii, ziua lui cumnatu-meu (ala de veni din Canada) si este si ziua mea . Ne chefuim de dimineata pana seara. Astazi plecam la vanatoare de cadouri.
Va pup pe toate, toate, toateeee
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
Intru mai putin fiinda is ocupata pana la urechi, plus azidimineata am ramas cu Dani acasa. de 2 zile nu papa bine, ieri n-a dormit toata ziua si noaptea fatal...a facut si febra azinoapte...am fost la pediatru, e in conced, asa ca am fost la alta...nu ne-a dat tratament, ca are doar putin rosu in gat. tinem sub observatie...asta e o doamna care nu-i plac medicamentele...na, eu stiu care-i baiu...ne iese o masea...d'aia mare din spate, si se lasa cu flegme si gat inflamat ca de obicei ....
La multi ani Alex!
Danita ai grija de tine
...scuze dar am citit pe sarite...
Va pup
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
diana, a facut febra mare dani? sa stii ca si ivan la masele a suferit chiar mai mult decat la canini,cu toate ca am auzit ca.s cei mai durerosi
sa.i treaca repede!
am avzut cizmulite de cauciuc in HM cu spiderman, am uitat cat costa insa
ma plangeam ca lui ivan nu.i plac desenele, s.a uitat o ora la pocoyo! cand dau pe tv se duce si apasa pe dvd si fuge pe canapea stiind ca incepe pocoyo:))
ivan si dayanara