Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
intru pe fuga, doar sa va spun ca suntem bine! sanatosi, galagiosi, obositi, asteptam cu drag concediul. din 06.09 mergem in bulgaria cu amandoi copiii, sper sa fie ok pt ei, ca pt noi... clar va fi doar alergatura
dar imi doresc mult sa le ofer timpul asta, asa, in 4!
eu sunt asa si asa cu serviciul, ba e stresant tare, ba am cate o zi mai lejera. cert este ca ajung acasa dupa 6 seara si nu mai am timp deloc de mine, doar cu ei sunt non-stop.
va pup din suflet pe toate!!!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dbunny spune:
Miro distractie placuta la nunta...ma bucur ca moralul e mai sus![]()
Dani in poza aia golutz nu doarme...e doar f concentrat
. In curtea din spate il las in putza goala...se arunca in barca..face kk pe unde apuca...aventuri d'astea...
Dayanara nu face sport Paco...a facut vreo 15 ani...asa e el, mai fortzos![]()
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
buna fetele mele dragi!
cu ce se incepe de regula,dupa o absenta de...cat o fi ea de lunga,ca nu mai tin minte cand am scris ultima data....nu mai conteaza,ma fac ca nu stiu si incep prin a va spune ca santem sanatosi,voiosi si galagiosi.
haideti sa va spun cam cum decurge o zi din viata noastra.dimineata in jur de ora 8 se trezesc copchii,papam micul dejun,ne imbracam si iesim in parc.aici e smecheria....mai fetelor,eu chiar vroiam sa va intreb.copii vostrii cat timp stau intr-o ladita cu nisip sa se joace?nu stau frate ai mei nici unul,sa zic pascal sta mai mult cu 3 min ca sophia,dar sophia e ceva de speriat....nu sta deloc intr-un loc...a ba da,cand ne grabim sa ajungem acasa si atunci isi gaseste de stat pe asfalt,se uita dupa vrabii,soare,muste....numai dupa macsa care o striga nu se uita....umblu dupa ei ca o bezmetica prin parc.e greu de descris in cuvinte,dar daca aveti copii cu ardei iuti bagati in fund,stiti cum imi merge mie cu doi care parca-si vorbesc sa o ia in directii opuse.venim acasa in jur de 11,facem nani vreo 2 ore,timp in care fac mancare,curatenie,calc sau stiu eu ce spal....ii pun la masa,eu trebuie sa stau cu ei in timpul asta,ii las vreo juma de oar sa alerge prin casa,ii imbrac iar,mergem pe munte,sau zoo,sau...venim tarziu,iar le dau sa manance si la 8 ii bag in pat.stiti cum cad seara?sant foarte obosita,nu ma mai adun cu nimic,dureri de spate,picioare si oase am si aproape ca nu mai pot sta nici dreapta....abia astept sa-i dau la cresa,dar pana tunci astept sa merg in concediu,poate ma mai relaxez si eu,macar in ora in care vor dormi ei pe plaja...
important e ca sant ei sanatosi,slava cerului!dar pt ca toata lumea spune ca incepand cu 3 ani or sa se schimbe multe,adica sa ai cu cine te intelege,te mai asculta....ne mai chinuim un an asa,cu creerul obosit,ii dam inainte.
nu fiti suparate pe mine ca nu am mai scris de noi,dar....si nu cred sa ma creada cineva cand zic :"nu mai apuc sa intru si aici!"
va doresc week-end placut!
danita spune:
salutare fetelor
va doresc un weekend superb ! si va invit sa cititi ( si sa votati daca doriti ) si sa comentati cateva povesti de wk de la mine :
www.hotcity.ro/week-end-la-tusnad" target="_blank">tusnad
www.hotcity.ro/un-colt-de-rai-bucium " target="_blank">manastirea bucium
www.hotcity.ro/manastirea-sambata-de-sus" target="_blank">manastirea sambata
mai am o povestioara dar care e moderata. daca v-au placut dau de veste si la urmatoarea :)
pupici
D
Dodo-pui spune:
salutari de la mare si multe
.
Koko ma bucur ca ai dat un semn de viata,
sandokanii si mamica lor.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dolores spune:
buna la toata lumea,
a doua zi de gradi a fost mai putin buna. in momentul in care am deschis usa la clasa nu a mai vrut sa intre si a intins mainile sa-l iau in brate,l-am luat, am intrat cu el si l-am pus pe jos. normal ca nu vroia si l-a luat educatoarea in brate. a inceput sa se zbata si sa planga....cand nu s-a uitat am plecat. l-am luat de la gradi si mai devreme ca trebuia sa ajungem sa-i citeasca idr-ul (care a iesit bun). cand ne-am dus dupa el, erau afara si david statea pe bancutza intre educatoare; era suparat, plansese. pana la urma se va obisnui, asa sper. e greu si pt mine si pt el. as vrea de luni sa incerc sa-l las sa si doarma...vedem cum decurg lucrurile.va mai spun luni cum a fost a treia zi
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
Dbunny spune:
Dolores de ce vrei sa-l lasi si sa doarma? incepi lucrul?
Koko ma bucur ca mai traiesti...chiar daca rupta-n doua...vezi eu d'aia nu ma prea preumblu in parcuri deschise cu Dani...el o ia in toate directiile numai la hinte si copii nu sta...
Aseara ne-am plimbat intr-un parculet tare elegant din lijlocul orasului, Dani delira...multe jucarii, copii, hinte, iarba, fantani arteziene nu stia la care sa alerge prima data..., pacat ca n-am luat camera...
Dianarus ...e grele grele...(daca cu unul e grele, cu 2 e doble grele
)
danita weekend superb si tie 
mergem la o pizza, dani a papat a lui papica si-acu o luam spre pizzerie, in dupa masa asta-s singura paco lucra...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores spune:
DBUNNY,NU INCEP LUCRUL, dar va trebui sa incep de undeva si cu dormitul. ce zici? ai vreo sugestie?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
dastefa spune:
dolores si eu cred ca mai trebuie amanat un pic macar 1 saptamanaca el sa vada ca nu-l parasesti acolo,altfel ar putea prinde si mai mare frica
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006